• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarinizi bekliyorum

Anlamsiz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
11
1
1
33
Arkadaslar ben bir sıkıntı mi paylaşıcam sizde de oluyor mu bu tür şeyler benim bu sıkıntım vardı ama gittikce başka şeylere geçti ve daha çok arti ben suan sampuanlara dokunamiyorum onları çöpe aticagim zaman bir bezle kovaya koyup hepsini atıyorum ve sonrs duş almam gerekiyor duş alsam da üzerime döküldü ve sampuana dokundum saniyoeum sonra kese yapıyorum ve sabunum da akmadigini düşünüyorum ve sonra duş uzun sürüyor duş almak bile sıkıntı oldu bende sonra sıvı sabunla el yikayamiyorum büyük bir sıvı sabun almıştım eve her yere bulaşır diye çöpe attım aynı şekilde yağa falan da dokunamiyorum uzerime döküldü saniyorum ve duş almam gerektiği hissi veriyor bana çamaşırları kaç kere yikiyorum yağların ve sabunun gitmediğini düşünüyorum yada ellerden onlara bulaştı saniyoeum markete gittiğim zaman şampuan sıvı sabun yada yağların olduğu yerlerden bişey alamıyorum ve camasir makinasini aciyorum ama nerde yikamadigimi unutup tekrar yikiyorum bazı şeyler daha var ama bunlar sizlerde oluyor mu sormak istedim

Psikolojik destek al canım. İnsan sabuna dokunmadan nasıl arınır hem pis olduğunu düşünüyorsun hem en temiz olan şeyin aslında sabun olduğunu biliyorsun.destek al kendini feda etme

Şu hani avmlerde petrolde felan olan dokunmatik sabunluklarda alsanız hem duş için hemde el yıkma için, içini doldurması için bir yakınızdan rica edersiniz böylece kutulara dokunmamış olursunuz, o etrafındaki akan şeyleri mi rahatsız ediyor acaba, vıcık vıcık bir görüntüsü var bende mutfak deterjanın sıkma yerinin kenarlarında birikmesine ayar oluyorum birde sıvı sabun kutusunun kenarına aktığında bütün sinirlerim kalkıyor ama takmıyorum şişeyi Bi güzel yıkarım rahatlarım😀 birde bende dolap içi takıntısı oldu sanki evdeki bütün dolapların içleri pismiş. Gibi geliyor, ama görsen tertemiz ama temizledikçede mutlu oluyorum eskiden komik gelirdi bekarken. Evlenince takıntı oldu bunlar😀

Şu hani avmlerde petrolde felan olan dokunmatik sabunluklarda alsanız hem duş için hemde el yıkma için, içini doldurması için bir yakınızdan rica edersiniz böylece kutulara dokunmamış olursunuz, o etrafındaki akan şeyleri mi rahatsız ediyor acaba, vıcık vıcık bir görüntüsü var bende mutfak deterjanın sıkma yerinin kenarlarında birikmesine ayar oluyorum birde sıvı sabun kutusunun kenarına aktığında bütün sinirlerim kalkıyor ama takmıyorum şişeyi Bi güzel yıkarım rahatlarım😀 birde bende dolap içi takıntısı oldu sanki evdeki bütün dolapların içleri pismiş. Gibi geliyor, ama görsen tertemiz ama temizledikçede mutlu oluyorum eskiden komik gelirdi bekarken. Evlenince takıntı oldu bunlaiste

Back