Cevaplarinizi bekliyorum cok zor durumdayim

yelli_yelli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
202
112
Arkadaslar 2 sene once 300 e 325 cc yuksek profil mentor yuvarlak dual plane protez taktirdim.cildimden kaynakli bir problem yuzunden 2 yilin sonunda kucuk bir islem yapilacakken silikonlari degistirme fikri olustu bende narkiz almisken .boy 1.62 kilo 54 2 yıldir keske daha buyuk yaptirsaydim dedim.75 c veya d kullaniyorum.dr istersen olur dedi dr 325 mi 350 mi onu karar veremiyorum kimse bilmiyor cunku.yani 325 350 mi 350 375 mi olsun
Bir meme kucuk.oldugu icin ona daha buyuk takilio orantilaniyor.nolir akil verin 325 mi olsun 350 mi suan 300 ama boyle dikkat ceksin istemiyorum sadece daha dolu dursun diyorum sizce napayim

350 cok belli büyük duruyormu acaba 300 den cok farkli mi sutyenleri değiştirmeme gerek kalir mi lutfen fikir verin 350 cc taktiranlar yardim .silikonlu olduğumu kimse bilmiyor

Geçmiş olsun söylediğiniz protezlerin arasında çok çok fark olmuyordur muhtemelen hem vücudunuz hem de siz artık bir protezin varlığına alışmış olduğunuza göre hangisini taktırsanız yine de memnun olursunuz gibi geliyor yani yadırgamazsınız ilk ameliyattaki gibi

Cok kararsiz kaldim 300 ile 350 arasinda sutyen bedeni degistirecek kadar fark var midir kizlar

Yanlış hatırlamıyorsam eğer 300 ile 350 cc arasında 0.4 mm fark vardı . İlk ameliyatta cebiniz küçük olduğu içim takılması mümkün değildi ama şu an üzerinden zaman geçtiği için daha büyüğü rahatlıkla takılabilir . Ölçülerinizi bilmiyorum ama fark olsun diyorsanız 375 cc taktırın bence . Boy kilo ve sırt ölçünüz nedir ? Bir de bezen c bazen d kullanıyorum demişsiniz gayet dolgun göğüsleriniz olmalı hem dikkat çekmesin diyorsunuz hem de daha büyük istiyorsunuz ne demek istediğinizi anlamadım . Özellikle d Cup bayağı büyük meme demek . Kaç cm göğüs dokunuz var şu an?

300 ve 325 varmış 325 ile 350 taktırmak ne kadar mantıklı aralarındaki fark çok küçük. c d arası bi büyüklük bence ideal daha büyük istiyorsanız 350 375 takılması daha mantıklı ancak anlamadığım şey şu meme ucundan giriş yapılmış sanırım ve ip alerji yapmış bu sefer yapmayacağını nerden biliyorsunuz çok anlamadım açıkcası

Kizlar 1.62 boy 54 kiloyum .75 d sutyen aliyorum ama oyle dolu dolu durmuyor. bazen içine sutyenin ekstra sunger koyuyorum.ama.hep 2 yildir bir tık buyugunu taktirsam mi diye dusundum.orta kisim baya bos gibi daha dolu dolu olabilirdi.simdi 50 cc de sutyen bedenim degisir mi kizlar .25 cc mi fark yaptirim 50 cc mi sabaha kadar yatamıyorum nolur akil verin. Boyut olarak orta duruyor suan omuzlarim genis .oncesinde cift dolgu sutyen kullaniyodum kimse anlamiyor suan.
Simdi bu uc kismi cok kotu oldu.artik baska bi teknik yapacak doktor.duzeltecek.350 de az daha cebi buyutur takarim istersen dedi.325 mi 350 mi sen karar ver.biraz daha ortaya dogruda çekecem memeleri dedi.ortam cok ayrik..

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun :) benim de boyum 160 kilo 55.. 375cc takıldı cok memnunum.. 2 sene oldu[/QUOTE
masallah canim sana.ben zaten 300 diye uzuluyodum bir tik buyuk olsa diye cunku orta kisim cok bos kaldi ve sutyensiz felan aman aman buyuk degil.350 yaptircam.insallah bu sefer sadece 50 cc cok farkedilirmi disardan diye korkuyorum abarti olmasindan korkuyorum.zor surecler canim

X