• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama cevap verin lütfen

funda24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
13
0
86
İstanbul
kızlar benim tenim beyaz gözlerim ela saçımı sarıya boyamak istiyorum hangi tonuna boyarsam yüzümü beyaz göstermez ve kumral saç sarı gölge gidermi

valla tenin acıksa gözlerde renkliyze gölgede kızılda sarıda röflede hepside gider ama siyah haric cünkü denemiştim hic ama hic yakışmamıştı

cevap yazdıgın için tesekkür ederim daha yeni katıldım bu siteye ve hiç bişeyden anlamıyorum soru sormak için canım çıktı valla

buraya yeni üye olduysanız dikkat her sayfayı iyice takip edin gözden kacırıp bikonu açarsanız vay halinize buarada hoş geldiniz

ya yeniyim ya oraya buraya giriyom ama ne yaptıgımın ben bile farkında degilim mesajlarıma nerden bakıyosun soruları hep burdanmı soruyosun biraz anlatya sana zahmet

kadınlar kulübü yazısın altıda kücük yazılı başliklar var ordan aradıgın sayfalara girip merak etiklerini görebılırsin canım güzelük bakım sac bakımı en başta yazıyo

Back