Dilekr Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2023 642 223 25 5 Ocak 2024 Konu Sahibi Dilekr #1 Aylar önce ceviz yaprağını ve zeytinyağını bir kavanozda ezip karıştırdık bir iki ay beklettik ve ağrılarda kullanıyoruz. Bazıları saça ve cilde sürüldüğünü de duydum doğru mu aceba ne işe yarar.
Aylar önce ceviz yaprağını ve zeytinyağını bir kavanozda ezip karıştırdık bir iki ay beklettik ve ağrılarda kullanıyoruz. Bazıları saça ve cilde sürüldüğünü de duydum doğru mu aceba ne işe yarar.
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.845 34 5 Ocak 2024 Konu Sahibi Dilekr #2 saça sürülür de ciltte sivilce yapar bence.
Dilekr Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2023 642 223 25 5 Ocak 2024 Konu Sahibi Dilekr #3 Justjustice .!.: saça sürülür de ciltte sivilce yapar bence. Genişletmek için tıkla... Hm morluklara veya yaralara iyi geliyormuş belki sivilceye ve izlerine iyi gelir diye düşünmüştüm.
Justjustice .!.: saça sürülür de ciltte sivilce yapar bence. Genişletmek için tıkla... Hm morluklara veya yaralara iyi geliyormuş belki sivilceye ve izlerine iyi gelir diye düşünmüştüm.
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.845 34 5 Ocak 2024 Konu Sahibi Dilekr #4 Dilekr .!.: Hm morluklara veya yaralara iyi geliyormuş belki sivilceye ve izlerine iyi gelir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Vücuda sürülür de direk yüze sürülmez bence kapalı komedan yapar.
Dilekr .!.: Hm morluklara veya yaralara iyi geliyormuş belki sivilceye ve izlerine iyi gelir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Vücuda sürülür de direk yüze sürülmez bence kapalı komedan yapar.
Dilekr Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2023 642 223 25 5 Ocak 2024 Konu Sahibi Dilekr #5 Justjustice .!.: Vücuda sürülür de direk yüze sürülmez bence kapalı komedan yapar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bence de
Justjustice .!.: Vücuda sürülür de direk yüze sürülmez bence kapalı komedan yapar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bence de