Çevresinde Kanser hastası olanlara

mask35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
129
11
> önemli ... dilerim kimsenin ihtiyacı olmaz...
>
>
> KANSER iLACi
>
>
>
> .

> Babam ve kayinvalidem kanser, metastaslarida karaciger.
>
> Oglumun ogretmeninin ve esinin faydasini gorup tavsiye ettigi bir
>
> alternatif tip ilacindan bahsetmek istiyorum.
>
> Halk arasin da pek bilinmeyen fakat mezbaga kasaplarinin bildigi bir
>
> panzehir. ALAZA adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla
>
> olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde,
>
> ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasik parmak ucu buyuklugunde,
>
> degerli birsey. Degerli diyorum cunku mezbaga kasaplari
>
> bulduklarini saklayip lazim olanlara tanesi 50-60 ytl.ye satiyorlar.
>
> Bize soylenen aslinda bunun sarilik icin kullanildigiydi.
>
> Bizde dolayli olarak dusundugumuzde sariligin bir karaciger hastaligi oldugunu bizede
>
> yarayabilecegini dusunduk.
>
> Evlerden irak olsun ama insanin basina geldigi zaman caresizlikten normal tedavi (kemoterapi)
>
> haricinde de heryolu deniyorsunuz. K.validemin karacigerinde yaklasik
>
> 6,5 cm capinda bir kanser hucresi tespit edildi ne yuruyebililiyor,
>
> nede oturabiliyordu. karnindaki kitle surekli karnina ve
>
> kaburgalarina baski yapiyordu. yesil receteli agri kesicilere ragmen
>
> izdirabi coktu. Doktoru cok umit verici konusmasada
>
> kemoterapi almasi gerektigini fazla sansinin olmadigini ancak agrisini bir nebze
>
> azaltabileceklerini soyledi. Biz ilaca(alazaya)baslamadan once 2 kere
>
> kemoterapi almistik. Fakat karaciger enzim sonuclari(ALP,AST,UST)degerleri
>
> normal degerleri yaklasik 6-7 katiydi orn.200-400 arasinda olmasi gerekenler
>
> 2800 lerde idi. Alazaya basldigimizin haftasinda 4-5 gun sonraki
>
> bio kimya sonuclarinda degerlerin 1400 lere dustugunu
>
> bir sonraki hafta ise 600 lere indigini gorduk.
>
> Bunun disinda karin bolgesindeki sislik azaldi annem su an cok rahat yuruyebiliyor,
>
> hatta ayagini altina alip bile oturabiliyor. Doktoru bile sonuclari hayretler icinde karsiladi.
>
> Kullanimina gelince ;
>
> Bize soylenen havanda dovup un haline getirmemiz ve
>
> 1 mercimek buyuklugundeki unu 1 tatli kasigi bal ile karistirarak sabahlari ac karnina
>
> 1 tatli kasigi yemek.
>
> icine 1 limonu sikip karistirsanizda mayalanma yapiyor, biz oyle kullaniyoruz.
>
> Zaten kucuk bir sey demistim, yani 4-6 tatli kasigi bal ve 1 limonla karistirmaniz kafi geliyor .

> Limonda sulandirdigi icin 8-10 gun kullanabiliyorsunuz.
>
> İlk kullanmaya basladigiz zaman bir kac gun sonra vucutta kizarmalar soz konusu olabilir,korkmayin olabirmis.

> Herhalde zararli hucreler cikiyordur.
>
> Sevgili arkadaslar umarim bu maildeki bilgilere hic ihtiyac duymazsiniz .
>
> Bu arada ben gercekten iyi geldigine inaniyorum.
>
> Babamada kullandim onun degerlerinde zaten fazla problem yoktu ama yinede yararli olduguna
>
> inaniyorum.
>

Sevgili arkadaslar size yazdigim maili adres defterinizde ki herkese
>
> gonderirseniz cok sevinirim, belki ihtiyaci olan birilerine ulasip yardimci
>
> olabilir,ben olduguna inaniyorum

>

çok tşkler canımm ..
allaha şükür bizde yok ama duyduyğum insanlara birada olsa yardım etmek isterimm ..
..
sendne bi ricam olcak ben yazdıklarından pek anlamadım ..
sadece tarifi yazarmıısn lütfen neler kullancağımızı lütfenn:):)

Kullanimina gelince ;
>
> Bize soylenen havanda dovup un haline getirmemiz ve
>
> 1 mercimek buyuklugundeki unu 1 tatli kasigi bal ile karistirarak sabahlari ac karnina
>
> 1 tatli kasigi yemek.
>
> icine 1 limonu sikip karistirsanizda mayalanma yapiyor, biz oyle kullaniyoruz.
>
> Zaten kucuk bir sey demistim, yani 4-6 tatli kasigi bal ve 1 limonla karistirmaniz kafi geliyor .

