bi sorun olmasa bile aylarca yıllarca uğraşanlar oluyo yumurtlama günlerini iyi tespit edip ona uyman lazım :)
yumurtlama gününü nasıl tesbit etcem doktora mı gitmem gerek
acele etme bence daha erken aynı şey kuzenimde de olmuştu hemen çocuk istiyodu ama ilk aylarda olmadı kaç kere doktora gitti muayene oldu hiç bi sorun çıkmadı 8-9 ay sonra hamile kaldı şimdide dünyalar tatlısı bi oğlu var 1 yaşında :) tabi bu insandan insana değişiyo kimileri de ilk aydan hamile kalıyo
ben ovülasyon testi aldım adetin düzensizse yumurtlamayı tepit etmek için o test yardımcı olabilir
ya aslında bu aya kadar düzenliydi ama bu ay 9 gün geçikti. hamile kaldım sanmıştım ama bugün oldumdeğilmişim yani.
insan ister istemez sıkıntıya girer ama biraz daha sabret sonra olmazsa içinin rahat etmesi için doktora git doğum kontrol hapı verdiklerini duydum bi kaç ay sonrada oluyomuş
canım ben 2 yıllık evliyim..hiç korunmadık diyebilirim bende ve eşimde sorun olmadığı halde hamile kalamadım..ilk aylarda benimde 10 gün kadar adetimin geçtiği oldu..vücut ve hormonlar evliliğe alışıyor..o yüzden sana tavsiyem şimdiden kafana takıp moralini bozma..oluruna bırak en kısa zamanda olur inşallh..
inşallah canım inşallah. aslında aklımda yoktu ama adet geçikmesi olunca ümitlendim. takmamam lazım ama elimde değil
herşeyin hayırlısı canım ama bu kadar canını sıkma daha yeni evli olduğun için bi süre daha sabret. bende yeni evliyim bizde aman ha olmasın diye dikkat ediyoruz :/
taktıkça kendimizi üzüyoruz hadi ben taksam norma 2 yıl oldu :) ama senin için daha çok erken..bırak babağin sana sürpriz yapsın..
aminn canım inşallah Allah gönlüne göre versin en kısa sürede sanada nasip eder inşallah
biz evleneli 2 buçuk ay oldu. hiç korunmadık hamile kalmıyorum ama norml mi? yani erken mi sizce? yoksa sorun olabilir mi?şimdiden bunu düşünmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?