- 9 Şubat 2008
- 9.074
- 0
- 39
bellimi olur belki sende ondan alırsın mandilincim :asigim:
hayırlı olsun umarım kazasız belasız elıne ulasır ıı gunlerde kullanırsın
salla gitsin elini sallasan ellisi:mymeka:ya benim eski sevgilimle düzelme durumumuz vardı yaa,artık yok(( iki arada bi deredeyim yaa çok kötüyüm,şöle çok uzak bi yere gidip hiç gelmemek istiom ((
pıtırcık ne oldu
sinay meshurluktan degıl kız kiralık gelınlıklerin kaderi bu
ama nıyeyse tuhaf oldm kımse almaz umarımmdelikafadulden
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
05 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
07 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
Nişanlanacak ve Sözlenecekler
24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)
Karalahana,minik heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3[/SIZ
ohh maşallahh:teytey: beta beni de eklememişssin:teselli: 21 haziran benımkı de
Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum
ovegcim biz alıcaktık beyaz esya ama vazgectik kdv indirim filan yalan kaç ay önce bakmıştık nişanlımla sonra bide indirm olduğu an gidip bakmıştık ama hiç bi değişiklik yoktu. biz almıcaz nişanlım diyoki şimdi para biriktirelim nakit para olunca zaten indiricekler.
.................................sildim kızlar,sizde alıntı yapmayın olurmu
dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol:
benimki de aynı şeyi söylüyor, biriksin paramız toplu alırız diyor, gerçi şimdi alsak nereye koyucaz o da var, nakit hepsini birlikte alınınca da indirim olacak tabi o da doğru, o yüzden şuan sadece bakıyorum ben. bosh ta beğendiğim dolap normalde 2 küsurken şuanda 1750 civarı, aslında indirim gerçekten var yani.ovegcim biz alıcaktık beyaz esya ama vazgectik kdv indirim filan yalan kaç ay önce bakmıştık nişanlımla sonra bide indirm olduğu an gidip bakmıştık ama hiç bi değişiklik yoktu. biz almıcaz nişanlım diyoki şimdi para biriktirelim nakit para olunca zaten indiricekler.
klava:
benimki de aynı şeyi söylüyor, biriksin paramız toplu alırız diyor, gerçi şimdi alsak nereye koyucaz o da var, nakit hepsini birlikte alınınca da indirim olacak tabi o da doğru, o yüzden şuan sadece bakıyorum ben. bosh ta beğendiğim dolap normalde 2 küsurken şuanda 1750 civarı, aslında indirim gerçekten var yani.
:Saruboceq:
saol cnm daha güzelleri sana nasip olur inş.kaydirigubbakcemile2
ya bişey sorucam resim koyunca tıklamadan sayfada görünüyo sizinkiler benim niye öyle olmuyo.
ocakta yemeğim kalmış-tatlicadiarzu-
annem kapıyı çekmiş yanlışlıkla anahtarı içerde kalmış beni beklio-tatlicadiarzu-
cüzdanımı düşürdüm geldiğim yollara baka baka eve kadar gidicem sırnaşık şey
migrenim tuttu-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayrlısını dıle üzülmekte cok haklısn ama RABBIM bu mubarek gunde hayrlısını ver:Saruboceq:dekızlar takvimimi siliom artık,takvim makvim yok,çok moralim bozuk((((dün akşam eve gittiğimden beri ağlıorum ((
:teselli:ya benim eski sevgilimle düzelme durumumuz vardı yaa,artık yok(( iki arada bi deredeyim yaa çok kötüyüm,şöle çok uzak bi yere gidip hiç gelmemek istiom ((
ınş sorunsuz alırsın aksamları sana cam acarım evden:jeyyar:Günaydın kızlar dua edin sorun olmasın netten laptop sipariş verdim( üff ilk defa elektronik alıyorum korkuyorum
klava:
benimki de aynı şeyi söylüyor, biriksin paramız toplu alırız diyor, gerçi şimdi alsak nereye koyucaz o da var, nakit hepsini birlikte alınınca da indirim olacak tabi o da doğru, o yüzden şuan sadece bakıyorum ben. bosh ta beğendiğim dolap normalde 2 küsurken şuanda 1750 civarı, aslında indirim gerçekten var yani.
yok arsimacım yaa düzelmez((( bu saatten sora kesinlikle düzelmez (((