CEVAP VERENLERE Rab'bim nur topu gibi evlatlar nasib etsin amiin

ya adet olacaksın onun sancısı ve başlangıcı veya gebesın.benımde hamılelıgımın erken dönemlerınde kahverengi akıntım olmuştu yaklaşık 1-1,5 ay devam etti

ya adet olacaksın onun sancısı ve başlangıcı veya gebesın.benımde hamılelıgımın erken dönemlerınde kahverengi akıntım olmuştu yaklaşık 1-1,5 ay devam etti

rab'bim hayırlısını versin hakkımızda gebe değilsem bir an önce hastalanmak istiyorum 3 haftayı geçti çünkü :/

Merabalar arkadasım oncelikle amın rabbım herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versın. Tarsukalı bılmıyorum ama adetın her ay duzenli olan bırıysen eger hamıle de olabılırsın rabbım yeterkı ıstesın bence doktora gıt ve ustten baksın umarım hakkına hayırlıs olur

ilgin için teşekkür ederim canım sağol amiiin...evet düzenli oluyordu saat gibi ama dün adet oldum çok şükür Allah razı olsun sanırım kist engel olmuş

sağol canım ama benim merak ettiğim konu o zaman gebe değildim tamam ama tarlusal (adet söktürücü) kullanırken gebe kalmış olabilirmiyim bunu yaşayan varmı acaba

ben tam olarak bir kutu bitirmedim ama yanlış hesaplamıyorsam kullandığım sırada gebe kaldım.ama tabi önce Allahımın izniyle sonra da bunu kulllanınca nasıl olsa adet olcam diye kafamın rahat olması etkili oldu acaba mı diye düşünsem olmazdı belki de

Son düzenleme:

canım çok sevindim senin adına allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasib etsin sen hamilesin ya benim içinde dua edermisin kardeşim lütfen

selam konunu yeni gördüm çokca cevap yazmışlar dedikleri gibi olsaydı eğer kan testinde mutlaka çıkar ama Allah ın mucizelerini göz ardı edemeyiz :) dilerim en kısa ve hayırlı zamanda yüzünü güldürsün Rabbim. cuma günü dr a gidicem demişsin ben onu merak ettim inşaallah her şey yolundadır :)

Allah razı olsun kardeşim ayın 20sinde çok şükür adet oldum ve belirsizlikten kurtuldum şimdi adetimin son günündeyim bu cuma doktora gitcem Allah izin verirse bakalım kist gitmiş mi buraya yazarım durumumu ilk defa olunca korktum,:) panikledim dilerim Rab'bim evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zaman evlet sahibi olmayı nasip etsin hayırlısıyla :adil_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…