Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çeyiz almaktan, sürekli kafa yormaktan sıkıldım. sizde de böyle oluyor mu? :(
- Konu Sahibi Janita
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sıkıntılı zor bir süreç allah hepimize yardım etsin kızlar
Amin cnm
olabilir canım kem gözle bakan da var, eksiği öğrenip şunu da ben alayım diyen de var. bizim bi komşumuz aldıklarımıza bakarken üzerine geldi, etiketi çıkarmaya çalışırken resmen yırrtı kumaşı yaa ne tuhaf insanlar var. sana mı düştü etiketi çıkarmak yüzüm ne hale geldiyse kalkıp gitti.Şu nazar muhabbetine çok inanıyorum ben çeyizimi biraz abarttın gören şok oldu hep bi aksilik annem şal almıştı bana hani yıkayalım dedi şallarım mahfoldu hepsi hemdeee daha neler neler soran olursa ne lazımsa onu aldık deyin geçiştirin
İnan kimin ne düşündüğü hiç belli olmuyo o yüzden dikkat etmek lazımolabilir canım kem gözle bakan da var, eksiği öğrenip şunu da ben alayım diyen de var. bizim bi komşumuz aldıklarımıza bakarken üzerine geldi, etiketi çıkarmaya çalışırken resmen yırrtı kumaşı yaa ne tuhaf insanlar var. sana mı düştü etiketi çıkarmak yüzüm ne hale geldiyse kalkıp gitti.
senin çok az kalmış canım. benim tek avantajım çeyizlerim yaşadığımız evde durmuyor. aile apartmanındayız, bir daire misafirhane gibi, boş odasına kuzenlerimin çeyizleriyle birlikte yerleştirdik. en azından evde kalabalık edip, gözümü yormuyorlar. fotoğrafları olmasa ne aldığımı unutucam o derece26 ağustos kına 29 düğün az kaldıııı zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan
senin çok az kalmış canım. benim tek avantajım çeyizlerim yaşadığımız evde durmuyor. aile apartmanındayız, bir daire misafirhane gibi, boş odasına kuzenlerimin çeyizleriyle birlikte yerleştirdik. en azından evde kalabalık edip, gözümü yormuyorlar. fotoğrafları olmasa ne aldığımı unutucam o derece
Çok şanslısın canım iyi olmuş senin için evin içinde oldu mu insan daralıyor
teşekkür ederim canım valla sohbet iyi geldi, kendimi anormal hissetmeye başlamıştım.iyi gecelerÇok şanslısın canım iyi olmuş senin için evin içinde oldu mu insan daralıyor
Rica ederim canım böyle şeyleri kafaya takma herşeyin tadını çıkarteşekkür ederim canım valla sohbet iyi geldi, kendimi anormal hissetmeye başlamıştım.iyi geceler
Aynı sorun bende de vardı kızlar. Düğünüme 2.5 ay var. Çeyiz hazırlığı bitti gibi fakat ben de bittim. Karar vermenin bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi. Özellikle evin tadilatında biraz sıkıntı yaşadım. Hiçbir şey istediğim gibi olmuyor, ustalar hep kafalarına göre yaptı. Bu konuda çok dertliyim.
Aynı sorun bende de vardı kızlar. Düğünüme 2.5 ay var. Çeyiz hazırlığı bitti gibi fakat ben de bittim. Karar vermenin bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi. Özellikle evin tadilatında biraz sıkıntı yaşadım. Hiçbir şey istediğim gibi olmuyor, ustalar hep kafalarına göre yaptı. Bu konuda çok dertliyim.
Ustalardan ben de çok çektim-çekiyorum hala. Ustaya laf anlatılmıyor, hele ustayım diyen kişi işinin ehli değilse..
Evet malesef. Ben calisan biriyim bu sebeple ustalar geldiğinde evde olmuyorum. Başlarında duracak adam olmayınca istedikleri gibi yapıyorlar. Eve gelince bakıyorum bi taraf çizik öbür taraf istediğim gibi değil. Anlatmaya çalışana kadar iş işten geçiyor. Bana da param rezil olmak kalıyorTersAlfabe 42048699 .!.:Ustalardan ben de çok çektim-çekiyorum hala. Ustaya laf anlatılmıyor, hele ustayım diyen kişi işinin ehli değilse..
karar vermek gerçekten çok zor. ustalarla uğraşmada şanslıyız galiba, akrabamız yapıyor. bize sormadan hiç bir şey yapmıyor. güzel fikirler de veriyor.Aynı sorun bende de vardı kızlar. Düğünüme 2.5 ay var. Çeyiz hazırlığı bitti gibi fakat ben de bittim. Karar vermenin bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi. Özellikle evin tadilatında biraz sıkıntı yaşadım. Hiçbir şey istediğim gibi olmuyor, ustalar hep kafalarına göre yaptı. Bu konuda çok dertliyim.
allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhh
erkenden başladin herşeyi düğüne 1-2 ay kala halledeilir sıkıntı yaratma:)
bizde 19 nisanda sözlendik sözlenir sözlenmez hazirliklar başladi benim için çok erkendi... yavaştan aldik biz. mutfak takımları haziranda aldik.. nişanlımda yanimdaydi.. temmuzda eşya baktik aldik hemen... eylülde bitmiş oldu... 11 ekimde MUTLU SON ...
bizde 19 nisanda sözlendik sözlenir sözlenmez hazirliklar başladi benim için çok erkendi... yavaştan aldik biz. mutfak takımları haziranda aldik.. nişanlımda yanimdaydi.. temmuzda eşya baktik aldik hemen... eylülde bitmiş oldu... 11 ekimde MUTLU SON ...
