Ceyda Düvenci Sevgilisiyle Sokak Ortasında Öpüştü

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
Ünlü oyuncu ile sevgilisi Bülent Şakrak, Nişantaşı'nda birbirlerini görür görmez dudak dudağa öpüştü. Çift daha sonra sarmaş dolaş mağazaları gezdi.
4 saat önce

SARMAŞ DOLAŞ GEZDİLER

Önceki evliliklerinde mutluluğu yakalayamayan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Buluştukları an dudak dudağa öpüşen ikili, daha sonra sarmaş dolaş mağazaları gezdi.

"NİŞAN ALIŞVERİŞİ Mİ"

Kuyumcudan sevgilisine yakut bir kolye alan Şakrak, Düvenci'nin elini bir an olsun bırakmadı. İkiliyi görenler "Nişan alışverişine çıkmışlar" yorumunu yaptı.

http://www.sondakika.com/haber/haber-ceyda-duvenci-sevgilisiyle-sokagin-ortasinda-7254124/

Şimdi öpüşürler yarın ayrılır başka ünlüyle devam ederler şaşırdık mı hayır burası sanat camiası.
Yine de mutlu olurlar her zaman umarım.

Bu ünlüler çabuk sıkılıyor birbirinden. Anlık mutluluk onlarınki. Sıkıldıkları an aşk da biter.
İyi kadın hoş kadın, mutlu olsun isterim tabi. Ama en yakıştırdığım çiftler bile ayrılınca kimsenin aşkına inanmıyorum şu şöhret dünyasında. Ayrılmayan bi çift Arzum Onan ve eşi heralde Aman tahtaya vuralım.

Çok güzel kadın da doğru insanı bulmakta bir sıkıntısı var galiba

onlarinda 10 keere haberi çikdi bosanacaklar diye :)

Ben de çok beğeniyorum bu kadını ama hakikaten neden ünlülerin genelinin ilişkileri kısa sürüyor acaba

e artık herkeşler öpüşüyor ni va bunda

ALLAH cc mutluluklarını daim etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…