Çeyiz göndermek için valiz almak istiyorum. Sandık mı? Valiz mi?

kara zor el

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
9
5
31
Merhaba kızlar,

Çok kararsız kaldığım için fikir almak istiyorum. Evlilik hazırlığı döneminde gerçekten herkes kafa karıştırıyormuş.

Ben çeyiz göndermek için valiz almak istiyorum. Hem sonrasında balayında,tatillerde falan kullanırız daha mantıklı geliyor.

Bana çeyiz sandığı,kolisi kutusu vs... bir sürü yorumlarla geliyorlar. Sizce ne seçmeliyim? Bu arada valizi seçtim.

Almışken iyisi olsun diye Samsonite'dan ben onu oldukça uuuzuun bir süre kullanırım diye düşünüyorum okuduğum yorumlara göre. Sandığı tatile falan götüremem evde boş yer kaplar diye düşünüyorum.

Hem çeyiz geldiğinde üstüne kim oturursa otursun:) veya üstünde zıplasınlar :) seçtiğim valize bir şey olmuyormuş. Ama yine de kararsız kaldım. Birkaç vintage sandık baktım,onlar güzel geldi ama kolay kolay aradığım modelleri bulamadım.

Şimdiki kutu kadar evlerde süslü püslü sandıkları koyacak kadar yer olmuyor o yüzden bence de gereksiz. Biz de valiz aldık karşı taraf büyük boyunu biz orta boyunu içine de çeyizlikleri koyup götürdük eve. Daha iyi oldu şimdi tatillerde kullanıyoruz en azından işe yarıyor

Çok teşekkür ederim. Valiz daha kullanışlı diye düşünüyorum ben de :)

Peki renk önemli mi? İki renk arasında kaldım. Sade renk mi, canlı renk mi? Yardım lütfen. :) İndirimdeyken kaçırmak istemiyorum.

Sandık kesinlikle almayın evde de gereksiz yer kaplar valla ben kendi cegisimi komple kolilemistim eşimin ailesi bana bazı hediyeler getirdi onlar valizle getirdi. Ama gösterisi seviyorum süslü şeyler olsun diyorsanız çok güzel hazır kutular var onlardan alın ama sadece bir seferlik kullanım için gereksiz bir maliyet olur

Valizleri tatil dışında yazlık kışlık ayırmak için de kullanıyorum.
Malum şimdiki evler küçük, sandıklar yer kaplıyor. Valizleri doldurup dolap üstüne rahatlıkla sığdırabiliyorum. bir taşla bir kaç kuş vurmak mümkün böylece :)
Ben olsaydım mavi yi alırdım ...
Hem indirimi daha fazla hem de aile kullanımına daha uygun. 10 yıl garantisi var ve daha unisex bir renk.

Bende sandık sevmediğim için ve sürekli gezmeyi seven birisi olarak valiz aldırdım. Her kullandığımda iyi ki almışlar diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…