diyosun? canım her şey olacağına varır elbet biliyorum ama ara ara daral geliyorsonra bu hazırlık dönemini özlersin bile diyorlar. özlenir mi ki? hem evin tadilatı, hem eşya bunalttı. belki de yaptığım şımarıklıktırçok şükür özendiğim her şeyi alabilme imkanım var. erken başlamamın faydaları. ailem de yapmak istiyor onları da ben durduruyorum. siz de şunu şunu alın mı desem ne yapsam. ayıbıma gidiyor. illa yapacaksanız takı takın diyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. sence doğru mu yapıyorum?erkenden başladin herşeyi düğüne 1-2 ay kala halledeilir sıkıntı yaratma:)
özlenir çok tatlı telaşlar bunlar cnm:) benimde telaşlarim çok güzel geçmişti.. ordan oraya koşuyorduk ev de hazirdi.. düğüne 2 ay kala eşya aldik biz düzene soktuk.. biz yavaştan başladik.. annemin evinde çeyiz eşyalarimi yer bile yoktuu.. kaynanadan çeyiz parasi alinir ya götürmeye gelirken..:).. ütüyü philipsten alin.. süpürgeyi rowentadan alin. yemek takımlarini da karacadan seçin... eşyalarini inegölden bakın (orasi kaliteli) beyaz eşyalari boschtn arçelik yada vestel.... ( çamaşir makinem vestel ama çok memnunum ). buzdolabim da vestel (regal ) yani.. hiç ses yapmadi memnunum.... sana tavsiye:)diyosun? canım her şey olacağına varır elbet biliyorum ama ara ara daral geliyorsonra bu hazırlık dönemini özlersin bile diyorlar. özlenir mi ki? hem evin tadilatı, hem eşya bunalttı. belki de yaptığım şımarıklıktırçok şükür özendiğim her şeyi alabilme imkanım var. erken başlamamın faydaları. ailem de yapmak istiyor onları da ben durduruyorum. siz de şunu şunu alın mı desem ne yapsam. ayıbıma gidiyor. illa yapacaksanız takı takın diyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum. sence doğru mu yapıyorum?
ay ben daha hiç beyaz eşyayı düşünmedim bile. nişanlım arada siemens bakalım diyor ama araştırmadım bile. benim de düğüne iki ay kala bitsin istiyorum. ben de rahat rahat davetiye, bal ayı, gelinlik vs konularıyla ilgileneyim. gece rüyalarımda bile sürekli internetten sepete bir şeyler atıp duruyorum. nedir işin odur düşün gibi oldu yani ütüde phlipsin mosmor kazanlı ütüsü var, kuzenim kullanıyor çok memnun onu öyle alırım. onları son üç ayda alırız, garantileri de teslimde imzalanır. kuzenler öyle yaptılar. zaten bursalıyım ben mobilyay dert etmiyorum. dert ettiklerim al al bitmeyen ıvır zıvır çileden çıkarttılar artık. ilgin için çok teşekkür ederim. vaktin olduğunda çeyiz topiğme de bakar mısın?özlenir çok tatlı telaşlar bunlar cnm:) benimde telaşlarim çok güzel geçmişti.. ordan oraya koşuyorduk ev de hazirdi.. düğüne 2 ay kala eşya aldik biz düzene soktuk.. biz yavaştan başladik.. annemin evinde çeyiz eşyalarimi yer bile yoktuu.. kaynanadan çeyiz parasi alinir ya götürmeye gelirken..:).. ütüyü philipsten alin.. süpürgeyi rowentadan alin. yemek takımlarini da karacadan seçin... eşyalarini inegölden bakın (orasi kaliteli) beyaz eşyalari boschtn arçelik yada vestel.... ( çamaşir makinem vestel ama çok memnunum ). buzdolabim da vestel (regal ) yani.. hiç ses yapmadi memnunum.... sana tavsiye:)
Mobilyaları da aldık 2 hafta oldu, bu ayın sonunda gelecekler. Allah'tan onlar içime sinerek alındı. Yoksa kendi evimde beğenmediğim eşyalara oturmak zorunda kalacaktım. Düğünüme daha 2.5 ay var, şu anda eksik kalan perde ve halılar. Onları da yavaş yavaş seçmeye başlayacağım.
kızlar bir süredir çeyiz alıyorum, keyifli iş diyordum. ama bir süredir sıkıldım. harcadığım para bir çok, aldıklarım az. veya listem bir türlü erimiyor. gözümde büyüdükçe büyüyor. sadece ev giysisi ve uyku giyimlerini hevesle alıyorum. diğerleri mecburiyetten gibi. yeni araştırmalar yapmıyorum, yapmak istemiyorum. hatta bir süre ara vermiştim, para biriktirdim, hevesim belki gelir diye. düğünüm 2017 eylül ayındaydı şimdi 2016 mayıs-haziran diyoruz. ayy çok sıkıldım ben bir yandan k.pederimin verdiği evde tadilat var. yeri mi bilmem ama içimi döktüm. siz de böyle duraksamalar, bezginlik ve tükenmişlik yaşıyor musunuz?
benimde seneye ramazandan hemen sonra olcak inş bende hazırlıklara şimdi başladım yeni yeni :) ama çok keyifli bişiymiş ya tabi siz cok önceden başladııgnız icin sıkılmış olabilirsiniz. benim sıkılmam büyük ihtimal dügün öncesine denk gelir