Çeyiz hazırlığı için tencere seti alacağım. Var mı önereceğiniz iyi bir tencere?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
Ben Karaca ile Taç arasında kararsız kaldım granit tencere takımları. Ama kullanış açısından nasıllar acaba? Veya başka önereceğiniz takımlar varsa onlarada açığım.

seneye düğünüm var Allah nasip ederse ve daha şimdilik hiç bir şeyim yok denecek kadar az. Düdüklüm, tost makinam, çaydanlık, Tupperware ve bir kaç tane süs püs tarzı şeylerim var. Artık tabak çatal olsun, tencere o bu başlamak zorundayım

Emsan.

Karaca grubunun zaten ama emsan çok seviyorum. Taç'ta çok güzel.

Tek tencere takımı yeter ya çelik al ya granit. Ki bence granit iyidir.
Çatal kaşık ben emsandan aldım çok memnunum. Onu da misafire kendime ayrı almadı

Emsan.

Karaca grubunun zaten ama emsan çok seviyorum. Taç'ta çok güzel.

Tek tencere takımı yeter ya çelik al ya granit. Ki bence granit iyidir.
Çatal kaşık ben emsandan aldım çok memnunum. Onu da misafire kendime ayrı almadı
Evet emsan hakkında bir çok güzel yorum duydum, ne kadar süredir kutlamıyorsunuz? Çizilme veya içinde soyulma vs oldu mu?

Ben Karaca ile Taç arasında kararsız kaldım granit tencere takımları. Ama kullanış açısından nasıllar acaba? Veya başka önereceğiniz takımlar varsa onlarada açığım.

seneye düğünüm var Allah nasip ederse ve daha şimdilik hiç bir şeyim yok denecek kadar az. Düdüklüm, tost makinam, çaydanlık, Tupperware ve bir kaç tane süs püs tarzı şeylerim var. Artık tabak çatal olsun, tencere o bu başlamak zorundayım
Karaca. Granit setleri özellikle 👍🏻

Evet emsan hakkında bir çok güzel yorum duydum, ne kadar süredir kutlamıyorsunuz? Çizilme veya içinde soyulma vs oldu mu?

Benim tencerelerim tantitoni 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Ama bir çok yerini kapattı diye biliyorum. Annem ve eltşm de var en az 6-7 yıldır kullanıyorlar çok iyi.
Çatal kaşığı emsan onu da 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Dediğim gibi misafir günlük ayırt etmeksizin kullanıyorum, bir de indirimli iken aldığım uygun bir ürün idi ona rağmen çok şükür çizik karartma olmadı.

X