- 11 Kasım 2013
- 268
- 140
- 123
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
-
umarım karşına hayırlı,merhametli bi insan evladı çıkar canım ben 31 yaşımdayım 4 ay oldu evleneli işte yaş ilerledikçe insan korkuya kapılıyor acabamı diye ama ben Rab'bime inanıyorum benimde olacak bebeğim biliyorum henüz yeni evliyim ama yaş ilerliyor işte
amin canım sağolasınAllah hayırlı bebişler nasip etsin sana da gönlünce daha gerçi çok yeniymiş evliliğiniz :) 40 yaşında sapasağlam doğuranlar var vallahi biraz da nasip kısmet bu işler, Allah hayırlısını versin
kızlaar
başlık yazımın sebebi kimsenin bana cevap vermemesi belkide bu duamla cevap verirsiniz diye düşündüm Allah rızası için
kızlar benim adetim tam tamına 22 gün gecikti test yaptım negatif doktorada gittim ultraonda baktı kan testi yaptı negatif ve bana tarlusal verdi kullandım bitti 4 gün oldu şimdi soruma geçeyim acaba ben tarlusalkullanırken gebe kalmış olabilirmiyim arada başım dönüyor ,göğüslerim dolgun ,kasıklarım ve belim ağrıyor çok tatlı yiyorum bu nedir yardım edin ne olur sanki
geçmiş olsun canım . Ilacı kullanırken değil ama öncesinde döllenme olmuş olabilir kan testi yaptırdığında daha erken olduğu için gözükmemiş olabilir. Yada hissettiğin belirtiler ilaç ile adetin gelecektir ondanda olabilir. Inşallah gönlünden geçen olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..
bende boyle bırını okudum kk da senın gıbı dr gıtmıs cıkmamıs ultrasyonda gorunmemıs dr soktucu vermıs ama adet olmamıs tekrar gıtmıs gene kan testtı yapmıslar hamıle oldugunu ogrenmıs ama belırtılerın psıkolojık olabılır tekrar bır test yap ıstersen tabı kan testtı
bende okumustum bi yerde o sebepten dolayı tedirgin oldum biraz ,bu konuyuda o yüzden açtım kızlar allah razı olsun sağolun var olun
sonucu haber verırsen sevınırım merak ettım cunku
tamam canım 29 cuma günü haber vercem buraya ilginiz beni çok mutlu etti allah ne muradınız varsa versin
amin sagol bende tesaduf gordum sayfanı bır arkadasıma bakıyodum oda buraya yazmıs okuyunca yazıyım dedım allah sana da muradını versın insallah
Hep bu stres bizi böyle yapıyo malesef,rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsn bze.
kızlaar
başlık yazımın sebebi kimsenin bana cevap vermemesi belkide bu duamla cevap verirsiniz diye düşündüm Allah rızası için
kızlar benim adetim tam tamına 22 gün gecikti test yaptım negatif doktorada gittim ultraonda baktı kan testi yaptı negatif ve bana tarlusal verdi kullandım bitti 4 gün oldu şimdi soruma geçeyim acaba ben tarlusalkullanırken gebe kalmış olabilirmiyim arada başım dönüyor ,göğüslerim dolgun ,kasıklarım ve belim ağrıyor çok tatlı yiyorum bu nedir yardım edin ne olur sanki
yok canım gebelikle bi alakası .. bende nerdeyse 3 ay olmamşlığım var.test yapıodum kesin hamileim die die artık nefret gelmşti. tarlusalla adet oldum doktorum vermşti baktığın da hamile olup olmadığın blli olur zaten canım doktor anlar.. hormon bozukluğu olabilir , kisin olabilir .. pko olabilir .. yumurtlama problemin oluo olabilir .. ii bir doktora git canm ama ii bi doktor olsun yoksa çözümsüz yollayabilir seni dikkat et ama 22 gün uzun bi zaman bişi olabilir arkadaşım moralini bozmak istemem ama sen allah rızasını koydun araya ve doğruyu sölemek zorndayım deneyimlermden anlatıorum
saol canım hepimizden razı olsun :) seni bilmiorumda ben umutlandığımda çok üzülüğüodumbiliyorum canım zaten kist var ama ne bileyim işte insan umutlanıyor :)
teşekkür ederim Allah razı olsun
saol canım hepimizden razı olsun :) seni bilmiorumda ben umutlandığımda çok üzülüğüodum
kızlaar
Aynen bende boyle olmustm gunlerdr bekledm adet olmadm testlerm negatifti tarlusal verdi adet oldum bir sonraki ay da hamile kaldm.tarlusal bittikten sonra en fazla 7gun bekle adet olmazsan hemen doktora gidin gebe olabilrswmz
teşekkür ederim 29una gün aldım eşimin işinden dolayı daha erken gidemiyoruz malesef umarım hamile kalmışımdır
eger gebe kalmışsanız ve tarlusal kullandıksanız doktor buna göre bır tedavi uyguluyor.cunku benım doktorum sıkı sıkı tembıhlemıştı eger ilaç bittiği halde adet olmazsan en fazla 10 gün bekle hemen muayeneye gel demıştı.sizde oyuzden aman dıkkatlı olun en fazla 7-10 gun bekleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?