- 9 Şubat 2008
- 9.074
- 0
- 39
gule gule kullan benım yok bunlardan ama tezgahımın ustune bide bunu dolduramam yaaaben tefalın çaycısı aldım 130 ytl
[ımg]http://i41.tinypic.com/166mxhz.jpg[/ımg]
dün hastaydım gelemedim hiç
arsima herşey yoluna giriyo çok sevindim
indirim var ewwt ama o kadar cok yok paracıklarımızı biriktirelim adamlar zaten nakit para görünce kendileri indirir fiyatı. bide alındığında depolarında duruyo ama oranın iflas etme durumu oldumu bizim eşyalarada el konuluyomuş sanırım sıkıntılı yani.
dün gece hep dua ettim ama hayırlısı diil demekki bi msj bile yazmadı
hehehehe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sinayyy ya doverım senı kız ben alcam gerı iştebenım olacak
ay aklıma sey geldı
benım olacak fıstık vurucam kırbacı delikafadulden
şimdiki nişanlımla nişanlanmadan önce ayrıldık
ve ben hep hayırlı ise barışalım diye dua ederdim
ne zaman barıştık biliyormusun 6ay sonra :roflol:
dua edince lap die olmazki dimi ama[/COLOR]
maşallahh arsima23 gündüde bişey olmaz zaten evin tamamlanınca hemen koyarsınız eve hadi sen yırttın :)
ya tabi olmaz canımda ben kaç senedir ayrıyım sana sölesem gülersin herhalde ve ben hergece dua ediorum,tam düzelicek gibi oluo bozuluo benim yüzümden
benım ıcınde dua etsene nolarr hihoyyyt
ODA DOĞRU ZATNE ÖYLE DUSUNDUGUM ICIN KIRALADIYDIMhehehehe:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
napacan yaa gelinliği nereye koyacan boşver kaydirigubbakcemile5
bende kiralamak istiyordum ama kısmettt:teytey:günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir
Aa buarada oveg davetyıen gelındlk hayırlı olsnnn guzel lere
kızlar dun nıkah cd mı ızledım yok bÖle bİŞey ne fonda calan sarkının farkındaymısım ben megersem fonda benm cok sevıdıgm sarkı serdar calısıyormus dedıler gıbı sevıyorum yuvadan ucup gıdıyorum
Kızlarrr herkese hayırlı cumalarr öncelikle gecmisi cok okuyamadim herkes yeni aldigi cicilerini hayirli gunlerde mutlulukla kullansin....
bende kiralamak istiyordum ama kısmettt:teytey:
süpermiş.yuvadan uçmak nasıl bişey senağlama
[color="ındigo"]günaydın[/color]
ben de böcüğün msj sayısını görünce oha fln olmuştum valla:)