he he,sevdim bu topiği....bir türk olarak benim de abuk sorularım var,cevaplayan çıkar mı bilmem ama....
başlıyom bak
:
1-zencilerde güneş yanığı olur mu acep?(alanyada pembe bikinili bi zenci kız görünce aklıma düşüverdi bu soru)
2-neden ama neden fesin bizde tarih olmasına rağmen bunu hala turislere kakıtmaya çalışırız?yetmemiş gibi bizimle hiç bi alakası olmamasına rağmen ve yabancıların kıt bilgisini pekiştirircesine kendimize oryantal süsü vererek türkiyenin en güzel sahillerinde deveyle atraksyona girişiriz?
3-deve güreşini kim niye icaat etti?
4-çok sevimli bulduğumuz bir canlıya neden 'yerim seni ben?'diyerek imha etme dürtüsüne giriyos,heleki bunu yabancı dile çevirdiğimiz vakit ne denlli korkunç bi cümle ortaya çıktığının farkında mıyız acep? İ WİLL EAT YOU BABY...
5-her mağazaya girişimizde neden satıcılar üzerimize çullanır?(bazılarında 3-4 tenesi birden hiyaaaaayt diye müşteri üzerine gelirler,kimisinde sizi daha kapıda bunaltırlar...hani utanmasalar 'siz zahmet etmeyin bu eteği ben sizin yerinize denerim'diyip kabine girip prova yapacak kadar yapışırlar)
6-markette ekspres kasaya geçebilmek için aldığımız 6.ürünü neden bırakıyoruz,madem bırakacaktık niye almaya yeltenmişiz?eve geldiğimiz vakit de niye illaki o bıraktığımız ürüne ihtiyaç duyuyoruz.o zaman niye ondan vedalaştık?yok ben hiç aramam diyenlerdenseniz niye alacaktınız ki?
7-çekim gücü neden hep park yerlerinde işler?