Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayırlı cumalar kıslarrrr :1hug:

er_ca davetiyen ve takımların cok güzel kıskandım valla :dilcikar:

mor_çilek yatak odası takımı cok güzelmiş doğrusu bende merak ettim fiyatını birde hangi firmaya ait?yerimseniben

[QUOTE
bu da şekil olrak hoşuma gidiyo, korkmaz ama nasıldır bilemiyorum tabi..
130035561544219yk28195.jpg

[/COLOR][/B][/QUOTE]

şeker kız o alıntı yaptığın benim çaycı :eek: henüz kullanmadm ama görünüsü hos kullanışlı duruyor, ya bunu al ya arceliğin porselen demlikli altı üstü beyaz olanını...

Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5

30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)

19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia

23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar

05 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket

16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm

02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
07 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85

Nişanlanacak ve Sözlenecekler

24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)

Karalahana,minik heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3

Baberko daha yeni nişanlandın sıranıı beklee :dilcikar:
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben

e ben nerdeyim kızfisfisfis
18 Temmuzkaydirigubbakcemile2

günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)
aşkım bi yatak bi tv ve battaniye esliğinde dün gece orda kalmaya başladı,
bugün beyaz eşyalar teslim edilecet inşallah,
haftasonu da mobilya işini kesinleştiricez :) :nazar:

hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

Eeee daha yeni gelmiştin kaydirigubbakcemile3

napim aşkı memnu vardı :)

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

davetiyen ve bardakları hayırlı olsun güle güle dağıt ve gle güle kullan :)
yemek takımınıda en kısa sürede alman dileğiyle

günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)

gözün aydın şeker
oh ne güzel herşey yoluna giriyor
müstakbelin niye orada kaldıki hihoyyyt

hayrlı cumalar kızlar

hayırılısı olsun böcük :Saruboceq:

aynısından aldım tüm takım ama havlusunu almadım güle güle kullan canımyerimseniben tümünü ne kadara aldın??perdesinide aldın mı??:uhm:
geçmişi okudum geldim..oww yanii
ev tutanlar hayırlı olsun sinaycım:)
sülfatcım herşeyin pek cici...
beta listene beni ekleme unuttun beni:mymeka:evlenip didince bizi unutucakmışınız...
nastasia,arsima hepsini iyi günlerde kullanın...
a.s.
teşekkür ederim zeysbŞeniz bukette halletti ev işini çeyizciler bir bir evleniyor artık :eek:
selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz
.
alıntı ypmzsnz sevinrm
oveg gelinliğine bayıldım canım çok zarif ve sadeyerimseniben sende iyi taşımışın :nazar:
blackqueen beğenmene sevindim cnm :)
buda 50 adet olacak yakın arkadaşlara dağıtacağım davetyem.Eğlenceli buldum almasam içimde kalırdı.:)

davetiyende çok şirinmiş güle güle dağıtın a.s.:nazar:

Bu arada sabah posta kutusunda Metro'nun broşürü vardı içini karıştırıyorum baya iyi şeyler var günlük yemek takımı almayan arkadaşlar güral porselenin siyah beyaz çiçekli 24 parça takımı 50 lira kaçırmayın derim birde geçenlerde bi arkadaşta soruyordu kaliteli ütü masası ve kurutmalık viledanın baya iyi fiyat almayan almayı düşünen arkadaşlar için tarattımŞeniz (3 yıl garantili üstelik)

91905095.png

Kızlaaar ben geldim Kocaeline gitmiştim dün geldim.... Bİ ara buraya bişeyler yazmıştım nişanlımın ablasıyla ilgili hatırlarsanız.Saçma bi sebepten küsmüştü (Kermes için kurabiye yapmıştım annesine. ben o mutfağa gelince birden panikle gelme dedim ; ........

hatırladım canım hatta ona küsülürmüymüş falan demiştik..
sen yine en iyisini yapmışsın boşwer artık üstüne gitme birazda o anlasın senin iyimserliğine karşı yaptığını. yine pişkinlik yapıp küs kalmaya dewam ederse de bırak küs kalsın. nişanlın bile boşwer diyorsa hiiiç takma kafana, görmezden gel onu. :teselli:

yatak oda mobilya almislar canim
diyorumya ucak biletimi dügün gecesine denk getirmemin sebebleri var ve bu sebebini nisanlim bile bilmiyor nasil söylerim. Ben evlerini hic begenmedim. Ben o eve gelin gitmek istemdedigim icin böyle ayarladim biletlerimizi.

