• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevap verirseniz sevinirim

geveze38

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
53
0
6
34
Kayseri
biz evleneli 2 buçuk ay oldu. hiç korunmadık hamile kalmıyorum ama norml mi? yani erken mi sizce? yoksa sorun olabilir mi?şimdiden bunu düşünmeli miyim

yumurtlama günlerine denk getiremiyosundur 2 ay zaten çok erken asgari 6 ay daha bekle sonrasına bakarsın canım

bi sorun olmasa bile aylarca yıllarca uğraşanlar oluyo yumurtlama günlerini iyi tespit edip ona uyman lazım :)

acele etme bence daha erken aynı şey kuzenimde de olmuştu hemen çocuk istiyodu ama ilk aylarda olmadı kaç kere doktora gitti muayene oldu hiç bi sorun çıkmadı 8-9 ay sonra hamile kaldı şimdide dünyalar tatlısı bi oğlu var 1 yaşında :) tabi bu insandan insana değişiyo kimileri de ilk aydan hamile kalıyo

ben ovülasyon testi aldım adetin düzensizse yumurtlamayı tepit etmek için o test yardımcı olabilir

acele etme bence daha erken aynı şey kuzenimde de olmuştu hemen çocuk istiyodu ama ilk aylarda olmadı kaç kere doktora gitti muayene oldu hiç bi sorun çıkmadı 8-9 ay sonra hamile kaldı şimdide dünyalar tatlısı bi oğlu var 1 yaşında :) tabi bu insandan insana değişiyo kimileri de ilk aydan hamile kalıyo

stres yapıyorum kafam karıştı acıkcası.

insan ister istemez sıkıntıya girer ama biraz daha sabret sonra olmazsa içinin rahat etmesi için doktora git doğum kontrol hapı verdiklerini duydum bi kaç ay sonrada oluyomuş

ya aslında bu aya kadar düzenliydi ama bu ay 9 gün geçikti. hamile kaldım sanmıştım ama bugün oldum :( değilmişim yani.

canım ben 2 yıllık evliyim..hiç korunmadık diyebilirim bende ve eşimde sorun olmadığı halde hamile kalamadım..ilk aylarda benimde 10 gün kadar adetimin geçtiği oldu..vücut ve hormonlar evliliğe alışıyor..o yüzden sana tavsiyem şimdiden kafana takıp moralini bozma..oluruna bırak en kısa zamanda olur inşallh..

insan ister istemez sıkıntıya girer ama biraz daha sabret sonra olmazsa içinin rahat etmesi için doktora git doğum kontrol hapı verdiklerini duydum bi kaç ay sonrada oluyomuş

hayırlısı olsun inşallah. cümlemiz için tabiki. ama tam ümitlenmiştim 9 gün olmayınca ama olmadı işte

canım ben 2 yıllık evliyim..hiç korunmadık diyebilirim bende ve eşimde sorun olmadığı halde hamile kalamadım..ilk aylarda benimde 10 gün kadar adetimin geçtiği oldu..vücut ve hormonlar evliliğe alışıyor..o yüzden sana tavsiyem şimdiden kafana takıp moralini bozma..oluruna bırak en kısa zamanda olur inşallh..

inşallah canım inşallah. aslında aklımda yoktu ama adet geçikmesi olunca ümitlendim. takmamam lazım ama elimde değil

herşeyin hayırlısı canım ama bu kadar canını sıkma daha yeni evli olduğun için bi süre daha sabret. bende yeni evliyim bizde aman ha olmasın diye dikkat ediyoruz :/

inşallah canım inşallah. aslında aklımda yoktu ama adet geçikmesi olunca ümitlendim. takmamam lazım ama elimde değil

taktıkça kendimizi üzüyoruz hadi ben taksam norma 2 yıl oldu :) ama senin için daha çok erken..bırak babağin sana sürpriz yapsın..

herşeyin hayırlısı canım ama bu kadar canını sıkma daha yeni evli olduğun için bi süre daha sabret. bende yeni evliyim bizde aman ha olmasın diye dikkat ediyoruz :/

aslında stres olmamasına sebepmiş bende fazlasıyla var. inşallah herkes için hayırlısı olur. isteyen herkese nasip eder mevlam inşallah

taktıkça kendimizi üzüyoruz hadi ben taksam norma 2 yıl oldu :) ama senin için daha çok erken..bırak babağin sana sürpriz yapsın..

aslında mantıklı düşününce Allah ım nasip ederse olucak. cümlemize nasip etsin inşallah. haklısın süpriz her zaman daha iyi heycanlı :DDDD teşekkür ederim bugun aglamaktan bi hal olmuştum düşünmeyi bıraksam iyi olucak .

biz evleneli 2 buçuk ay oldu. hiç korunmadık hamile kalmıyorum ama norml mi? yani erken mi sizce? yoksa sorun olabilir mi?şimdiden bunu düşünmeli miyim

ben de bebek düşünüyorum ilk deneme başarısızlıkla sonuçlandı ben de senin gibi panikledim moralim bozuldu dışarı çıktığımda ne kadar hamile kadın varsa gözüm ona takıldı sanki herkes hamile :)) bebek arabası görmek istemedim ya hiç olmazsa sorularıyla kafamı meşgul ettim oysa ki stres bebişin gelmemesinde en büyük etkenlerden biriymiş.. bu ay stres yapmamaya çalışıyorum bakalım ne olacak.. arkadaşım burada yazılan birkaç tüyoyu aynen uygulayıp o ay hamile kaldı ve şu an 3,5 aylık hamile, eğer bu ay da hamilelik gerçekleşmezse ben de aynı yöntemleri bir bir uygulayacağım :)) Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın inşallah. amin :)

Back