çeyiz alışveriş önerisi ??

nisayzuvy

mutluu ^^
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
85
43
merhabalar eylül gibi düğün yapmayı düşünüyoruz ve şuan çeyiz konusunda sıfırım ufaktefek şeyler dışında hiç bişeyim yok :KK17:çalıştığım şehir aileme 20saatlik uzaklıkta ve mahrumiyet bölgesinde bu yüzden internetten alışveriş yapmak zorundayım

hangi sitelerden sayfalardan alışveriş yaptınız
hangi siteleri önerirsiniz?ve facebooktan bazı sayfalar elişleri fln hazırlıyor güvenilir bir sayfa var mıı?:KK24:

ben en sık hepsiburada'da alışveriş yapıyorum en güvendiğim site, iadelerde vs. hiç sorun yaşamadım. ikinci olarak 1v1y'nin ev ve yaşam kategorisindeki kampanyaları takip ediyorum çünkü o site de hem benim akrtıma çok puan kazandırıyor hem de iadelerimde hiçbir sorun yaşamadım aynı gün yatırırlar parayı. boyner'in indirimlerini özellikle kelebek indirimlerini takip ediyorum. evmanya ile de bugüne dek hiç sorun yaşamadım yine memnun olduğum bir site. elektronik ıvır zıvır alacaksam istanbul bilişim'e muhakkak bakarım çünkü çoğunlukla en uygun fiyatı orada buluyorum.

hepsiburada ve gittigidiyor ikiside güvenilir sitelerdir çok uygun fiyata bir sürü şey bulabilirsin. Birde markafoni ve trendyol'un ev yaşam kategorilerini takim ederim. madamecoco'dan da alışveriş yaparım sitesi biraz sorunlu ama gelecek ürünün kalitesini az çok bilebiliyorum. ben ankarada yaşıyorum. birçok avm ye gidebilirim ama benimde zamanım yok malesef çalışıyorum. internet alışverişini çok yapıyorum o sebeple kısaca sıkma canını. bilindik markaların ürünlerini alırsan hiç problem yaşamazsın.

Merhabalar bende ailemden bayağı bi uzağım ve bu çeyiz işi gerçekten zor :KK43: yukarıdaki sitelerin dışında evim.net ve evmanya yı önerebilirim bir çok eşyamı ordan aldım.Hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Ben İstanbul' da yaşamama rağmen bi çok şeyimi internet üzerinden almayı tercih ediyorum çünkü bir çok şeyi bir anda alabiliyorum bunu nerde bulurum, hangi mağazada vardır diye düşünmüyorum. Kargoyla kolili, sarılı bir şekilde kapıma kadar getiriliyor bi kontrol edip tekrar sarıyor ve kaldırıyorum. Ben Evmanya, dekorazon, evimnet, altıncıcadde, evmora, hepsiburada vs. gibi sitelerden alışverişimi yapıyorum evmanya biraz sıkıntı oluşturdu ama kendini geliştirdiğinden midir nedir? Uzun zamandır bir sıkıntı yaşamıyorum zaten sıkıntı olabilir çözümsüz olmasın yeter ki. :KK51:

Bende yykaridaki sitelere ek olarak morhipo yu oneririm bende bir sorun yasamadm cok rahat alisveris yapiyOrum. Ayrica karc vs markalarin kendi sitwlerindende alisveris yapabilirsin

Canım ben de arkadaş tavsiyesi ile çok şey aldım. Çift kişilik veya tekkişilk yorgan, nevresim oldukça uygun fiyata, arçelik kahve makinesi, saç kurutmalar vs. Aklına ne gelirse hem "hızlı gönderi" olan ürünler aynı gün kargolanıyor. Aklında bulunsun

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar eylül gibi düğün yapmayı düşünüyoruz ve şuan çeyiz konusunda sıfırım ufaktefek şeyler dışında hiç bişeyim yok :KK17:çalıştığım şehir aileme 20saatlik uzaklıkta ve mahrumiyet bölgesinde bu yüzden internetten alışveriş yapmak zorundayım

hangi siteleri önerirsiniz?ve facebooktan bazı sayfalar elişleri fln hazırlıyor güvenilir bir sayfa var mıı?:KK24:

Canım merhaba öncelikle hayırlısı olsun..Ne alacağına bağlı olarak değişir bende bir çok şeyimi internetten aldım ve şuan 9 aylık evliyim ama hala alıyorum :rolleyes: eksikler bitmiyor,birazda evinde yaşadıkça anlıyorsun neye ihtiyacın olup neye olmadığını..Canım nevresim takımı,pike gibi şeyleri english home,madame coco ve özdileğin sitesinden aldım..English home'un sitesinde genellikle indirimli ürünler çok oluyor..birde n11'de her marka var mesela çift kişilik nevresim takımı yazarsan her markanın her ürünü çıkıyor oradan bakıp beğendiğini alabilirsin..Pike takımımı da Özdileğin sitesinden almıştım..Ama dediğim gibi eksikler bitmiyor mesela bize 1 tane pike takımı yetmedi biz çok sık değiştiriyoruz çünkü yatak takımlarını..Gerçi malum sizde yeni evliyken sizde çok sık değiştireceksiniz :KK70: o nedenle bu yaz bir iki tane daha alıcam yani.. Canım mutfak eşyalarımı Bernardodan aldımıştım tencere seti vs onun sitesindede var mağazadaki ürünler..Yani beğendiğin markaları intte arat canım hemen hemen hepsinin zaten sitesi var..Kolay gelsin çeyiz alışverişi çok zevkli bişey :KK68::KK68:

