E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Arkadaslar merhaba.
bnm ilkokuldan beri bir kız arkadasım var.Yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz ayrı gitmesdi.Bide biriyle daha arkadas olmustuk ama onla daha 1 sene ya oldu ya olmamıstı.
hergün bulusuyorduk zaman geciriorduk gülüp eğleniorduk.alısvers yapıorduk.aslında ortak noktamız sadece gezmek eğlenmek ve sıkıntılarımızı paylasmaktı.Kişiliklerimiz cok farklıydı.Biri biraz emo gibiydi.biri aynı anda 4-5 kişiyle cıkan biriydi.ne bilim msn inde 1000 in üzerinde adres ekli olan kişiydi.cok gezerdik.hatta korkardım laf gelcek die.cok geziyor bunlar die.Derdim sıkıntım oldğunda Allah razı olsun hep yanımdalardı ama ben kesnlkle hyr diyemeyen biriym.Arkdaslarıma cok değer verirdim veririmde hala.ılişkmi kessem yalnız kalırdım zaten sürekli sorunlarım oluoyrdu.Kesmesem rahatsızlık dizboyu![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
o zamanlar böle düşünmesdm ama smdi baktığımda o zaman bisey olsun istiordumki sanki uzaklasıyım ve olan su:
o 1 senelk tanıstığım arkadasım bni biriyle tanıstırdı.cok sevdm onu 17 ay srdü ilişkmiz. malesf ben birseyler kacırdım ağzımdan ve snden önce biz cok gezerdk alısvers vs die seyler söledm.oda anladı tabi bu kızlar sürekli dsarda gezior die. ama bni aynı kefeye koymadm.tavrmda durusumda ne oldğumu belli ediyordu zaten. ve bir tercih yapmamı istedi. tercihimi ondan yana kullandım.bunun iyimi oldğunu nerden anlarsnız.17 ay beraber olduk.daha yeni ayrıldık. birkac hafta önce : ( (baska sebebpten dolayı)
tabi o arkadaslarımlada ilişkyi kestm. ama beni ne zaman görseler heran boğacakmıscasna bakıyorlar.cevremdekilere anlattklarım ii olmus hele sükür gözünü a ctın gibi ifadeler kullanıorlar ama ben cok üzülüyourm. tekrar biraraya gelemeyiz. herseyden önce onların ailelerinin yüzüne bakamam.okdr yüzsüz değilim.
ama cok yanlızım. biranda herkesi kaybettm.Anlayamıorum kmseyi kırmıyım derken büsbütün kırıyorum herkesi.
:gitme:
uzun oldu ama ne yapacağımı sasırmıs durumdayım![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bnm yüzümü bile görmek istemiorlar brısmzlar. barısmk istemiorumda zaten .aslında sordğum bişeyde yok sadece rahatlamak istedm.![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1 sene bu 1 sene hayatım boyunca yasamadığım günahları yasamama sebep oldu: (
okuduğunuz için tsk ederm:gitme:
bnm ilkokuldan beri bir kız arkadasım var.Yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz ayrı gitmesdi.Bide biriyle daha arkadas olmustuk ama onla daha 1 sene ya oldu ya olmamıstı.
hergün bulusuyorduk zaman geciriorduk gülüp eğleniorduk.alısvers yapıorduk.aslında ortak noktamız sadece gezmek eğlenmek ve sıkıntılarımızı paylasmaktı.Kişiliklerimiz cok farklıydı.Biri biraz emo gibiydi.biri aynı anda 4-5 kişiyle cıkan biriydi.ne bilim msn inde 1000 in üzerinde adres ekli olan kişiydi.cok gezerdik.hatta korkardım laf gelcek die.cok geziyor bunlar die.Derdim sıkıntım oldğunda Allah razı olsun hep yanımdalardı ama ben kesnlkle hyr diyemeyen biriym.Arkdaslarıma cok değer verirdim veririmde hala.ılişkmi kessem yalnız kalırdım zaten sürekli sorunlarım oluoyrdu.Kesmesem rahatsızlık dizboyu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
o zamanlar böle düşünmesdm ama smdi baktığımda o zaman bisey olsun istiordumki sanki uzaklasıyım ve olan su:
o 1 senelk tanıstığım arkadasım bni biriyle tanıstırdı.cok sevdm onu 17 ay srdü ilişkmiz. malesf ben birseyler kacırdım ağzımdan ve snden önce biz cok gezerdk alısvers vs die seyler söledm.oda anladı tabi bu kızlar sürekli dsarda gezior die. ama bni aynı kefeye koymadm.tavrmda durusumda ne oldğumu belli ediyordu zaten. ve bir tercih yapmamı istedi. tercihimi ondan yana kullandım.bunun iyimi oldğunu nerden anlarsnız.17 ay beraber olduk.daha yeni ayrıldık. birkac hafta önce : ( (baska sebebpten dolayı)
tabi o arkadaslarımlada ilişkyi kestm. ama beni ne zaman görseler heran boğacakmıscasna bakıyorlar.cevremdekilere anlattklarım ii olmus hele sükür gözünü a ctın gibi ifadeler kullanıorlar ama ben cok üzülüyourm. tekrar biraraya gelemeyiz. herseyden önce onların ailelerinin yüzüne bakamam.okdr yüzsüz değilim.
ama cok yanlızım. biranda herkesi kaybettm.Anlayamıorum kmseyi kırmıyım derken büsbütün kırıyorum herkesi.
:gitme:
uzun oldu ama ne yapacağımı sasırmıs durumdayım
bnm yüzümü bile görmek istemiorlar brısmzlar. barısmk istemiorumda zaten .aslında sordğum bişeyde yok sadece rahatlamak istedm.
1 sene bu 1 sene hayatım boyunca yasamadığım günahları yasamama sebep oldu: (
okuduğunuz için tsk ederm:gitme:
Son düzenleyen: Moderatör: