• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz almaktan, sürekli kafa yormaktan sıkıldım. sizde de böyle oluyor mu? :(

Bende 9 ay sonra evleneceğim bu ay başladım daha çeyize
Çok keyifli aslında ama para mevzusu biraz can sıkıyor
Bu borçlar nasıl ödenecek, para nasıl yetecek diye düşünmekten kafayı üşütebiliyor insan

Bende 9 ay sonra evleneceğim bu ay başladım daha çeyize
Çok keyifli aslında ama para mevzusu biraz can sıkıyor
Bu borçlar nasıl ödenecek, para nasıl yetecek diye düşünmekten kafayı üşütebiliyor insan
benim de muhtemelen bir yılı bulmayacak. bir ara gerçekten çok sıkılmıştım:KK47:ara verdim, şimdi yeni yeni hevesim gelmeye başladı. ara vermem iyi de oldu, bu arada taksitler bitti, birikim yaptım. beyaz eşyalarım ve alacağım mobilya kaldı. onları büyük ihtimalle çok az taksitle alıcam:KK51:hepimize kolay gelsin:KK66:

benim de muhtemelen bir yılı bulmayacak. bir ara gerçekten çok sıkılmıştım:KK47:ara verdim, şimdi yeni yeni hevesim gelmeye başladı. ara vermem iyi de oldu, bu arada taksitler bitti, birikim yaptım. beyaz eşyalarım ve alacağım mobilya kaldı. onları büyük ihtimalle çok az taksitle alıcam:KK51:hepimize kolay gelsin:KK66:
beyaz eşya ve mobilyaları kız tarafı mı alıyor canm

buzdolabı ve tv hariç diğerlerini bizde kız tarafı alıyor. mobilyada da yatak odası takımı veya oturma odası takımı, mutfak masası ve sandalyelerini kız alıyor canım

büyük dert :( al al al dön arkaya bi bak azıcık bişey alınmış insanın hevesi kırılıyor evimizdede koyacak yer kalmadığı için bende ara verdim zaten isteme olayımızda sürekli erteleniyor niye acele edeyim ki

büyük dert :KK43: al al al dön arkaya bi bak azıcık bişey alınmış insanın hevesi kırılıyor evimizdede koyacak yer kalmadığı için bende ara verdim zaten isteme olayımızda sürekli erteleniyor niye acele edeyim ki
benim koyacak yer sıkıntım olmadığı için beyaz eşyalar ve mobilya hariç hepsini aldım. bir ara züccaciyelerin önünden geçerken kafamı çevirecek kadar bıkmıştım. o dönem sadece ev giysilerine, pijama ve iç çamaşırlarına yönelmiştim. ara versen de para biriktir canım, yoksa altından kalkacak gibi değil:KK64:

benim koyacak yer sıkıntım olmadığı için beyaz eşyalar ve mobilya hariç hepsini aldım. bir ara züccaciyelerin önünden geçerken kafamı çevirecek kadar bıkmıştım. o dönem sadece ev giysilerine, pijama ve iç çamaşırlarına yönelmiştim. ara versen de para biriktir canım, yoksa altından kalkacak gibi değil:KK64:

birikim de yapamıyorum ki :( anneme takı alıyorm onları bozdurur alırım artık ne gerekiyosa

birikim de yapamıyorum ki :KK43: anneme takı alıyorm onları bozdurur alırım artık ne gerekiyosa
altın yapacaksan takı şeklinde değil de cumhuriyet yap. ben o şekilde çok biriktirmiştim. ya da banka hesabında bırak biriksin. çok para lazım oluyor. ben biriktirmeyi hep sevmişimdir şu dönemde inanılmaz faydasını gördüm.

altın gününe girdim iki kişilik zaten hala taksitlerim var borclarm tamamen bitsinde belki bende altın yapmaya başlarım ama cok kararsızım altını sıkıştıgm zaman bozduruyorum

altın gününe girdim iki kişilik zaten hala taksitlerim var borclarm tamamen bitsinde belki bende altın yapmaya başlarım ama cok kararsızım altını sıkıştıgm zaman bozduruyorum
bozdurman kötüymüş. nakitte dursa o zaman da harcar mısın? bunları evim için biriktiriyorum deyip kendini sürekli motive etsen? ya da bankaya vadeli yatırsan, her istediğinde çekemesen?

GEREKSİZ SAYILMAZ BABAM İÇİN GİDİYO GENELDE ONUN BORCLARINA AMA VADELİ HESABI DÜŞÜNEBİLİRİM ORDN İSTEDİĞİN ZAMAN CEKİLMİYODU GALİBA PEKİ İSTEDİĞİM ZAMAN İSTEDİĞİM MİKTARDA YATIRABİLİYO MUYUM ?

Back
X