• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ceviz kabuğu suyu işe yarıyor :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

qonulcelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
53
0
36
Amasya
slm arkadaşlar bunla ilgili bi konu üzerinde yorum yapmıştım önceden ama bn ayrı bi konu açmak istedim . okudum ve ahmet marankinin tarifini uyguladım 4. kes uygulamam rağmen gerçekten gözle görülür bir fark gördüm ve sizle paylaşmak istedim :) saçım ince telli ve cansız normal yağlı .

neyse nasıl uyguladığımı yazayım size : 10-15 tane ceviz kabuğunu 1 litre suda kaynatıyorsunuz ve ılıklaşana kadar bekletiyosunuz . saçlarınızı yıkadıktan sonra duştan çıkmadan önce hazırladığınız suyla yıkıyorsnuz bu kadr :) sonra ayrıyeten bi durulama yok arkadaşlar . umarım sizede faydası olur :98:

evet kesinlikle elimle tuttuğmda saçlarımı 2 katına çıkmş gibi geliyo . ki normalde 3 haftada uygulanması gerekiyo enaz etkisini görmemz içn . ben dewam edicem ama bu kadar sürede kullanmama rağmen faydasını gördüm

birde saçlarımı 2 3 günde bir yıkıyorum ne çok sık ne seyrek. tarifte hergün diyor ama bn saçlaırmı yıkadıkça kullandım arkadaşlar size kolay gelsin :)

slm arkadaşlar bunla ilgili bi konu üzerinde yorum yapmıştım önceden ama bn ayrı bi konu açmak istedim . okudum ve ahmet marankinin tarifini uyguladım 4. kes uygulamam rağmen gerçekten gözle görülür bir fark gördüm ve sizle paylaşmak istedim :) saçım ince telli ve cansız normal yağlı .

neyse nasıl uyguladığımı yazayım size : 10-15 tane ceviz kabuğunu 1 litre suda kaynatıyorsunuz ve ılıklaşana kadar bekletiyosunuz . saçlarınızı yıkadıktan sonra duştan çıkmadan önce hazırladığınız suyla yıkıyorsnuz bu kadr :) sonra ayrıyeten bi durulama yok arkadaşlar . umarım sizede faydası olur :98:

cnm bu kürü kaç kere uygulamak gerekiyo ya benim saçlarımda aynı durumda

ben her saçımı yıkayaşımda yapıyorum cnm yani 2 3 günde bir işime bağlı ama genelde 2 günde bir yapıyorum .gerçekten mucize bişey sevdim bu yöntemi ben hem fazla şeylerle kafamda karışmıyo . ama kabukları 15 dkda kaynatmanız gerekiyor ..

tam olarak bilmiyorum oyüzden kesin bi cevap veremicem üzgünüm . ama ben şöyle yaptım kendi fısfısın içine de koydum bu suyu hergün sıkıyorum aynı zmanda diplerine zaraın olcağını sanmıyorum ben

bende kaynatıp bir şişeye koymuştum ama öylece duruyor emin olamadığım için kullanmakda içimden gelmedi açıkçası. neyse teşekkür ederim cevap için.

bu kürün yeni saç çıkarıp çıkarmdaığından emin değilim sadece saçların dökülmesini durduryor ve ağaran saçların koyulaşmasını sağlıyor . ben saçtellerimn kalınlaştığını farkettim biraz daha dolgunlaştı eskisine göre buda iyi bi sonuç bence :16: yeni saç çıkması için yağları deneyebilirsin . ben ayrıca şampuanımın içine çam terebentin ve badem yağı da koymştum öyle kullanıyorum ve memnunum .saçlar güzel kokmuyo ama dğer bence kızlar

Back