Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlarr herkesin aldıkları hayırlı olsun

sinaycım metro da güral porselen 50 lira mı amanınnnnn delikafadulden

Aa buarada oveg davetyıen gelındlk hayırlı olsnnn guzel lere
kızlar dun nıkah cd mı ızledım yok bÖle bıŞey ne fonda calan sarkının farkındaymısım ben megersem fonda benm cok sevıdıgm sarkı serdar calısıyormus dedıler gıbı sevıyorum yuvadan ucup gıdıyorum

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.

ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..

hepside çok güzel çok şık iyi günlerde kullan canım a.s.

Teşekkürler kızlar yorumlar için.Bundan sonra zaten uğraşmam sadece normal konuşurum öyle gidip evine falan oturmam...
Çaycılardan laf açılmışken bende bunu almışıtm Fakir dijital çaycı piyasada 160 tl ykm de 130 a inmişti sonra indirim çekiyle 115 e aldım...Dijital ekranlı, demliğin ısısını ayarlıosun ama biraz yer kaplıyo bunun demliği tefalinkinden daha büyük ...
mtfakteadijital.jpg

çok şık duruyo annemde fakirin sade ısıtıcısı var şekil olarak aynısı...
kalabalık misafirin geldiğinde çok işine yarar

oveg bende çok beğeniyorum bu davetiyeleri ama bizimki pekte öle cicili bicili olmadı :KK43:(( aman olsun bitsin die oluo herşey... biras içimde kalıo sanırım:KK43:(( aman masraf olasın çok açıldık die düşünüorum ama dediin gibi bir kez oluo yani:KK43:(( ama şu bakımdan bakıncada düğünden sonra atılıo davetiyeler:KK43:(( değermi diorum...
arkadaşlarıma bende her birine özel mail davetiye hazırlayıp gönderdim:))) kişiye özel notlar yazdım bi de:)))

mutlu sabahlar kızlar
nastasia cnm dediğin gibi davetye bu hemen ayıtılıyo hiç bir anlamı yok çok para vermenin biz iyi verdik bence 300 adet 170 tl.Fena deil yani çok pahalıları ve güzelleride var tabi ama bütçeye göre almak lazım.
senin fikrin çok orjinal özel mail kişiye özel notlar çok anlamlı gerçekten.Süslü bir davbetyeden çok daha özel olmuştur.Allah hepimizi mutlu mesut etsin.

oveg canım bu gelinlik daha güzelmiş hayırlı olsun canım 1750 tl miydi fiyatı ?
saol cnm evet herkes diğerinden daha güzelmiş dedi.evet indirimli fiyatı 1 750.Benim biraz içime oturdu ama napalım.
ya kızlar düğün sonrası gelinlikleri kesitirp elbise yapan varmış öyle bişey duyan var mı

oveg gelinliğine bayıldım canım çok zarif ve sadeyerimseniben sende iyi taşımışın :nazar:

davetiyende çok şirinmiş güle güle dağıtın a.s.:nazar:

saol cnm hihoyyyt benimde içime sindi.

hayırlı olsun canım, pamuk prensesten fahada cici olursun inşallh.
içine sinmişse ne mutlu sana boşwer gerisini.

saol mandalincim inş hepimiz prensesler gibi oluruz.
bi 2 3 kilo daha versem tam güzel olucak.

Aa buarada oveg davetyıen gelındlk hayırlı olsnnn guzel lere
kızlar dun nıkah cd mı ızledım yok bÖle bİŞey ne fonda calan sarkının farkındaymısım ben megersem fonda benm cok sevıdıgm sarkı serdar calısıyormus dedıler gıbı sevıyorum yuvadan ucup gıdıyorum

saol cnm hihoyyyt
evet o şarkıyı bende çok seviyorum.o heyecanda müzik duyulmaz tabi.

Günaydın kızlar,

güle güle kullan, en favori takımalardan biri.

