• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ceyda meleğim benimle artık.:):))))))))))

samanyolu61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
46
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar.....
doğum yapalı 3 ay oldu.ancak yazma fırsatı yakaladım....günümden 1 gün önce son doktor kontrole gittim sancım yoktu...doktor 1 hafta daha kontrol altında tutacaz seni dedi o şekilde ayrıldık....gece saat 10,30 gibi birden birşeyler hissettim eşime sanırım bu bebiş haftaya değil yarına gelecek dedim..baktığımda suyumla karışık kanda gelmişti..neyse akşam tekrar gittik uyuz doktor kontrolu yaptı :kızgın::kızgın:...nasıl doktorsa suyum geldi demesem fark etmeyecek sormayacakta...seni acil sezeryana almamız lazım dedi...1 cm açılmam vardı çünkü ...sürekli normali istediğim için direttik...o zaman sabah doktorunu bekle dedi.....tamam dedik su geldiği için eve göndermediler..yattık uyuz nöbetçi bi de ebe vardı sezeryan olup kurtulsana dedi.bütün uyuzlarda beni bulmuş herhal :1:sabah geldi başka doktor oda dedi senin sancın yok sezeryan olcen:D:D oda uyuz :D:D sonra geldi kendi doktorum oda dedi sancın yok ama bide alttan bakalım dedi 3 cm olmuş dedi normal olur..suni sancı verelim dedi..ama dedi suni sancı veririm sakın bana beni sezeryana al deme dedi aman ya rabbim neydi o yakaydirigubbakcemile3sonra 6 cm oldu dedim beni sezeryana alın doktor geldi.bi hışımla çıkmış dışarıya konuşun yakınınızla diye:D:D yanıma kimseyide vermedilerki..neyse halamla eşim geldi biraz daha sık dişini diye:D:D ayrıca yanımda bi kız vardı onunda sancısı vardı hafif bağırdım.kızın sancısı kesildi direk sezeryana:kaydirigubbakcemile3açılma oldu 9 cm aldılar doğum odasına 10-15 dk da meleğim geldi...:D:D :ecrin_bebek:bütün hastaneyi inleterek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 suni sancıdan kolaydı doğum kaydirigubbakcemile3 allah bütün anne adaylarını 1 nefeste kurtarsın.ama meleğim dünyalar güzeli allah herkese yaşatsın bu güzelliği..

Allah bağışlasın...Sağlıkla büyüsün.. Doktorlarda artık hemen sezeryan deyip kestirip atıyorlar ya daha yeni gelmişsin açıklığında başlamış ne demek hemen sezeryan hayret birşey. ınsana cesaret vereceklerine korkutuyorlar tabi istisnalar hariç. Neyse ki kendi doktorunz bu hataya düşmemiş eğer şartlarınız uygunsa herkes normal yapabilir hem bu sağlık için en güzeli en doğalı..

arkadaslar kadını doğurtamayan doktor gıtsın genel serrah olsun yada cok meraklısıysa plastık cerrah yada baska cerrah olsun
kadın dogum uzmanıysan kardesım dogurtmayı becereceksın
çok kızıyorum işini iyi yapamayan ve masum ınsanları madur eden yada etmeye calısan ınsanlara yaa

Allah analı-babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Benim de az kaldı doğuma. Korktukça bu doğum hikayelerini okuyup rahatlıyorum eyvahedigeldismile :CüvCüv:

gozun aydin canim
allah anali babali saglikli bi sekilde buyutsun yavrucugunu ..
ne populer oldu su acil sezeryan lafi
tebrik ediyorum
doktor seni sezeryana yonlendirmesine ragmen normal dogum yaptigin icin

Allah analı-babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Benim de az kaldı doğuma. Korktukça bu doğum hikayelerini okuyup rahatlıyorum eyvahedigeldismile :CüvCüv:

allah razı olsun...sakın kendini sıkma herşey bir anda olup bitiyor ne kadar çok korkarsan o kadar ağrın artıyor....doğumdan sonra gelecek güzelliği düşünerek rahatlamaya bak sen..:ecrin_bebek:..onu görünce ağrılar gidiyor..allah hayırlısı ile tez zamanda 1 nefeste kurtarsın seni de bütün hamile arkadaşları da...hayırlı doğumlar.....:sm_cool:

gozun aydin canim
allah anali babali saglikli bi sekilde buyutsun yavrucugunu ..
ne populer oldu su acil sezeryan lafi
tebrik ediyorum
doktor seni sezeryana yonlendirmesine ragmen normal dogum yaptigin icin

allah razı olsun çok sağol...insan sancı anında yanında birini istiyor...ama hastane refakatçi vermedi yanıma ..bi ara sezeryan düşündüm sancıdan sonra ama aileden birilerini görünce rahatladım..normale döndük yine..:lepi:ama doktorumunda etkisi vardı allah razı olsun....delikafadulden

Canım maşallah sana.Ne güzel doğumun normal olmuş.Allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bende yarın suni sancı yiyeceğim bebişin suyu azaldığı için.Umarım senin gibi açılmam olur.Kolaycacık doğururum.

önceliklle alla analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürlü sağlıklı olur :)
benim merak ettiğim bişey var dayanılmaz diyebileceğin sancılar kaç saat sürdü? sanki bi çırpıda bitmiş gibi anlatıyorsun :D

Canım maşallah sana.Ne güzel doğumun normal olmuş.Allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bende yarın suni sancı yiyeceğim bebişin suyu azaldığı için.Umarım senin gibi açılmam olur.Kolaycacık doğururum.

allah bir nefeste kurtarsın inşallah.az kaldı sezeryana dönecektik ama sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 çok şükür ki allah dayanma gücü verdi.:Saruboceq::Saruboceq:..çekeceğin sancının inşallah günahlarına kefaret olacağını düşünerek dayanmaya çalış....inşallah hayırlısı ile doğum yaparsın...güzel bi varlık gelecek onu düşün...:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

önceliklle alla analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürlü sağlıklı olur :)
benim merak ettiğim bişey var dayanılmaz diyebileceğin sancılar kaç saat sürdü? sanki bi çırpıda bitmiş gibi anlatıyorsun :D
allah razı olsun sağolun...darısı başınıza inşallah...dayanılmaz sancı en fazla 1 saat bilemedin 45 dk...en azından benim öyle oldu..sonracıma doğru doğumhaneye...ebenin yönergesi ile 10-15 dk da doğum....bide ebe merdivene çıkıp kollarıyla karnıma bastırıp doğumu kolaylaştırdı....:lepi: kaydirigubbakcemile3sonra doktorda espiriyi patlattı hayırdır balkona çıkmış aşağı sarkıyor gibiydin sankikaydirigubbakcemile3

Back