• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyda meme büyütme ameliyatı aday adayııı :)

ceycey92

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
10
0
16
İstanbul
Günaydın herkese. Bugünden itibaren karar vermiş bulunuyorum. Ameliyat olcam :) Aklımda birkaç doktor var. Sizden de tavsiye bekliyorum tabi. Boyum ve kiloma falan göre küçük göğüslere sahibim. Bu beni son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Bir süredir de birşeyler için para biriktiriyordm ve bunaymış demekki :)) Hem korkuyorum hem de sonuçlarını düşündükçe mutlu oluyorum :)) 21 yaşındayım beğenmediğim bir yer olarak onları operasyondan geçirmek istiyorum artık :) Düşünceleriniz neler :)

Merhaba,
Öncelikle kendi fikrimi belirteceğim. Ne olursa olsun ciddi bir sağlık problemi olmadığı müddetçe ben estetiğe karşıyım, neden çünkü doğal yaratılan her ne kadar beğenilmese de sağlıklı olandır. Ama illaha ki karar vermişsen risklerini de düşünmen gerek.
Misal göğüs silikonu max 10 yılda bir değiştirilmek durumunda. İçinde kimyasal maddeden yapıldığına dair ne haberler çıkmıştı birkaç ay evveline kadar. Diyelim ki yenilettin, bir kaza durumunda Allah korusun patlayabilir, sana zarar verebilir. Evet, bence de görsel olarak harika duruyor keşke hepimizin öyle bir görselliği olsa ama neticede yapay. Maddi olarak seni zorlayabilir değiştirmek. Aynı zamanda gebelik ve emzirmede sıkıntı yaratır mı bilemiyorum.

Günaydın herkese. Bugünden itibaren karar vermiş bulunuyorum. Ameliyat olcam :) Aklımda birkaç doktor var. Sizden de tavsiye bekliyorum tabi. Boyum ve kiloma falan göre küçük göğüslere sahibim. Bu beni son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Bir süredir de birşeyler için para biriktiriyordm ve bunaymış demekki :)) Hem korkuyorum hem de sonuçlarını düşündükçe mutlu oluyorum :)) 21 yaşındayım beğenmediğim bir yer olarak onları operasyondan geçirmek istiyorum artık :) Düşünceleriniz neler :)

canım ben yeni ameliyat oldum 5 gün oluyor :) doktor ismi zevkle öneririm ama ben ankarada oldum sen neredesin

Selam herkese :) ben ameliyat tarihi aldım bilee 30 ocak çarşamba! Ağrı acı sızı hiç düşünmüyorum ya zaten 1 haftada geçer dedi doktorum. Ameliyattan sonra da çok yatmama gerek kalmayacakmış. Ayrıca ameliyat izi de sıfırmış :) Daha ne olsun. Hala çok az korksam da :P çok heyecanlıyım. Bakalım sonuçlar nası olacak :) Ankarayı özledim ama ben İstanbuldayım. Birkaç doktorla görüştüm aslında. Nazmi Bayçın'dan randevu aldım. Tekrar Ankarada olsam öneri isterdim yinede teşekkürler :) özledim orayı da :(

helal olsun kız sana! zaten bu işler böyle oluyor. nasılsa bir gün ameliyat olacaktın o kompleks sende olduğu sürece. ben 29 yaşına kadar beklediğim için bile pişmanım... umarım herşey yolunda gider.

İyi geceler herkesee :) Ameliyatım bugün bitti bir süre yatakta geçti ağrım var ama çok şiddetli değil şuan sanırım 4-5 güne geçer dedi doktorum. Ağrı kesicilerle yaşıyorum :) 250cc yuvarlak protez kullanıldı. Sonucu görmek için sabırsızlanıyourm :) Şimdi uyusam iyi olcak görüşmek üzere :) detayları yazcam burdann

İyi geceler herkesee :) Ameliyatım bugün bitti bir süre yatakta geçti ağrım var ama çok şiddetli değil şuan sanırım 4-5 güne geçer dedi doktorum. Ağrı kesicilerle yaşıyorum :) 250cc yuvarlak protez kullanıldı. Sonucu görmek için sabırsızlanıyourm :) Şimdi uyusam iyi olcak görüşmek üzere :) detayları yazcam burdann

ceycey tebrik ederim seni:) Konunu okurken bir baktım operasyonun gerçekleşmiş, aramıza katılmışsın :34: Maşallah sana çok geçmiş olsun güle güle kullan inşallah içine sinen bir sonuç olmuştur. Kendini yorma fırsatın varsa mümkün olduğunca istirahat et. Sevgiler :16:

valla helal olsun sana karar vermenle ameliyat olman bir olmuş aslında en güzeli dallanıp budaklanmadan :)) çünkü insan niyetlendi mi beklemek çok daha zor sahsen kendi adıma öyle. senin o açıdan iyi olmuş inşallah sonuçtan da çok memnun kalırsın geçmişler olsun :34:

Teşekkür ederim :) Evet çok ani karar verdim gibi oldu ama aslında uzun zamandır düşünüyordum para biriktiriyordum :) Ağrım neredeyse kalmadı iyiym kızlar :) pek aktif olamıyorum bugünlerde yoğunum kusura bakmayın :( öpüyorum herkesi

geçmiş olsunnn engüzeli çok düşünmemek düşündükçe birşey çıkar öylemi şöylemi düşünmek strese sokar en iyisi çok düşünmeden karar vermek...

Volkan Tayfur a ameliyat oldum canım :)

canım hangi hastane ??? bi de kaç cc hangi yöntem kas altı kas üstü ve ne kadara mal oldu şimdi nasılsın baya iyileşmişsindir? detaylı anlatırsan memnun olurum. gögüs ameliyatı için farklı bi dr tercih edebilirim ciddi araştırıyorum o bakımdan benim için bilgi vermen önemli cnm şimdiden sağol sana da çoook büyük geçmiş olsun :16:

Back