kızlar 2 martta çeyizlerim gidicek nasipse, koliler koliler koliler... çok yurucu kafa karıştırıcı... kimi kolilerimin üzerinde yazılar var,nasıl kapatabilirim? ve nasıl süsleyebilirim? nevresim yorgan battaniye havlu vs tekstiller hurçlarla mı gitse diorum yoksa kutularından çıkarmadan mı gitsin karar veremedim, ne dersiniz? sizler nasıl götürdünüz? resimleriniz varsa koyabilirimisinizzzz lütfennn
yakın canım,5 durak mesafede. kimisi diyor yastıkları yorganları tek tek poşetleyip kurdela tak,kimisi hurca koy diyor.hiç görmemişim ki fikir edinsem,böyle sitelerde araştırır durur oldum.bi de ben öyle koca koca yorganlardan almadım,dantelli kılıflar felan hiç istemedim.annem zorluyo bakalım ne olcak bilemiyorm
slm canım ben kuzeniminkide şahit olmuştum ve çok hoşuma gitmişti. bende nasip olursa öyle yapmayı düşünüyorum. kullanacağı kadar yorgan yastık nevresimi (heresinden 1 veya 2 adet) yıkayıp hurçlara koymuştu. geri kalan herşeyini paketli kolileriyle götürdü. her kolinin hurcun köşesine kırmızı kurdela takmıştı. evine yerleştirirkende sergiler gibi dizdi. böylelikle hem kendi tarafından hemde erkek tarafından ceyiz görmeye gelenleri kırmamış oldu. giderkende sade köşede kırmızı kurdela yapmak hem yorucu degil hemde şık durdu..
Off offf hiç istemiyorum bu olayı
Biz evimizi tuttuk, nişanlım kendinde olanları evimize götürüp bıraktı her şey orada kutu içinde duruyor. Bende istiyorum ki bende olan kutulu eşyalar (yemek takımı, tencere setleri, nevresimler vs. ) hepsini götürüp bırakalım. Ama ailem öyle olmaz bunlar paketlenecek süslenecek fln diyor. İstemediğimi söylesem dee kimseyi ikna edemiyorum. Burada süsleyip orada yine biz açıcaz neden bu zahmet hiç anlamıyorum. Bazı adetler gerçekten gereksiz bence artık bazı şeyleri evlenecek çiftlere bırakmalılar
Evet haklısın, ben çalıştığım için bu işler bana külfet geliyor. Bende onlara söyledim benim işte olduğum bir gün siz yaparsınız sonrada birlikte götürürüz diyecanım yaa bence en mantıklı olan kolide olan yemek takımı vs kırmızı kurdele tak, nevresim vesaireyide temiz temiz hurçlara koy kurdele tak götür. hem kolay hemde adet yerini bulur, ayrıca okadar özenerek uğraşarak aldın aile yakınların görsün bence bundan güzel ne varki :)) alması kadar sergilemeside zevkli olur bence