almakla çok iyi yapmışsın bu işler kısmet hiç belli olmuyor. bende iyiki zamanında azda olsa bişeyler almışım. ansızın nişanlandım ve şimdi butun param çeyize gidiyor üstüme başıma aylardır birşey alamıyorum.
sana gelince modası geçmeyecek nevresim,yorgan,yastık,pike vs al bence. ogunler geldiğinde bitek beyaz eşyan eksik kalsın. ben aldıklarımın içind ebitek yemek yakımına pişman oldum. çok guzelleri çıktı ama şimdi ona para vermem lüks olur diye almıyorum mecbur kullanacağım onu
bizimde durumumuz pek iyi değildi bende salak gibi çalıştığımdan elime kalan paramla kıyafet vs alıyodum sonradan apışıp kaldım . o yuzden mutlaka çeyiz al derim canım. ama abartma, bendede 4 nevresim var kayınvalidemde verecek yeter. sen olmayan şeylere yönel. maşallah baya bi almışsın zaten
Benim de adayım bile yok ama bende senin gibi acaba ne alsam diye düşünüyorum sürekli:)
Para biriktirsem mi acaba diye bende düşündüm, ama belki aldıklarımın çeyreğini bile alamazdım biriktirdiğim paralarla
İnşallah tez zamanda gönlüne göre biri çıkar ve cicilerini hayırlısıyla kullanırsın:)
Ben düdüklü tencere göremedim, kısa vadede onu alabilirsin sanki?
Amin canım inşallah hepimize
Yeni nesil düdüklü tencerelerde becerememek mümkün değil, zaten neredeyse 3 cilt kullanma kılavuzu ile satıyorlar
Hem pratik hem lezzetli yemekler yapabilirsin
Ben tercihimi Fissler Vitavit Comfort'dan yana kullandım
maaşallah canım ben bu yaz evlenicem benden fazla çeyizin varzaten bi çok şeyi almışsın kesinlikle elektrikli eşyaları alma onlar kalsın en sona . ben senin yerinde olsam altın alır kenara koyarım ilerde de neyim eksik kalmışsa onu alırım
teşekkr ederim canım alıyorum alıyorum ama genede sanki bişey tamamlayamamışım gibi geliyor:) hastalık oldu çeyiz işi:) altın olayına da girdim inş biriktiriyorum:)
dediğin gibi hastalık gibi bişe bu çeyiz işi onu da alsam bunu da alsam diyo insan Allah aldıklarımızı pişman olmadan kullanmayı nasip etsin inşallahh
ceyiz almak çok güzel 3 yıllık evliyim hala alıyorum kendime birşeyler ama sorsanız bir şeyin yokmuydu diye çeyizimle 3 kızın ceyizi olurdu göçmenim çok olacakmış evim dolup taşmış durumda140 metre kare evim içindeki eşya ile bir ev daha döşenir. bizde artık hastalık olmuş tabi birde millet ne der.
bence bir kızın çeyizde normal eşyalar dışında nevresim takımı çok önemli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?