CEVAP VERENLERE Rab'bim nur topu gibi evlatlar nasib etsin amiin

ahahaa dandik hastane güzelmiş çok güldüm buna :) sen çok yaşa canım sağol belirsizlik insani bitiriyor umarım hamişimdir

Ilk hamileliğimde düşük yapmıştım
Ikincidede Alman hastanesinde Polikistik over sendromu teşhisi konmuştu ilaçlar vs.. Kullandım
acilde kalp atışını dinletince ve doktor 7 haftalık hamilesin diyince eşimle şok olduk :))
Allahım inşallah kalbine göre verir... Isteyen herkese nasip eder..

ne güzel dilekler bunlar amiiin canım rab'bim bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin,düşüğüne üzüldüm allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin çok sevindim sizin adınıza :)

Âminnnn... Bebeğim doğdu büyüdü ikincide doğdu :))
2.5 ve 3.5 yaşında iki tane paşam var
Allahım sanada nasip eder inşallah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın Rabbim ...

kan testınde cıkardı canım gebelık olsa,gecen kış benımde 15 gun gecmıştı ama doktora gıtmemıştım,meğer mıyom oluşmuş,keske 1 hafta gecınce doktora gıtseydım dedım sonra
gecıktırmeden gıt doktoruna

canım kan testi gebeliği öğrenmek için kesin çözümdür, eczanede satılan gebelik testleri bazen yanıltıcı olabiliyor diye biliyorum. yine için rahat etsin bi test daha yaptır hastanede istersen. stresli olduğumda benim de adet düzenim bozuluyor seninki de böyle bir durum olabilir belki.sınavlara hazırlanırken bir defasında 20 küsür gün adet göremediğimi bilirim.insanın psikolojisi bozuluyor, hamile kalma ihtimali de yok tek başına çocuk olmadığı içün

canım bende 4.5 cm kist var zaten doktor hastalan bitsin gel dedi bu arada allah razı olsun cevap için

allah razı olsun canım bunalmıştım burda kimsemde yok yalnızım bi eşim var yanımda ablam falan var ama uzakta konuşcak dertleşcek kimsem yok cevap veren herkes muradına ersin inşaAllah

ya hiç hastalanmazsam diye çok korkuyorum birde şu anda bile başım çatlıyor

böyle düşünerek kendini daha da strese sokarsın, rahatlamaya çalış bak yalnız hissediyorum diyorsun psikolojik bi etkiyle olabilir bu gecikme.bitki çayı deneyebilirsin ben ekinezya ve rezene nin çok faydasını görüyorum,hem sakinleştirmede hem de adet dönemlerimde vücudumu gevşetiyor.siyah çay ya da kahve yerine bunları bi dene istersen kendini yalnız hissetmek ne kötüdür iyi bilirim.canın sıkıldığında mesaj yaz dertleşiriz ben de yeni üye oldum.insan çevresindekilere anlatamadıklarını anlatacağı bir yere ihtiyaç duyuyor.sıkıntıyıiçimde tuta tuta patlarım ben dayanamam

ben arkadaşlık isteği nasıl gönderilir bilsem sana göndersem arada bende çok bunalıyorum canım ,desteğin için sağol içmediğim bitki okumadığım dua ,yapmadığım kalmadı eniştem drer böğürtlen kökü,ablam der maydanoz ,komşum adaçayı ,soğan suyu herşeyi yaptım ,doktor der tarlusal olmuyo olmuyo olmuyoooo bundada vardır bi hayır diyorum artık

eğer içinizde bir şüphe varsa tekrar kan tahlili yaptırın derim ben en azından aklınızdaki sorulara cevap bulursunuz .

ekledim canım seni doğru diyosun vardır bunda da bi hayır.bazen insan dibe batmadan tekrar yükselemiyor.bu duyguları yaşaman gerekiyor belki de kim bilir :44: 1000 tane nasihat de duysan insan yaşamadan anlayamıyor,aşamıyor bazı şeyleri.ben de son 2 yıldır depresyondaydım nerdeyse.çok yalnız hissediyordum sana anlatamam.kurtulmaya çalıştıkça daha kötü oluyorsun,kimseye derdini anlatamıyorsun bir yalnızlık bir içe dönüş bir çökmüşlük yine en nihayetinde kendin çıkıyorsun işin içinden.Allah kimseyi yalnız bırakmasın...kendi başına ayağa kalkınca da bir daha düşmüyorsun kolay kolay ama

canım ben senin derdini anlatmak istersen seve seve sıkılmadan okurum elimden geldiğince dinlerim bilirim anlarım benimde kimsem yok ,insan bunalınca yanında kimsesi olmuyor malesef etraf sadece kuru kalabalık ,derdini dinliyolar ama laf çarpmadan da geri kalmıyolar istersen özelden yazışırız üzülme canım herşeyi Rab'bime bırakalım o hakkımızda hayır olanı verecek biliyorum keşke düşünmesek bu kadar ama olmuyoo

gebe olabilirsin tabiki.
tarlusal kullanıp gebe kalan çok kişi var.
inş gönlünce olur.

valla şu dünyada gamsız olan mutlu oluyor doğru diyorsun hiçbirşeyi kafaya takmamak lazım,ama işte. sağol canım yazışırız bundan sonra ben de seve seve dinlerim seni elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :13:

tamam kuzum hiç çekinme insan halinden anlarım ben bu arada senin yaşın kaçtı varmı bebeğin

bekarım canım ben ya daha eniştenizle tanışmak kısmet olmadı 22 yaşındayım.senin yaş kaçtı acaba :)

umarım karşına hayırlı,merhametli bi insan evladı çıkar canım ben 31 yaşımdayım 4 ay oldu evleneli işte yaş ilerledikçe insan korkuya kapılıyor acabamı diye ama ben Rab'bime inanıyorum benimde olacak bebeğim biliyorum henüz yeni evliyim ama yaş ilerliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…