cevaplarınızı beklıyorum??

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
arkadaslar aranızda ıstedıgı sehrı ıstedıgı kısıyle tutruran varmı bunu yapanların onerılerını beklıyorum :kahve:

Ben yaptımmmmmmmmmmm=)
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydik, 2miz de aynı şehre ve tam olarak istediğimiz bölümlere yerleştik.
Şuan acelem var, daha sonra öneri de yazacağım tercih yaparken dikkat edilmesi gerekenleri=)

eğerki birbirinizin punları istediğiniz bölümlere istediğiniz şehirde girmeye müsaitse yapın derim bunu
ama biriniz yüksek diğeri düşük olup da
düşük puanlı ile aynı yerde okumak için güzelim punlarınızı heba etmeyn
benden demesi

yalnız ıstedıgınız uınersıteyemı oldu aynı unıversıteye dustunuzmu bu calısmakla oluyor evet ama sansımız varmı merak ettım ondan soruyorum:D

Öncelikle çok çalışıp ikiniz de iyi puanlar yapmalısınız fakat bunu söylemek için artık geç.
Sıralamana göre mesela sen, senden 1000 kişi geride bir yer yazdıysan, arkadaşın da aynısını yapmalı ki eğer bir yerlerde birikme olursa ikiniz de aynı oranda etkilenin.Yani böylece senin tutmazsa onun da tutmaz.Ama bu dediklerim aynı bölüm tercihleri için geçerli, yani ikiniz de tm, ya da ikiniz de sayısal iseniz.Eğer farklı bölümlerdeyseniz bir bölümdeki kaymalar diğer bölümü etkilemeyeceği için biriniz yerleşip diğeriniz yerleşemeyebilirsiniz.
Ben sadece İstanbul tercih yapmıştım.''Hukuk'' ve ''Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik'' yazmıştım.Erkek arkadaşım sadece ''hukuk'' yazdı ama farklı şehirler yazdı.Ama sıralamasını garanti İstanbul olacak şekilde yaptı.Bizimki kolaydı yani direk aynı yere geldik istediğimiz bölümlere=)
Aynı üniversite olsun diye zorlamadık çünkü hukuk ... üniversitesinde iyiyken, pdr ... üniversitesinde daha iyi.Farklı üniversitelerdeyiz yani.

tmm sağolun onerılerınız ıcın=)seneye tekrar gırmek ıstıyorumda bunları goz onunde bulundurcam=)

Back