Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayırlısı olsun güzelim belki sınavdan kaynaklıdır bunuda sana yansıttığı için böle düşünüyorsundur

hayırlı olsun umarım kazasız belasız elıne ulasır ıı gunlerde kullanırsın

tskr ederim cnm saol Şeniz amin :Saruboceq:

Son düzenleme:
ya benim eski sevgilimle düzelme durumumuz vardı yaa,artık yok(( iki arada bi deredeyim yaa çok kötüyüm,şöle çok uzak bi yere gidip hiç gelmemek istiom((
salla gitsin elini sallasan ellisi:mymeka:
pıtırcık ne oldu
sinay meshurluktan degıl kız kiralık gelınlıklerin kaderi bu
ama nıyeyse tuhaf oldm kımse almaz umarımmdelikafadulden

bence alıcısı çok olucak çünkü çok güzel bir gelinlik şimdi vitrine de koymuşlar tamda sezonu ooooo onu gören başka gelinliğe bakar mı sence :sm_confused::1rolleyes::asigim:

bence alıcısı çok olucak çünkü çok güzel bir gelinlik şimdi vitrine de koymuşlar tamda sezonu ooooo onu gören başka gelinliğe bakar mı sence :sm_confused::1rolleyes::asigim:[/QUOTE]

sinayyy ya doverım senı kız ben alcam gerı işte benım olacak
ay aklıma sey geldı
benım olacak fıstık vurucam kırbacı delikafadulden

Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim ( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum

hayırlı olsun

ya ben fırınımı fln almamıştım
bu indirimde alalım uygun olsun dedik
gittik adam dediki eğerki mağazadan alırsanız bayiden çıkışı hemen olursa indirim var
ee biz hemen alamazdık orda duracaktı onun için o indirimden yararlanmadık
ama tüm beyazları 2007de almıştık fırın ocak içinde 2007 fiyatından verdi bize sağolsun
yada indirim yaptı diyebiliriz :)

.................................sildim kızlar,sizde alıntı yapmayın olurmu

kaçırdım ama inş. düzelicek bi durumdur
üzülme Şeniz

dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol:
klava:

benimki de aynı şeyi söylüyor, biriksin paramız toplu alırız diyor, gerçi şimdi alsak nereye koyucaz o da var, nakit hepsini birlikte alınınca da indirim olacak tabi o da doğru, o yüzden şuan sadece bakıyorum ben. bosh ta beğendiğim dolap normalde 2 küsurken şuanda 1750 civarı, aslında indirim gerçekten var yani.

günaydın kızlarrrrrrrrr
biraz geç oldu ama geçmişi ancak bitirebildim.dün hastaydım gelemedim hiç veee hepinizi çooooooooooooooooook özledim bütün gün aklım sizdeydia.s
yarın bitanecim geliyoooooo çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkmak üzere:sm_cool:
herkes aldığı cicilerini iyi günlerde kullansın inşallah
yanlış hatırlamıyorsam buketçim evini tutmuştu hayırlı olsun
sinay canım seninde yüzüğünü çoook beğendim
arsima herşey yoluna giriyo çok sevindim
beta canım listeye kesin bi tarihim olmasada eklermisin beni?yerimseniben

indirim var ewwt ama o kadar cok yok paracıklarımızı biriktirelim adamlar zaten nakit para görünce kendileri indirir fiyatı. bide alındığında depolarında duruyo ama oranın iflas etme durumu oldumu bizim eşyalarada el konuluyomuş sanırım sıkıntılı yani.

saol cnm daha güzelleri sana nasip olur inş.kaydirigubbakcemile2

ya bişey sorucam resim koyunca tıklamadan sayfada görünüyo sizinkiler benim niye öyle olmuyo.
:Saruboceq:
ımageshacten yukluyom cnm yapıstırırkende http yazısını sılıyorum

ben dıyene kadr ocaktakı yemekten ev yanar allah korusun yada eve gıdene kadr derkı bana
sen gıdene kadr ev kül olur ıtfaıyeyı ara ve sen nerden bılıyon belkıde ocakta kalmamıştır der yada sbh sbh ne yemeği der kaydirigubbakcemile3
annem evdeyokkı
mıgrenımde yok
cuzdan cantamın ıcnde
olmadı baska bul azcık mantıklı olsun annem

kızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum((
hayrlısını dıle üzülmekte cok haklısn ama RABBIM bu mubarek gunde hayrlısını ver:Saruboceq:de
ya benim eski sevgilimle düzelme durumumuz vardı yaa,artık yok(( iki arada bi deredeyim yaa çok kötüyüm,şöle çok uzak bi yere gidip hiç gelmemek istiom((
:teselli:
Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim ( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum
ınş sorunsuz alırsın aksamları sana cam acarım evden:jeyyar:

bende arcelıkten alırken aralık 28 dı 1 ocakta zam gelcektı hatta ozmn koymuslardı fıyatları ustlerıne sonra ben aldım bana 2008 ındırmı geldı
benden 1 ay sonra kdv ındırmı falan dedıler gıttım baktım hıcbısey değişmemış hatta karlıyım

off ıznınızle ağlıycam
nısan aylığı mayısın 30daymış bayılan smıle:roflol: ayy ya ben pazargunu edırneye gtcektım nolcak sımdık culşusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…