• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevap yazandan Allah razı olsun

sevdam81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
197
1
26
İstanbul
selam regl düzneslıgıhakkında bır sorunum daha var hıc olmayan şey oldu bu ay reglım 10 gun surdu ve 5 gun sonra 2 gunluk regl oldum ve çok az az gelıor bazen acık pembe bazen koyu anlamadım yha nedeni nedir sizce.gecen ayın 8ınde regl oldum 8 gun sürd bu ay 9unda regl oldum 10 gun surdu...regl düzenszlıgı gebelıge engelmıdır :( bana yardımcı olandan rabbım razı olsun

Adet düzensizliği gebeliğe engel CNm ama kalanda çok var. Adet duZensiz olunca yumurtalara duZensiz oluyo. Yani yumurtalara bozukluğu . Kısacası pko. Ben her ay adet olurum ama 3 4 5 gün atar ama her zaman degil bazende hiç şaşmaz gunü gunüne gelir ama pkolusun dediler. Ve iki buçuk yıldır gebe kalamDim uc gün oncede sag tüpünün tıkalı olduğunu öğrendim. Eğer bebek istiyorsan doktora git. Regl o kadar uzun sürmeside iyi değil CNm.

Son düzenleme:
Cnm dra git kontrol ol mesela bnm az olurdu reglim bide 21
Gunde olurdu meger perde varmis rahimde
Bu nedenle 3 dusuk oldu

adet düzensizliğinde gebe kalmak için ovulasyon testi kullanmak gerekir.
ayrıca bu kadar düznsizlik stres ya da hava değişikliğinden kaynaklanmıyorsa kist olma ihtimali var.
bi baktır istersen

mrh cnm bence sen kimsenin söyledigine bakma dokora git çünkü şikaytelet kişiden kişiye degişir send eöle oldu diye başkasınd aöe olacak deil ve sebebide degişir en güzeli doktora gitmek Allah yardımcın olsun.

Back