• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarinizi bekliyorum

Blackmoonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
36
88
Herkese merhabalar. Sitede yeniyim. Benim sorunum agiz içerisindeki yumuşak dokuda 15 gündür fark ettigim katmanlasma şeklinde bir oluşum var. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? Normal aft gibi değil yumuşak doku katlanmış gibi ve simetrik olarak iki tarafta da var. Bugün dişçiye gittim önemli bir sey gibi gözükmüyor ama periodontolojiye yönlendireyim dedi. Gittim cumaya gün verdiler. Çok evhamlı bir insanım bu konuda tecrübesi olanlar paylaşırsa sevirim teşekkür ederim.

Kimse cevap yazmamis ama sonrasinda böylebir durumla karşılaşan arkadaşlar için belki yardimci olur diye yazayım. Önce diş hekimine gösterdim önemli bir şey gibi gözükmüyor rahatsiz ediyorsa alabiliriz dedi. Aldırmadım. Ardından kbbye gittim muayene etti baktı o da normal olduğunu ve mukozanin biraz kalinlastigini söyledi. Sonra kan tahlili aldı. Sonuçlar çıktı bir sıkıntı yok dedi. Eğer bir değişiklik olursa yaraya falan dönüşürse gelirsin dedi. Ama içim rahat değil

Back