• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevapsız geçmeyin lütfeenn

gizlibirkisilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
6
-3
1
22
kızlar merhaba. sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ve erkek arkadaşım belime boşaldı ama vajinama sıvı gelmedi. ben tedbir amaçlı ella içtim 27 nisanda. 11 mayısta regl olmam gerekiyordu biraz stresliyim reglim 2 gün gecikti bunun sebebi ella olabilir mi? regli tarihine kadar hamilelik testi yaptığımda negatif çıktı. yardımcı olabilir misiniz?

Yani ellayı çerez gibi kullanıyorsunuz ama ella inanılmaz bir hormon hapı. Hamile kalma ihtimaliniz imkansız.

kızlar merhaba. sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ve erkek arkadaşım belime boşaldı ama vajinama sıvı gelmedi. ben tedbir amaçlı ella içtim 27 nisanda. 11 mayısta regl olmam gerekiyordu biraz stresliyim reglim 2 gün gecikti bunun sebebi ella olabilir mi? regli tarihine kadar hamilelik testi yaptığımda negatif çıktı. yardımcı olabilir misiniz?
Çok iyi bi halt etmişsin tebrik ederim.:KK9: Hamile olamazsın merak etme

asla yargılamıyorum bu tarz konuları öncelikle onu belirteyim.

Hayır, hamile kalman bu durumda imkansız, kalmak istesen bile cıks, olmaz.

güzel kızlarım, bu forumu bulacak kadar araştırmayı biliyorsunuz, lütfen hangi durumlarda hamile kalırsınız, nasıl korunursunuz araştırın. 🫶🏻

Ben lisedeyken bir 16 yaşında bir kız kendini tüfekle vurmuştu, hamile olduğu için. Yapmayın, etmeyin, bilinçlenin.

kanka şimdi senin dediğin nasıl bişey biliyonmu adamın biri boşalıp peçeteyi tuvalete atıp sifonu çekse lağımda duran fareye denk gelip hamile kalma şansı var mı gibi birşey anasını satim (nasıl yapcaz abla onu be - celal şengör)

Back