Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlarr herkesin aldıkları hayırlı olsun

sinaycım metro da güral porselen 50 lira mı amanınnnnn delikafadulden

Aa buarada oveg davetyıen gelındlk hayırlı olsnnn guzel lere
kızlar dun nıkah cd mı ızledım yok bÖle bıŞey ne fonda calan sarkının farkındaymısım ben megersem fonda benm cok sevıdıgm sarkı serdar calısıyormus dedıler gıbı sevıyorum yuvadan ucup gıdıyorum

hepside çok güzel çok şık iyi günlerde kullan canım a.s.

çok şık duruyo annemde fakirin sade ısıtıcısı var şekil olarak aynısı...
kalabalık misafirin geldiğinde çok işine yarar

mutlu sabahlar kızlar
nastasia cnm dediğin gibi davetye bu hemen ayıtılıyo hiç bir anlamı yok çok para vermenin biz iyi verdik bence 300 adet 170 tl.Fena deil yani çok pahalıları ve güzelleride var tabi ama bütçeye göre almak lazım.
senin fikrin çok orjinal özel mail kişiye özel notlar çok anlamlı gerçekten.Süslü bir davbetyeden çok daha özel olmuştur.Allah hepimizi mutlu mesut etsin.

oveg canım bu gelinlik daha güzelmiş hayırlı olsun canım 1750 tl miydi fiyatı ?
saol cnm evet herkes diğerinden daha güzelmiş dedi.evet indirimli fiyatı 1 750.Benim biraz içime oturdu ama napalım.
ya kızlar düğün sonrası gelinlikleri kesitirp elbise yapan varmış öyle bişey duyan var mı

oveg gelinliğine bayıldım canım çok zarif ve sadeyerimseniben sende iyi taşımışın

davetiyende çok şirinmiş güle güle dağıtın a.s.

saol cnm hihoyyyt benimde içime sindi.

hayırlı olsun canım, pamuk prensesten fahada cici olursun inşallh.
içine sinmişse ne mutlu sana boşwer gerisini.

saol mandalincim inş hepimiz prensesler gibi oluruz.
bi 2 3 kilo daha versem tam güzel olucak.

saol cnm hihoyyyt
evet o şarkıyı bende çok seviyorum.o heyecanda müzik duyulmaz tabi.

Günaydın kızlar,

güle güle kullan, en favori takımalardan biri.

neden bu akdar düşünüuyorsun ki konuşmazsa kendi sorunu sende onunla konuşma, diyeceğini demişsin sonrası ona kalmış. Ben olsam selam bile vermem.

Sade güzelmiş, üzerinde güzel durmuş biraz daha dik dur kızlar hepiniz için geçerli sürekli dik durun.

ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))

Betacım, çaycıyı bende çok araştırdım. müebbetind ediği gibi yanyanalar soğutyor gibi yani bana öyle geliyor zeysbin dediğinin beyazı var bende onu kullanıyorum. Ama her çay doldumamda altını kaynatıyorum.
İnox istemiyorum diyorsun ama bence arçelik veya arzumun ki çok güzel. Arzumunkini alırsan kahveciyide kullanabiliyorsun.
İnox almayacağım dersen arzumun çaycısını al derim benim ilk fikrim oydu keşke onu alsaydım inox ve diğer çaycıyı kullanan tanıdıklarım var herkes memnun.
Çok çay içmiyoruz dersen tefali alabilirsin.

hayırlı olsun. iyi günlerde kullan.

bütün parçalarını bulamadım ama benimde banyo aksesuarlarım bunlar birde aynı modelden mutfak aksesuarı yapmışlar onlarıda aldım kızlar çok cici

güle güle kullan.

günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir

günaydın kızlarr herkesin aldıkları hayırlı olsun

sinaycım metro da güral porselen 50 lira mı amanınnnnn delikafadulden
evet canım hemde desenli 24 parça a.s
dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol:

ocakta yemeğim kalmış-tatlicadiarzu-
annem kapıyı çekmiş yanlışlıkla anahtarı içerde kalmış beni beklio-tatlicadiarzu-
cüzdanımı düşürdüm geldiğim yollara baka baka eve kadar gidicem sırnaşık şey
migrenim tuttu-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
mandilin, Arsima+, baberko+, brcncvk86, dkb+, ekocin, esmy+, Gasoline, marloo, nevinn, oktar, oveg, parpalm, pıtırcık85+, p_nr+, sinay21+, VAZGECILMEZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…