- 16 Nisan 2008
- 1.794
- 75
günaydın kısçeler..
20lik diş demeyin bana yaa çok fenaydı kafamçokkarıştı
yavaş yavaş çıkıyo diş, arada tutuyo 1 hafta falan üstteki et kısmı şişiyo yarılıyo o zamanlarda aşırı acı oluyodu, ben sıcak suyun içine bol tuz atıp gargara yapıyodum o biraz hafifletyodu, sonra bi hafta ağırıp bikaç ay rahat veriyodu gene aynen devam :)
benimkiler bide çene yapımı bozdular, öndeki dişler çarpıklaşıyodu hemen çektirdim, ama biri duruyo korkudan kaldı :S çünkü benim 20likler çok sağlam çıktı, kökleri çene kemiğimi sarmış canım gitti valla çekilirken..
tuzlu suyu deneyin, üst kısmı açıldığı zamanda hemen çektirin bence :a015:
Burcuu hoşgeldin, gerçi daha gelememişsin ama olsun
Şeniz uyy balım benım yaakomşu ben ayakkabının en basılacak yerine incecik zarif yazıcam sana sözz
korku da olur sıkıntıda üff daraldım inanki hayır ortada bişeyde yok biran önce geçsin
Arsimaa 23 günmü :teytey: özellikle gelinliğini merakla bekliyorum, inşallah herşey gönlünce olur, ne demeişler geç olsunda güç olmasın:enbuyukkk:
öptüm kuzum kolay gelsinn
İlla sinir edicen kızı dimi :)))
Benim bugün 3 te gelinlikçide randevum.
esma ben kiralama ile satınalma arasında çok fiyat farkı yok die biliom doğrumu
Arsimacım hayırlı haberlerle gel inşallah
Merhabalar topicte keyifler nasıl...yaramazlık varmı diye baktım ama heralde pıtırcık üzgüntabi böcüümde üzgün Allah hepimize mutluluk nasip etsin inşallah
NE BİLEYİM ESMA onlarda zararlı
enerji veren bişeyler yiyelim keçi boynuzu mesela :jeyyar:
:roflol: :roflol:
işte budur:lepi: alkisalkisalkis
kaç kere nişanlandın nan cümleye bak sırnaşık şey
Bu arada benimde 3 gün oldu dişim ağrıooo h.sonu devam ederse pazartesi randevu alıp dr. gideceğim kesin
tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
kızlar alyansın içine nikah tarihi yazılır dimiii?
kızlar bu anneannemin bana ördüğü şal beyaz ve parlak simli birşey çok güzell bayıldım valla ben anneannemin gözleri görmez sanıyordum artık sırnaşık şey
ya kızlar bişi sorcam alacağım halının markasını unuttum neydi :1shok: :1shok: hani gaziantep yöresinden halıydı. lem akşam iş çıkışı halı alcam unuttum markayı kaydirigubbakcemile3 ben de artık sigortalar attı çalışmıyom kafa durdu :roflol:
bu baharatliga sizce 130 verilirmi baharatliklarin fiatlari ortalama nedir kizlar yorumlarinizi bekliyorum 3 taksit alma imkani varmis
kızlar ben 2 gün yokum. bu akşam halı alcaz salona. (ANGORA)
Arsima neden yok kızlar bugün????
yastık aldınız mı nerden aldınız boncuk silikon en iyisiymiş ????
Yakın bir arkadaşım aylar çöncesi nişanlandı ve ş.dışında olduğu için gidemedik. Bu h.sonu herkesi evinde çağırıyo bizde gidicez nişan tebriği olur hem dedik ama bişeyler götürmelimiyiz ne alıcaz bilemedikk yaaa
kızlar bişi sorcam size yardımcı olun lütfen
nikah başvurusu için sağlık raporu için tahlil felan yapıyorlar. yaparken bir kağıt ile gidiyoruz hastaneye ve orada 2 dr o kağıdı imzalıyor ama sonucu 1 hafta kadar sonra veriyorlar. o sonuç alındıktan sonra mı belediyeye gidiliyor yoksa o imzalanan kağıt yeterli oluyor mu ?
dün akşam mobilyalarımızı beğendikkk :)
ohh be bu dertten de kurtulduk,
şimdi bi oturma odası eksik kaldı, onu da ucuz yollu halletmeliyim
çünkü bütünbütçemizi , salon koltukları+yemek odası+ yatak odasına kullandık:1rolleyes:
günaydın kızlarr...
gunaydın
burcum h geldın tatlım
kızlar dun cok gerılımlı bıgun yasadsım sonra anlatırım
kızlar hiç mi havadis yok yaaaaa
arsima ne yaptı gamze hamile mi esra karadeniz döndümü?
mandilin elissa pasmina Hayatım hamide hayat87 tubiş herkesss herkesss iyi miiiiii
cumartesi çalışmakdan nefret ediyorummmm
sıkıntı yaratma mutlu ol bacım benı düşün dermışım kaydirigubbakcemile3ayyy böcüğüm bilmiyorumki
bugün lzere gidicektim makina servise gidicekmiş iptal oldu
bende perdeciyi erkenden eve götürür ölçü aldırıp
sonra halı bakarım salon için
yarnda gidebilirsem ikeaya gider sulfatın banyo aynasından bide yuvarlak siyah aynadan alırım giriş için
koçtaşada gitmek istiyorum ama çok yorulurum
kimse beğenmedimi yaa
hehe satarım tabe kızımm,kriz ortamı:)))
sıkıntı yaratma mutlu ol bacım benı düşün dermışım kaydirigubbakcemile3
Offffffffffffffffffffffff kargom başka yerde senağlama şuan sürekli teldeyim deli ettiler beni
Hşg. arsimam
arsımanın tum alıntılarına katılıyom:roflol:
bence koçtaşa gıt ben ıkea gıtım hıc zevk alamadım ya nedense ama koçtaş daha guzel secenek daha cok ama sen bılın
bende burcuya dıycektımkı arsının evı bıttı kaydirigubbakcemile3
pıtırcık bencede çok hoşlar cnm
nihal hoşgeldinn
Offffffffffffffffffffffff kargom başka yerde senağlama şuan sürekli teldeyim deli ettiler beni
Hşg. arsimam
hoşgeldinslm kızlar
Arsimacim enteresan bi yorum yapmissin sırnaşık şey
dun gosterdigim baharatligi aldim sonunda muradima erdim yani çok cebelleştim kendimle alsam almasam diye emaaaaaa en sonunda yenik dustum nefsime allah sonumu hayır etsin sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3
ikeada iki ayna var onu alacam
biri sulfatın ebeveyn banyosu aynası (aynı zamanda benimde aynam oluyor kendileri)
diğeride bu