Cevaplarınızdan cok korkuyorum ama içime atmak istemiyorum artık... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaslar merhaba.
bnm ilkokuldan beri bir kız arkadasım var.Yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz ayrı gitmesdi.Bide biriyle daha arkadas olmustuk ama onla daha 1 sene ya oldu ya olmamıstı.
hergün bulusuyorduk zaman geciriorduk gülüp eğleniorduk.alısvers yapıorduk.aslında ortak noktamız sadece gezmek eğlenmek ve sıkıntılarımızı paylasmaktı.Kişiliklerimiz cok farklıydı.Biri biraz emo gibiydi.biri aynı anda 4-5 kişiyle cıkan biriydi.ne bilim msn inde 1000 in üzerinde adres ekli olan kişiydi.cok gezerdik.hatta korkardım laf gelcek die.cok geziyor bunlar die.Derdim sıkıntım oldğunda Allah razı olsun hep yanımdalardı ama ben kesnlkle hyr diyemeyen biriym.Arkdaslarıma cok değer verirdim veririmde hala.ılişkmi kessem yalnız kalırdım zaten sürekli sorunlarım oluoyrdu.Kesmesem rahatsızlık dizboyu
o zamanlar böle düşünmesdm ama smdi baktığımda o zaman bisey olsun istiordumki sanki uzaklasıyım ve olan su:
o 1 senelk tanıstığım arkadasım bni biriyle tanıstırdı.cok sevdm onu 17 ay srdü ilişkmiz. malesf ben birseyler kacırdım ağzımdan ve snden önce biz cok gezerdk alısvers vs die seyler söledm.oda anladı tabi bu kızlar sürekli dsarda gezior die. ama bni aynı kefeye koymadm.tavrmda durusumda ne oldğumu belli ediyordu zaten. ve bir tercih yapmamı istedi. tercihimi ondan yana kullandım.bunun iyimi oldğunu nerden anlarsnız.17 ay beraber olduk.daha yeni ayrıldık. birkac hafta önce : ( (baska sebebpten dolayı)

tabi o arkadaslarımlada ilişkyi kestm. ama beni ne zaman görseler heran boğacakmıscasna bakıyorlar.cevremdekilere anlattklarım ii olmus hele sükür gözünü a ctın gibi ifadeler kullanıorlar ama ben cok üzülüyourm. tekrar biraraya gelemeyiz. herseyden önce onların ailelerinin yüzüne bakamam.okdr yüzsüz değilim.
ama cok yanlızım. biranda herkesi kaybettm.Anlayamıorum kmseyi kırmıyım derken büsbütün kırıyorum herkesi.
:gitme:
uzun oldu ama ne yapacağımı sasırmıs durumdayım
bnm yüzümü bile görmek istemiorlar brısmzlar. barısmk istemiorumda zaten .aslında sordğum bişeyde yok sadece rahatlamak istedm.
1 sene bu 1 sene hayatım boyunca yasamadığım günahları yasamama sebep oldu: (
okuduğunuz için tsk ederm:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim
insan hayatta tercihlerinin getirilerini yaşar
iyi yada kötü
bunu onceden kestirmek zordur, hele ki bu kadar gençken, hayat tecrüben yok denecek kadar azken...
madem onlarla yeniden beraber olmak istemiyosun kendine yeni arkadaşlar bulmayı dene
daha çok ortak paydan olan daha çok içine sinen...
ama sen sen ol hiç bir erkek için sana iyiliği dokunmuş, iyi günde kötü günde destekçin olmuş insanlara sırtını dönme...

unutmadan....
lütfen Türkçe'mizi koru :)

öncelikle.....kelimeler eksik eksik olmuş canım ya zor okudum......

o arkadaşlarınla beraberkende için rahat degilmiş zaten......
şimdi hem arkadaşlarının küslügü hemde ayrılık üst üste gelmiş.......
kendine yeni çevre edin madem onlar uzaklaşıyor ve seni takmıyorlarsa.....
sende yeni bir yol seç bakarsın yeni dostluklar kazanır ve mutlu olursun.......
eskiye takılıp kalma....bence......canım

en kızdığım şeydir. bir sevgili bulunca arkadaşlarını çekiştirip görüşmeyi kesenler..

ne olursa olsun hiçbir zaman sıkıntını paylaşmış arkadaşlarına sırtını dönme..sevgili gelir geçer, koca gelip geçebilir, ama sıkıntında yine arkadaşların yanında olur..

ayrıca kızların birbirleriyle çok gezip alışveriş falan yapması ne zaman kötü oldu onu da anlayabilmiş değilim..

herkes yapmıştır böyle şeyler..arkadaşlarını asla satmaman gerektiğini öğreniyorsun böylece:)hayatta yalnız kalmak istemiyorsan bi erkek için kimseye arkanı dönmeyeceksin..zaten sen baştan taviz vermezsen erkek arkadaşın da böyle bir beklentiye girmez.

