Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..
bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.
ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..
Teşekkürler kızlar yorumlar için.Bundan sonra zaten uğraşmam sadece normal konuşurum öyle gidip evine falan oturmam...
Çaycılardan laf açılmışken bende bunu almışıtm Fakir dijital çaycı piyasada 160 tl ykm de 130 a inmişti sonra indirim çekiyle 115 e aldım...Dijital ekranlı, demliğin ısısını ayarlıosun ama biraz yer kaplıyo bunun demliği tefalinkinden daha büyük ...
delikafadulden ohh cok az kalmışş hihoyyyt
aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...
Allahım ben ne zaman 3 lü aylara düşcemmm senağlama
oveg bende çok beğeniyorum bu davetiyeleri ama bizimki pekte öle cicili bicili olmadı (( aman olsun bitsin die oluo herşey... biras içimde kalıo sanırım(( aman masraf olasın çok açıldık die düşünüorum ama dediin gibi bir kez oluo yani(( ama şu bakımdan bakıncada düğünden sonra atılıo davetiyeler(( değermi diorum...
arkadaşlarıma bende her birine özel mail davetiye hazırlayıp gönderdim:))) kişiye özel notlar yazdım bi de:)))
saol cnm evet herkes diğerinden daha güzelmiş dedi.evet indirimli fiyatı 1 750.Benim biraz içime oturdu ama napalım.
oveg canım bu gelinlik daha güzelmiş hayırlı olsun canım 1750 tl miydi fiyatı ?
oveg gelinliğine bayıldım canım çok zarif ve sadeyerimseniben sende iyi taşımışın
davetiyende çok şirinmiş güle güle dağıtın a.s.
hayırlı olsun canım, pamuk prensesten fahada cici olursun inşallh.
içine sinmişse ne mutlu sana boşwer gerisini.
saol mandalincim inş hepimiz prensesler gibi oluruz.
bi 2 3 kilo daha versem tam güzel olucak.
Aa buarada oveg davetyıen gelındlk hayırlı olsnnn guzel lere
kızlar dun nıkah cd mı ızledım yok bÖle bİŞey ne fonda calan sarkının farkındaymısım ben megersem fonda benm cok sevıdıgm sarkı serdar calısıyormus dedıler gıbı sevıyorum yuvadan ucup gıdıyorum
Boşver dedi.. ben sadece senden beklemezdim dedi .Ne yaptıysam sanki... Ben çok sinirlendim ama..Ya ben onun için neler yaptım.. Gece hastaydı ateşi vardı annesi bile uyurken başını bekledim ateşini düşürdüm daha neler neler.. İnsan bi düşünür belki o an bişey oldu anlayış gösterir bu insan bana bugüne kadar zarar vermedi iyi davrandı die sineye çeker ki ben misafirim.Etrafında kimse kalmayacak ama o zamanda insanlar kötü der eminim... Pasmina alıntıyı silermisin canım ben yazmayı unutmuşum :)
selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz.
alıntı ypmzsnz sevinrm
http://img196.imageshack.us/img196/7066/spa0031n.jpg
ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))
kızlar bu tarz çaycıların çayı hemen soğuttuğunu söylüyorlar. birde bence çayın demi su buharının üstünde durdukça lezzetleniyor.tadi daha güzel çıkıyor öyle.bunlar mutfakta da çok yer kablıyordur.en azından diğerlerinin iki katı kadar.
düğün tarihlerimizin listesini hazırlamışsınız kızlar çok sevindim. en fazla 2 ay sonra neredeyse %90ımız yuvasını kurmuş olacak inşallah...:1hug::1hug::1hug:
oveg canım bu gelinlik daha güzelmiş hayırlı olsun canım 1750 tl miydi fiyatı ?
kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..
bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.
ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..
bütün parçalarını bulamadım ama benimde banyo aksesuarlarım bunlar birde aynı modelden mutfak aksesuarı yapmışlar onlarıda aldım kızlar çok cici
oveg gelınlığın cok guzel hayrlı olsun davetıyede moda oldu he
evet canım hemde desenli 24 parça a.sgünaydın kızlarr herkesin aldıkları hayırlı olsun
sinaycım metro da güral porselen 50 lira mı amanınnnnn delikafadulden
dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol: