• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevap verin ne olur acill !!

mzisank

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
13
0
86
selam kızlar. en son adetim 5 eylülde oldu. 6 gün suruyor. 13 eylulde ameliyat oldum. adetim 8 gun gecikti. dün 7.gunuydu test aldım negatif çıktı bugun sabah idrarıyla yaptım 8.gunu o da negatif çıktı. diğer başlıklarda okudum bel ağrısı ve adet sancısı gibi bir sancı var ama anlayamıyorum adet mi gebelik mi. sizce hamile miyim 8.gun test dogruluk oranı nedirr??

merhaba yanlıs bılgı vermek ıstemem dogrusunu bılemem ama fıkrımce hamıle değilsiniz döllenme olduktan 12 gun snra teste cıkar bebek dıye bılıyorum muhtemelen amelıyat stresınden gecıktınız ıdrar tahlıllerı genelde dogru cıkar

merhaba yanlıs bılgı vermek ıstemem dogrusunu bılemem ama fıkrımce hamıle değilsiniz döllenme olduktan 12 gun snra teste cıkar bebek dıye bılıyorum muhtemelen amelıyat stresınden gecıktınız ıdrar tahlıllerı genelde dogru cıkar

teşekkür ederim tilda. ya inanılmaz gerginim. kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum. burda popüler olmayınca kimse cevap vermiyor sanırım dikkat ettim de.. ilginize teşekkürler.

idrar testi kişiden kişiye göre değişiyor bende 14 günde çıkmıştı.en kesin sonucu kan tahlili veriyor.bence bayram tatili girmeden bir kan tahlili yaptırmalısın.

idrar testi kişiden kişiye göre değişiyor bende 14 günde çıkmıştı.en kesin sonucu kan tahlili veriyor.bence bayram tatili girmeden bir kan tahlili yaptırmalısın.

evet. yarın gidip yaptırıcam randevu aldım. bakalım ne olacak. umarım değilimdir.

benim 4 gün geçince idrar testinde çıktı canım, 2.çizgi hiç mi yok, silikse hamilesin büyük ihtimal.

benim 4 gün geçince idrar testinde çıktı canım, 2.çizgi hiç mi yok, silikse hamilesin büyük ihtimal.[/QUOTyok silik değildi ikiside. yarın için randevu almıştım kan testi için. az önce bi sancı tuttu lavaboya gittim adet olmuşum sanırım :)) yupiiiii :)) bakalım yoğunluğuna göre gidicem yarın.

değilsindir korkma binde bir ihtimal zaten adet olmuşsn sanırım.

ya inşallah diyorum çünkü bi kaç kişide bu şekilde olmuş adet gibi ama biraz leke sora kesilmiş. bakalım yogunluga göre anlarım artık :(

selam kızlar. en son adetim 5 eylülde oldu. 6 gün suruyor. 13 eylulde ameliyat oldum. adetim 8 gun gecikti. dün 7.gunuydu test aldım negatif çıktı bugun sabah idrarıyla yaptım 8.gunu o da negatif çıktı. diğer başlıklarda okudum bel ağrısı ve adet sancısı gibi bir sancı var ama anlayamıyorum adet mi gebelik mi. sizce hamile miyim 8.gun test dogruluk oranı nedirr??

merhaba,
benim bildiğim kadarıyla idrardan doğru yanıt alabilmek için minimum 10 gün gecikmiş olması lazım. en kesini kan tahlili. 2 saatte çıkıyor.
tşkler,

merhaba,
benim bildiğim kadarıyla idrardan doğru yanıt alabilmek için minimum 10 gün gecikmiş olması lazım. en kesini kan tahlili. 2 saatte çıkıyor.
tşkler,

ilgin için teşekkürler canım ama adet olmuşum :) o adet sancısı çekerken göbek atacağım hiç aklıma gelmezdi :) hahahahaha

Back