cevap verir misiniz?????????

geveze38

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
53
0
6
34
Kayseri
adet günüme 3 gün var ve geçen aylarda en az 3-4 gün öncesinden bel agrısı yada karın agrısı falan olurdu ama hafif tabi. bu ay hiçbiryerim ağrımıyo. üstelik hamile olmayı çok istiyorum ama burda bazı yazılar okuyorum işte belim agrıyo gögüslerimde şişlik var ağrı var cevap olarakta hamilelik belirtisi diyorlar ya ben bu aydan tamamen ümidimi kesmelimiyim sizce? yani ne şişlik ne ağrı hiçbirşey yokta.

selam her ay bu adet belırtılerı degıskenlık gozterebılır canım yanı adet olucam dersın ama hamıle cıkarsın aha kesın hamıleyım dersın ama adet olursun. ben 4 yıl her ay acabalarla yasadım kendımden suphelendıgım zamanlar hep adet oldum. göğüslerde şişkinlik bel agrısı kasıda batmalar bunlar bazılarında gebelık belırtısı olabılır kı dogruda cıkıyor ama kımılerınde adet belırtısı oluyor. yanı herkesın bunyesı farklı sınyal verebılır .en guzelı adet tarıhını beklemek hala olmadıysanda kan testı yapmak bence....

Aleyküm selam.inanır mısın pskolojim çöktü. aslında biyoloji mezunuyum bu konuları üniversitede yüzlerce kez gördüm ama kendime bi faydam yok. çünkü başkası sorsa üreme yumurtlama şu bu birşeyler anlatırım. ama kendime gelince bir işe yaramıyor. bıraktım bu ay düşünmeyi ama bu kezde hiçbir belirti yok. kafam karıstı yaa. hayırlısı inşallah cümlemize

inşallah istediğin olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…