Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dediler :kızgın:evkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-

h geldın cnm
hayrlı olsun sonunda buldun ama delikafadulden

Ben geldiiimmmm!!!
dün iş çıkışı bir sürü alışveriş yaptım yine yatak odama geçen yıl yatak örtüm ve cibinliğini almıştım cibinlik demirini koyacak yer bulamam diye son ana bırakmıştım dün akşam gezmediğim yer kalmadı hiç biryerde kalmamış evshopta tükenmiş temmuzdan önce gelmez dediler :kızgın:evkur'a gittim orda zaten eseri yok :bbo: neyse o kadar gezdim ama yön'de buldum sonunda hemen aldım:sm_cool: yıldızlı slikon kek kalıbı, servis takımı aldım yarın babamı götürüp eve cibinlik demirini tavana monte ettircem klozet kapağımı vidalatcam makyaj ve traş aynamı banyoma taktırcam döküntü olacak bütün işlerimi hallettircem sonrada temizlik yapılcak bugünde çıkışta damatlık bakıcaz aşkıma bende banyo perdem için askılık alıcam alacaklarım bitti şükür kızlar artık ev yerleşince çıkarsada düğünden sonra hallederim takatim kalmadı yıllardır uğraşıyorum birazda eksik kalsın valla -tatlicadiarzu-

cnm afeırnbırsuru ıs yapmısısn eksıkler bıtmezkı evlenıncede bıtmıor
hadı kızlar ben kaar
ALLAH ızınverırse pzteıgorusuruzzz

Ben geldiiimmmm!!!

oh ne güzel
biçok şey yoluna giriyor
bende istiyorum böle eve yerleşim fln :)

Esmacım dün gece beşik mi salladın :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

cnm afeırnbırsuru ıs yapmısısn eksıkler bıtmezkı evlenıncede bıtmıor
hadı kızlar ben kaar
ALLAH ızınverırse pzteıgorusuruzzz

iyi tatiller :jeyyar:

Kızlar selam çeyiz güzelleri.bakıyom para biriktiemekten açılmış laf...ben derimki annenize verin kazandığınızı o gitsin altın alsın koysun kenara.şimdi bakın ben ne zor durumda kaldım.düğüne az kaldı ben damatlık alcam daha evin eksikleri var borçlarım var elimde para yok.geçenseneden önceki seneden altın biriktirseydim şimdi zengin olmuştum nerdeyse ikiye katladı altın kızlar.hiç düüştüğünü kaybettirdiğini gördünüzmü altının.ben hiç duymadım...çok pişmanım bilsem aldığım her kuruşa altın alırdım.ah aptal kafa... zamanı olanlar bence bu tavsiyeye uysun.taksite girersin tamam ama bi kazancın olmaz.ama altın yaparsan böyle fırlarsa birden 1 sene sonra üüüü coşarsınız

tabi aşkitom birbirimize destek oluruz:asigim:
sen yaptığın yemektan sevabına bi kapta bize getirirsin:smiley-cool::roflol:
inşallah bitanem Rabbim nasip ederde buluşabiliriz:asigim:

beleşçi karı seni:nazar:
tamam o zaman sen de bana temziliğe gelirsin:eek:
yemek yapmayı severim ama temizlik yapmayı sevmem:nazar:

bende mı ankarada ya gelın gtsem ne
bı kap yemek gelır bıde temıslık işini sımdıden halletık sayarımkaydirigubbakcemile3

olur hayrlı haberlerı beklıyom
bıraz rutbelı bı memurr olsun:jeyyar:
sıze yakın olsunkı ev işlerınde yardım edek bırbırımızekaydirigubbakcemile3

Ben geldiiimmmm!!!

anam okurken gözlerim pörtlediii :1shok: işimiz zor walla

Esmacım dün gece beşik mi salladın :jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:

:jeyyar::jeyyar:

neyse canlarım ben kaçıyorum..
denemeye gircem :nazar:
size iyi muhabbetler..
azıcık çeyiz fotosu koyun yaw, bakaması çok güzel oliyikaydirigubbakcemile3

Böcüüm nan kızmammı kızıyom tabi kendime manyahlık etmişim doruuusuuu.baksene altın uçtu gitti şindi zengin olurdum kafam rahat olurdu kııııııı

anam okurken gözlerim pörtlediii :1shok: işimiz zor walla

:jeyyar::jeyyar:
ev işini hallettik ya ona seviniyorum en çok gerisi olur gider buketcim senin işler ne alemde??

oh ne güzel
biçok şey yoluna giriyor
bende istiyorum böle eve yerleşim fln :)

:roflol::roflol::roflol:

iyi tatiller :jeyyar:

senin de zamanın azaldı benden önce yerleşirsin sen :1rolleyes:

canımsağlıkocağına gidiyosun kanını veriyosun 2 yada 3 gün sonra sonuçlanıyor ordan belediyenin verdiği kağıt resim yapıştırılıp imzalanıyo onla belediyeye geliyorsun gün alıyosun

biz hemen ertesi gün sonçları aldık, zaten sonuç kağıdı yok verilen o formda matbu bi yazı var, hani evlenmelerine engel yoktur gibisinden,eğer olumsuz bir kanı varsa orayı dolduruyorlar,
ertesi gün sabah 11 de sonuçlarımızı aldık belediyeye gittik,
orda bi imza attık bi de gün aldık
sositososito

parpalm canım bende, glcnnn bahsettiği yeri tahlil sonuçları gelmeden onaylayıp imzaladılar. yani belediyenin verdiği forum imzalandı ama sonuç daha hastane de almadım :S kafam karıştı bu yüzden :1ninca:

sinaycım ayın 1inde alıcaz evi teslim o yüzden pekte bişey yapamıyoruz şu anda
bende çıkıyorum kızlar iyi tatiller herkese

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum

Minikcimin anneside saolsun sofra takimimi ve pecetelerim yapiyor sende pecete halkalarimi yaparsan masa ile ilgili bir eksigim kalmiycak insallah. a.s.
tamam canım:)ama ne renk düşünüosun sen açık renkler aldım haftasonu bi kaç deneme yapıcam,aldım herşeyi,silikon tabancası bilem buldum:))

ilk ben demiştim ama :dilcikar:
sanada yaparımmm

gule gule bakalım resım cek haa delikafadulden

pıtırcık sen yap koy resmı beğenırsem alırm:nazar:

mınık ederım cnm kkdakı tum kızceler ıcın :Saruboceq:
hadi bakalım:))

X