Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geldim. benimki içerde oturuo ben burdayım öldürcek beni sanırsam kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım..nasıl yaa nişanlın mı sizde...:1shok:kızım gitsene yanına yazık...pek kasılıyo bizimkide geldiğinde niesekaydirigubbakcemile3

Teşekkürler kızlar yorumlar için.Bundan sonra zaten uğraşmam sadece normal konuşurum öyle gidip evine falan oturmam...
Çaycılardan laf açılmışken bende bunu almışıtm Fakir dijital çaycı piyasada 160 tl ykm de 130 a inmişti sonra indirim çekiyle 115 e aldım...Dijital ekranlı, demliğin ısısını ayarlıosun ama biraz yer kaplıyo bunun demliği tefalinkinden daha büyük ...
mtfakteadijital.jpg

bu arada viledanın mikrofiber toz bezini aldım, böyle turuncu tüylü bi bez, hiç ıslatmadan siliyosunuz ve ne etrafa uçuşan toz tanecikleri nede yüzeyde kalan tozlar oluyo, hepsini çekiyo :) tamda yaz gelmiş heryer açık hergün toz almak gerekirken bunu aldığıma çok sevindim :) haftalık temizlikte falan kova doldur neysede hergün yada gün aşırı sıkılıyodum öyle yapmaya :)

Teşekkürler kızlar yorumlar için.Bundan sonra zaten uğraşmam sadece normal konuşurum öyle gidip evine falan oturmam...
Çaycılardan laf açılmışken bende bunu almışıtm Fakir dijital çaycı piyasada 160 tl ykm de 130 a inmişti sonra indirim çekiyle 115 e aldım...Dijital ekranlı, demliğin ısısını ayarlıosun ama biraz yer kaplıyo bunun demliği tefalinkinden daha büyük ...
mtfakteadijital.jpg

kızlar bu tarz çaycıların çayı hemen soğuttuğunu söylüyorlar. birde bence çayın demi su buharının üstünde durdukça lezzetleniyor.tadi daha güzel çıkıyor öyle.bunlar mutfakta da çok yer kablıyordur.en azından diğerlerinin iki katı kadar.

düğün tarihlerimizin listesini hazırlamışsınız kızlar çok sevindim. en fazla 2 ay sonra neredeyse %90ımız yuvasını kurmuş olacak inşallah...:1hug::1hug::1hug:

oveg canım bu gelinlik daha güzelmiş hayırlı olsun canım 1750 tl miydi fiyatı ?

Son düzenleme:
bu arada viledanın mikrofiber toz bezini aldım, böyle turuncu tüylü bi bez, hiç ıslatmadan siliyosunuz ve ne etrafa uçuşan toz tanecikleri nede yüzeyde kalan tozlar oluyo, hepsini çekiyo :) tamda yaz gelmiş heryer açık hergün toz almak gerekirken bunu aldığıma çok sevindim :) haftalık temizlikte falan kova doldur neysede hergün yada gün aşırı sıkılıyodum öyle yapmaya :)

canım fotosunu bulup eklesene ben henüz temizlik ürünlerine bakmadım da senağlama

Biocin canım sendin değilmi mobilyalarını gizem mobilyadan alan. Sana cevap yazmadan atlamışım, teşekkür ederim canım. Biz aslında orda yatak odası beğendik görmüşsündür yatak başı kıvrımlı geliyor ceviz rengi, diğer yerler beyaz lake.Ama odamıza sığarmı bilemiyoruz :uhm: Sen neler aldın ordan? Sen de iyi günlerde kullan a.s.

canım fotosunu bulup eklesene ben henüz temizlik ürünlerine bakmadım da senağlama

nette bakındımda bulamadım, poşetinden çıkarmadan çekseymişim keşke, turuncu tüylü bi bez peluş gibi, 3.95e almıştım geçen hafta.. yeni çıkmış heralde ondan bulamadım nette, yoksa olurdu heralde bi resmi :sm_confused:

nette bakındımda bulamadım, poşetinden çıkarmadan çekseymişim keşke, turuncu tüylü bi bez peluş gibi, 3.95e almıştım geçen hafta.. yeni çıkmış heralde ondan bulamadım nette, yoksa olurdu heralde bi resmi :sm_confused:

hmmm anladım canım tşk ederim.hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin iyi temizlemeler :)

kımse yokmuuu...beta ekledınmıı cnmm benıde lısteyeee kıskandımm

kızlar davetiyemiz bu... beyaz ve pembe çiçekli iki çeşit yapılacaktı. bugün gelicek kargoyla internet üzerinden yaptırdım.:)300 lira tuttu..

bu da taşlı bardak setim 49 parça...275 liraya aldım.bizim buralarda 400 den aşağı yok netten aldım.

ve bu da alacağım yemek takımım... misafir odam kırmızı oraya uygun olsun istedim.
kütahya poseleninmiş..

gal.php

bütün parçalarını bulamadım ama benimde banyo aksesuarlarım bunlar birde aynı modelden mutfak aksesuarı yapmışlar onlarıda aldım kızlar çok cici

X