Yok yok yaşıyorlar onlar da sonra bana anlattıkların da ben de '' of ne kadar abartıyorsun ya acaba sen de sorun olabilir mi? '' diyorum bozuluyorlar
Hayır empati kurmak çok zor değil aslında. Anlıyorum yaşamasam da hak veririm çünkü çevremde de çok bu tip insanlar. Sürekli sen onu arayacaksın sen davet edeceksin sen nasılsın diyeceksin. Hatta bi gün bana arkadaşım şnu söylemişti ben neden hiç müsait olmuyorsun sen tatilin de var iki gün dedim tabi normal bir şekilde o da canım haklısın valla sen beni üst üste ara hiç çekinme bugün olmaz yarın olur ara dur sen beni dedi. Ha arsızlık yap diyorsun yani dedim yok yaaaa saçmalamaağğğ dedi direk bitirdim olayı. Ne demek ya sen beni üst üste ara
sapık mıyım ben ki böyle biri değildi işin tuhaf yanı. Biraz da zamanla değiştiler ilgi istiyorlar gibi geldi bana. Bi diğer arkadaşım da asla sen üçüncü dördüncüyü aramazsan bi ömür seni arayıp sormaz full ilgi manyağı haklı yanı şu çok şımartılmış çevresi tarafından herkes almış gezdirmiş onu onlar yedirip içirmiş sürekli etrafında dönüp durmuşlar böyle olunca tabi asla arayıp nasılsın gibi bir huyu doğmamış oluyor. Sen değer veren bir insan ol böylelerine denk gel hayat işte
Yapıcak bir şey yok açıkçası gerekirse yalnız kal ama seni son plana atıp sadece çok sıkıldıkları anda arayan onun dışında aklına bile gelmediğin kişilere direk mesafeni koy yoksa daha çok strese girersin