sevgiliyi her an bulursun ama arkadaş öyle mi canım ya
yanlış yapmışsın ama olsun artık
ben 2 yıl önce üniversiteye hazırlanırken dershaneden çok samimi olduğum bi kız arkadaşım vardı
hasta gibiydi ailesiyle kavga ettiği an gidip birine bağlanmak amaçlı ilişkiye giriyordu sonra olmuyordu tabi öyle bi bağlılık
uğraş dur hamile mi değil mi günlerce test yap hastanelere git
denemediğim yol kalmadı ya onlar ya ben dedim
kendine yazık ediyorsun dedim dinlemedi
ama hakkını yiyemem çok yanımda oldu çok ağladım omzunda hep desteğimdir Allah razı olsun
arkadaştan kopmak çok yanlış bi seçim bence araya mesafe koymak en güzeli
ama bunu ona da söylerim meleğim sen böyle böyle yaptığın için aramızda bu mesafe var diye
insanlar her zaman bir şey söyler bunun önüne asla geçemezsin tatlım
hayatını kimseye göre yaşayamazsın
bi gün kek vs ikram yap arkadaşlarını çağır yada madem seviyorlar gezmeyi çıkın bi gün dolaşın konuş anlat içinde ne varsa
yanlış yaptığımın farkındayım de asla eskisi gibi olmazsınız ama yinede arkadaşlarını kaybetmemiş olursun
ve unutma ÇIKTIĞIN KAPIYI ÇARPMA ..GERı DÖNMEK ıSTEYE BıLıRSıN

arkadaşlığından rahatsız olduğunuz kişileri sırf onuna görüşmeyince yalnız kalırım korkusuyla
devam ettirmişsiniz...ama en büyük hata bu zaten eğer sana ve çevrene zararı dokunuyorsa bu kişiler
arkadaş değildir ki arkadaşlık sadece gezmek tozmak da değildir...
zararın neresinden dönersen kardır...kendine yeni ve düzenli bir hayat kurup....yeni arkadaşlıklar edinebilirsin...bu sefer yaşadığın tecrübeyle yanılacağını sanmıyorum...

çok teşekkür ederim. tek tek düşüncelerinizi paylastınız ve ben bunlardan kendime düşen payı aldım alıyorumda

herşeyi hissettiğin bildiğin gibi yaşa....başkaları için değil ASLA

Bende gezmeyi çok severim ne var yanii bunda..
Dediğin tarz da arkadaşımda çok vardı..
Hem de ortaokuldaki en yakın arkadaşım msn değilll..Bizzat 1000 yakın tandığı vardı semtin yarısını tanıyor neredeyse her karşılaştığımız ya teklif etmiş ya seviyor yada eski çıktığıydı..

Ailem birileriyle bir kaç kere sarmaş dolaş görmüş arkadaşımı,yasaklamıştı görüşmemi ama ben sırtımı dönmedim ona yaptığının yanlış olduğunu anlatıyordumm (Babası çok fena bir adamdı üstelik)bize de bazı arkadaşlarımız sen merveyle kankisin ama sen çok farklısın diyorlardı..Herşey insanın elinde güzelim sonuçta çıkıyorsa onunla bununla geziyorsa kendine.. ben neden arkadaşlığımı bitireyim beni de yaptğına zorlamıyordu kii
Hatta dediğin gibi dert ortağımdıı..
Ayrıca gezmek anormal birşey değil kii...Çok gezene de sırf geziyor diye farklı gözle bakılması yanlış..lmaz:

canım sen arkadaşlarınla beraberkende rahat diilmişsin aslında erkek arkadaşın bahane olmus bi bakıma ipleri koparman için... bencee yenı arkadaşlıklar kurmaya bak onların bakışlarından tavırlarından rahatsız olaman gerekmıyor.

bilemiorum. yinede paylastığım için biras rahatladım. cok tsk ediorum okudğunuz ve düşüncelerinizi paylastığınız için. siliiyim bn yazıdığımı rahat olamıorum

bilemiorum. yinede paylastığım için biras rahatladım. cok tsk ediorum okudğunuz ve düşüncelerinizi paylastığınız için. siliiyim bn yazıdığımı rahat olamıorum

bu yaptığın yasak canım.. sildiğin konu yeniden eski haline getirilip konun kilitlenir

konu neydi la kafamçokkarıştı

en nefret ettiğim şey son günlerde açılan konuların içeriğinin boşaltılması....lmaz:
buna bir yasak konmalı diyorum!
madem boşaltacaksın içini niçin açıyorsun konuyu!
yada yetkililere söyle kilitletirsin yahu...lmaz:

Siliceksinde neden konu açtın o zaman aallah allahh..

Bu kadar çok mu korkuyordun şekercim cevaplardan.
ılahi yani...

öcüü :kedi:
ee korkutamadım ama hanii konun?:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…