Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
05 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
07 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
Nişanlanacak ve Sözlenecekler
24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)
Karalahana,minik heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3
Baberko daha yeni nişanlandın sıranıı beklee :dilcikar:
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
Eeee daha yeni gelmiştin kaydirigubbakcemile3
kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..
günaydın güzeller..evim temizlendi.. ohh mis gibi :)
hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:
aynısından aldım tüm takım ama havlusunu almadım güle güle kullan canımyerimseniben tümünü ne kadara aldın??perdesinide aldın mı??:uhm:
teşekkür ederim zeysbŞeniz bukette halletti ev işini çeyizciler bir bir evleniyor artıkgeçmişi okudum geldim..oww yanii
ev tutanlar hayırlı olsun sinaycım:)
sülfatcım herşeyin pek cici...
beta listene beni ekleme unuttun beni:mymeka:evlenip didince bizi unutucakmışınız...
nastasia,arsima hepsini iyi günlerde kullanın...
a.s.
oveg gelinliğine bayıldım canım çok zarif ve sadeyerimseniben sende iyi taşımışınselam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz.
alıntı ypmzsnz sevinrm
blackqueen beğenmene sevindim cnm :)
buda 50 adet olacak yakın arkadaşlara dağıtacağım davetyem.Eğlenceli buldum almasam içimde kalırdı.:)
hayatımmmmmmmmmmm
:lepi: 23 :lepi:
Kızlaaar ben geldim Kocaeline gitmiştim dün geldim.... Bİ ara buraya bişeyler yazmıştım nişanlımın ablasıyla ilgili hatırlarsanız.Saçma bi sebepten küsmüştü (Kermes için kurabiye yapmıştım annesine. ben o mutfağa gelince birden panikle gelme dedim ; ........
yatak oda mobilya almislar canim
diyorumya ucak biletimi dügün gecesine denk getirmemin sebebleri var ve bu sebebini nisanlim bile bilmiyor nasil söylerim. Ben evlerini hic begenmedim. Ben o eve gelin gitmek istemdedigim icin böyle ayarladim biletlerimizi.
Mandilin peçete halkaların ve oveg davetiyen çok güzelllllllllllllllllll.başka cici bulamadım varmııydı ???
annemle babam ıcın dua ıstycektımm ama galıba gene cıkmadı hac
DURUMUNUZ
Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. Takip ediniz.
:çok üzgünüm::a015:
selam kızlar
ay iyiki bu site var iyiki sevinçlerimizi payalaşıyoruz burada.
beta liste için ellerine sağlık bende adımı görünce çok mutlu oldum.
gelinliğimi gösteriyim size kızlar
hatırlayan olursa krem beğenmiştim ondan vazgeçtim yeni aldığım model bu.
biraz tuzlu oldu ama napıyım nişanlımında bu hoşuna gitti umarım sizde beğenirsiniz.
alıntı ypmzsnz sevinrm
[url]http://www.kadinlarkulubu.com/moda-haberleri/278296-kalca-tisortu.html[/url]
şuna bakınnn
kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..
bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.
ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..
teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5
esmy ünlü bir arkadaşı olması ne güzelmiş insanın.Şeniz.resimlerin hoş olmuş canım arzu daalkisalkisalkis
arkalar anlatmistim dügün gecesi almanyaya dönüyoruz biz allah izin verirse dügün olacak ayni gece ucuyouz dönüsümüzü böyle ayarlamamin bir cok sebebi var. Türkiyede Yatak odasi istemedimi söylemistim nisanlimla kararlastirmistik. Neyse Kayinvaldem hefes etmis kiziyla birlikte yatak odasi almislar. Benim bundan son ana kadar haberim olmadi ne söylediler nede fikrimi aldilar fotograflarini atmis az önce nisanlim ben istemistim görim bari diye nasil bir sey. Bilmiyorum benmi nankörüm yatak odasi eeh iste siradan bide yatak örtüsü örtmüsler 20 sene önce modern olanlardan ben o yatak odasini istemiyorum istemiyorumdan öte benimsiyemiyorum. Nisanlimla biz hem fikirdik yatak odasina verilecek parayi baska bir sekilde degerlendirebilirlerdi mesala bana bir bilerzik alarak daha mantikli olurdu enazindan. Sözde benim yatak odam ama ben o yatakta yatana kadar kac kere baskasi yatar ... Suan dügünden sonra yasayacagim evde kaliyorum almanyada ama yatak odamizda yatmiyorum baska bir odada kaliyorum benim icin böyle seyler degerli gelin olmadan orda uyumak istemiyorum. Yarin sorarsa nisanlim fotolar nasil buldun diye gercek fikrimi söylesem mi?
kızla rbugn hemen yan işyerınde yangın cıktı:1shok: kül oluyorduk sonracıma tıfaıye geldı sondrdu bızde gtcektık allah korusun
sonra ben 4te dişim ağrıyo dıe ıızn aldım
cınemaya gttım gene:roflol: yalandan kım ölmüş
haftayada buz devrı var cok komık
hayrlı cumalar kızlar
bugunkı tek duam 3 yıldır sıra bekleyen annem ve babama hac cıkması
ama aksamdan berı bakıyorum hala sıranız gelmemıştır dıo
nolurr cıksn artık nolurr:çok üzgünüm:
aaaaaaaaaaaaaaaa 29 days yazıyooo aman Allahım delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ne abuk geçti günler...