Boşver dedi.. ben sadece senden beklemezdim dedi .Ne yaptıysam sanki... Ben çok sinirlendim ama..Ya ben onun için neler yaptım.. Gece hastaydı ateşi vardı annesi bile uyurken başını bekledim ateşini düşürdüm daha neler neler.. İnsan bi düşünür belki o an bişey oldu anlayış gösterir bu insan bana bugüne kadar zarar vermedi iyi davrandı die sineye çeker ki ben misafirim.Etrafında kimse kalmayacak ama o zamanda insanlar kötü der eminim... Pasmina alıntıyı silermisin canım ben yazmayı unutmuşum :)

neden bu akdar düşünüuyorsun ki konuşmazsa kendi sorunu sende onunla konuşma, diyeceğini demişsin sonrası ona kalmış. Ben olsam selam bile vermem.

selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz
.
alıntı ypmzsnz sevinrm
http://img196.imageshack.us/img196/7066/spa0031n.jpg

Sade güzelmiş, üzerinde güzel durmuş biraz daha dik dur kızlar hepiniz için geçerli sürekli dik durun.

ikisi yan yanda çaycılar da çok iyi diyorlar üste olanlar sürekli kaynadığı için acılaşıyormuş öle diolar ben ztn çay sevmem anlamamda:)))

kızlar bu tarz çaycıların çayı hemen soğuttuğunu söylüyorlar. birde bence çayın demi su buharının üstünde durdukça lezzetleniyor.tadi daha güzel çıkıyor öyle.bunlar mutfakta da çok yer kablıyordur.en azından diğerlerinin iki katı kadar.

düğün tarihlerimizin listesini hazırlamışsınız kızlar çok sevindim. en fazla 2 ay sonra neredeyse %90ımız yuvasını kurmuş olacak inşallah...:1hug::1hug::1hug:

oveg canım bu gelinlik daha güzelmiş hayırlı olsun canım 1750 tl miydi fiyatı ?

Betacım, çaycıyı bende çok araştırdım. müebbetind ediği gibi yanyanalar soğutyor gibi yani bana öyle geliyor zeysbin dediğinin beyazı var bende onu kullanıyorum. Ama her çay doldumamda altını kaynatıyorum.
İnox istemiyorum diyorsun ama bence arçelik veya arzumun ki çok güzel. Arzumunkini alırsan kahveciyide kullanabiliyorsun.
İnox almayacağım dersen arzumun çaycısını al derim benim ilk fikrim oydu keşke onu alsaydım inox ve diğer çaycıyı kullanan tanıdıklarım var herkes memnun.
Çok çay içmiyoruz dersen tefali alabilirsin.

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.

ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..

hayırlı olsun. iyi günlerde kullan.

gal.php

bütün parçalarını bulamadım ama benimde banyo aksesuarlarım bunlar birde aynı modelden mutfak aksesuarı yapmışlar onlarıda aldım kızlar çok cici

güle güle kullan.

günaydn pınar
kızlar ya benm gelınlıgım kıralıltı hepte kiralıkısterdım dıktırdım kıraladım
dun arkdasım gormus gelınlıgımı vıtrıne koymuslar garıp oldum yaa mirmirmirmir

günaydın kızlarr herkesin aldıkları hayırlı olsun

sinaycım metro da güral porselen 50 lira mı amanınnnnn delikafadulden
evet canım hemde desenli 24 parça a.s
dıyın baa haftaya buzdevrıne gıtmek ıcn ne yalan söyleyım:roflol:

ocakta yemeğim kalmış-tatlicadiarzu-
annem kapıyı çekmiş yanlışlıkla anahtarı içerde kalmış beni beklio-tatlicadiarzu-
cüzdanımı düşürdüm geldiğim yollara baka baka eve kadar gidicem sırnaşık şey
migrenim tuttu-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
mandilin, Arsima+, baberko+, brcncvk86, dkb+, ekocin, esmy+, Gasoline, marloo, nevinn, oktar, oveg, parpalm, pıtırcık85+, p_nr+, sinay21+, VAZGECILMEZIM

X