keşke siz önceden biz düğün gecesi döneceğiz biletlerimizi ayarladık diye baskı yapsaymışsınız almazlardı belkide. Ama bence onlar sizin o gece o evde kalmalarında çook istekliler. yatak odası takımı almışlar sadece sizin için, sadece bi gece için.
Artık bundan sonra onu iade etme şansları da yoksa artık çok üsteleme bi gecelik kalıp hemen dönersiniz evinze. Dert etme bunu, sen nişanlınla konuş anlat içindekileri bak nasıl rahatlatacak seni eminim. :1hug:

Mandilin peçete halkaların ve oveg davetiyen çok güzelllllllllllllllllll.başka cici bulamadım varmııydı ???

Şeniz canım benim teşekkür ederim.

annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:

ahh yaaa inşallh hayırlısıyla annenle babanı haca gider bu yıl dur bakalım belki yedek listeden gidebilirler. :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun.

selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz
.
alıntı ypmzsnz sevinrm

hayırlı olsun canım, pamuk prensesten fahada cici olursun inşallh.
içine sinmişse ne mutlu sana boşwer gerisini.

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/moda-haberleri/278296-kalca-tisortu.html[/url]
şuna bakınnn

sayfa açılmıyor canım ne vardı? CADIARZU

güle güle kullan cici takımlardan birisini almışsın.

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.
ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..

dawetiyenizde çok cici olmuş, güle güle dağııtın. kırızı yimek takımıda farklı duruyor. yerimseniben

günaydın kısçeler a.s.
nastasia banyo takımını çok beğendim
ankaradan aldın sanırım tam olarak nerden aldın kuzum ?

aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...

teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5

esmy ünlü bir arkadaşı olması ne güzelmiş insanın.Şeniz.resimlerin hoş olmuş canım arzu daalkisalkisalkis

arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var. Türkiyede Yatak odasi istemedimi söylemistim nisanlimla kararlastirmistik. Neyse Kayinvaldem hefes etmis kiziyla birlikte yatak odasi almislar. Benim bundan son ana kadar haberim olmadi ne söylediler nede fikrimi aldilar fotograflarini atmis az önce nisanlim ben istemistim görim bari diye nasil bir sey. Bilmiyorum benmi nankörüm yatak odasi eeh iste siradan bide yatak örtüsü örtmüsler 20 sene önce modern olanlardan ben o yatak odasini istemiyorum istemiyorumdan öte benimsiyemiyorum. Nisanlimla biz hem fikirdik yatak odasina verilecek parayi baska bir sekilde degerlendirebilirlerdi mesala bana bir bilerzik alarak daha mantikli olurdu enazindan. Sözde benim yatak odam ama ben o yatakta yatana kadar kac kere baskasi yatar ... Suan dügünden sonra yasayacagim evde kaliyorum almanyada ama yatak odamizda yatmiyorum baska bir odada kaliyorum benim icin böyle seyler degerli gelin olmadan orda uyumak istemiyorum. Yarin sorarsa nisanlim fotolar nasil buldun diye gercek fikrimi söylesem mi?

kızla rbugn hemen yan işyerınde yangın cıktı:1shok: kül oluyorduk sonracıma tıfaıye geldı sondrdu bızde gtcektık allah korusun
sonra ben 4te dişim ağrıyo dıe ıızn aldım
cınemaya gttım gene:roflol: yalandan kım ölmüş
haftayada buz devrı var cok komık

hayrlı cumalar kızlar

aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...

BASIYAAZMALIKIZ kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
FMK SADECE TURKIYEYE GELDIGNDE KALCAKSAN BOSVER BENCEDE SENENDE KACGUN GELCEN FSTK
BÖCÜK GECÇMİŞ OLSN VE INSS AILENE HAC CIKAR
MANDİLİN :tomato::dance:

Günaydın Kızlarrrr. Geçmişe bakayın önce kimler neler almış neler yapmış. Aldıklarınızı güle güle kullanın

X