> Limonda sulandirdigi icin 8-10 gun kullanabiliyorsunuz.
>
> ılk kullanmaya basladigiz zaman bir kac gun sonra vucutta kizarmalar soz konusu olabilir,korkmayin olabirmis.

> Herhalde zararli hucreler cikiyordur.

malesef yılbaşı akşamı dayımı mide kanserinden kaybettim kanser belasının ne menem şey olduğunu ailece öğrendik allah bizlerede sizlerede böyle bişi yaşatmasın çokkkkk zorrrrrrr
kvlidenize de babanızada acil şifalar dilerim
inş. bu reçeteye ihtiyacımız olmaz
ama çevremde duyarsam mutlaka söyleyeceğim
tşk ler arkadaşım

Canım çok sağol benim babam da mide kanseri ; araştiraçağım yani bulmaya çalışacağım.çok sağol

arkadaşlar ltf bu maille ilgilenip araştıranlar bulduğu bilgileri buradan belirtsinler.babamda akciğer ca..çok zor bi hastalık ve ben duyduğum her tedaviyi araştırıyorum.bilgilerimizi paylaşalım ltf.

bende babamın karaciğer kanseri olduğunu öğrendim onun haberi yok ama sabahtan bu yana kemoterapinin yanında neler kullanbileceğime bakıyorum bu bilgi çok değerli benim için çok teşekkür ederim babamında karaciğerde en büyüğü 9,5 akciğerde ise 6cm kitle mayısın 4 ünde kemoterapiye başlıyacağız bunun herhangi bir yan etkisi varmı dr unuza sordunuzmu bunu kullanırken takrar teşekkür ederim inşallah bulabilirim

allah yardımcısı olsun bütün hastalara şifa versin .,allahım dermanı olmayan dert vermez mutlaka vardır bi çaresi ama nezaman bulunur bu deva.

Arkadaşlar kullananlar veya bulan oldumu alaza yı merak ettim bende araştırmaya başlıcam yararı oldumu acaba fisfisfis

bu kanser hastalıgını allah kımseye vermesın... bende babamı ıkı ay once akcıger kanserınden kaybettım.ınsan caresız kalınca herseye her yola bas vuruyor.nette arastırmadıgım sey kalmadı ama bunu ılkkez duydum paylastıgın ıcın tesekkurler.bende kırmızı mantarın kanser hastalarında etkılı oldugunu ogrenmıs ve hatta sıparıs bıle vemıstık ama kullanmak nasıp olmadı.

bu kanser hastalıgını allah kımseye vermesın... bende babamı ıkı ay once akcıger kanserınden kaybettım.ınsan caresız kalınca herseye her yola bas vuruyor.nette arastırmadıgım sey kalmadı ama bunu ılkkez duydum paylastıgın ıcın tesekkurler.bende kırmızı mantarın kanser hastalarında etkılı oldugunu ogrenmıs ve hatta sıparıs bıle vemıstık ama kullanmak nasıp olmadı.

basinsaolsun canim cok uzuldum. iyikide gidip son kez gordun.allah kimseye yasatmasin cok zor

Arkadaşım anneminde mide çıkışında darlık vardı. Ve bu kitlenin büyük bi olasılıkla ilerlemiş bi tümor olabileceğini söyledi doktorumuz yıkıldım keşke onda değilde bende çıksaydı bu diye kahroluyorum. Yarın götürüyoruz hastane genede alternatif olarak zararı olmayacak bişeyler önerirseniz duacınız olurum. Allah rızası için çok ihtiyacımız var.

Arkadaşım anneminde mide çıkışında darlık vardı. Ve bu kitlenin büyük bi olasılıkla ilerlemiş bi tümor olabileceğini söyledi doktorumuz yıkıldım keşke onda değilde bende çıksaydı bu diye kahroluyorum. Yarın götürüyoruz hastane genede alternatif olarak zararı olmayacak bişeyler önerirseniz duacınız olurum. Allah rızası için çok ihtiyacımız var.

gecmıs olsun ereglı.bız babam ıcın doktoruna sorup kırmızı mantarı sıparıs vermıstık ama kullanmak nasıp olmadı.kanser hastalarına ıyı gelıyormus ama yınede doktoruna sormadan hıc bır bıtkı kullanmayın.annene allah acıl sıfalar versın canım..

bunu kullanan deneyen başka duyan var mı hiç arkadaşlar? böyle maillere hiç inanmam aslında ama çaresizlik bazen herşeye inandırıyor malesef.

X