Merhaba, mağazalarda da internet sitelerinde de birçok şey artık birbirinin aynısı. Fakat mağazalara göre internetten alışveriş yapmak daha uygun oluyor, kampanyaları çok takip ediyorum. Piyasadaki ürünleri artık görmek istemiyorum, Zeynep Ilıcalı'nın yurt dışından getirdiği ürünleri satan bir site var dekorazon com, oraya bakın bir de. Birkaç kez mutfak ve dekoratif birşeyler almıştım, sorun yaşamadım.

Merhabalar, ben de mutfak eşyalarından çeyiz düzme işine başlamak istiyorum fakat hangi üründe hangi markayı tercih etmem gerekiyor bilemiyorum :S lütfen bana da yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, ben de mutfak eşyalarından çeyiz düzme işine başlamak istiyorum fakat hangi üründe hangi markayı tercih etmem gerekiyor bilemiyorum :S lütfen bana da yardımcı olur musunuz?

Burda bir sürü üyenin çeyiz sayfaları var oraları incelerseniz istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz... Hem konulara göz atmak eğlenceli oluyor...

Merhaba, bir cok arkadas yorum yazmis neredeyse tum siteler yazilmis, bende internetten bir cok sey aldim. Zaten tum markalarin artik online magazalari var. Hepsiburadaya ekstra bi guvenirim cok iyiler bence. Ama n11 dende satici memnuniyeti yuksek olanlarda bir sikinti yasamadim simdiye kadar. Hic bilmedigin sayfalar cikarsa karsina eksi sozlukte vs mutlaka yorum oluyor bir oku alisveris yapmadan once.

Aldiklarimdan ornek vereyim;

Sac kurutma makinesi: vatan.com dan aldim.( braun marka)
Caydanlik safidem.com dan aldim hatta yakin zamanda n11 de uyguna bulup annemede aldik hic sorun yasamadik. (Korkmaz marka) Saticiyla irtibata gecebildim rahatca.
bavul: n11.com dan aldim. (It luggage marka)
Havlu: n11.com dan aldim (dantela vita marka)
Tencere ve kek kalibi: tefalshop.com dan aldim tefal tabiki:)
Kettle: hepsiburada.com dan aldim ( kenwood marka)
Rondo: n11.com dan aldim (tefal marka ) ama bundan hic memnun degilim onermem.
Bunun disinda enplus.com, koleksiyon.com gibi sitelerde sorun cikarmaz bence. Karacanin online magazasindan bardak alti almistim o biraz Allaha emanet geldi ona cok guvenemedim :) boyle yani

Gittigidiyor'da ürün geldikten sonra inceleyip yine site üzerinden onay vermeniz gerekiyor, onay vermediğiniz sürece paranız satıcıya aktarılmıyor, bu durum iade sürecini de kolaylaştırıyor. Ürün almadan önce satıcıyla ilgili yorumlara bakmanı tavsiye ederim, olumlu yorumların fazla olduğu satıcıları seçmekte fayda var. Çok kısa sürede kargoya veriliyor ürünler, bazen kargo firmasından kaynaklanan ufak tefek gecikmeler olabiliyor. Site içindenki günün fırsatlarını takip edebilirsin, ayrıca kredi kartına chip puan hediyesi gibi kampanyalar da avantajlı oluyor. Ben büyük bir şehirdeyim ama pek çok ürünü internet üzerinden aldım, hiç sıkıntı yapma :KK66:

Merhaba, bir cok arkadas yorum yazmis neredeyse tum siteler yazilmis, bende internetten bir cok sey aldim. Zaten tum markalarin artik online magazalari var. Hepsiburadaya ekstra bi guvenirim cok iyiler bence. Ama n11 dende satici memnuniyeti yuksek olanlarda bir sikinti yasamadim simdiye kadar. Hic bilmedigin sayfalar cikarsa karsina eksi sozlukte vs mutlaka yorum oluyor bir oku alisveris yapmadan once.

Aldiklarimdan ornek vereyim;

Sac kurutma makinesi: vatan.com dan aldim.( braun marka)
Caydanlik safidem.com dan aldim hatta yakin zamanda n11 de uyguna bulup annemede aldik hic sorun yasamadik. (Korkmaz marka) Saticiyla irtibata gecebildim rahatca.
bavul: n11.com dan aldim. (It luggage marka)
Havlu: n11.com dan aldim (dantela vita marka)
Tencere ve kek kalibi: tefalshop.com dan aldim tefal tabiki:)
Kettle: hepsiburada.com dan aldim ( kenwood marka)
Rondo: n11.com dan aldim (tefal marka ) ama bundan hic memnun degilim onermem.
Bunun disinda enplus.com, koleksiyon.com gibi sitelerde sorun cikarmaz bence. Karacanin online magazasindan bardak alti almistim o biraz Allaha emanet geldi ona cok guvenemedim :) boyle yani
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum sağ olun :)

X