- Konu Sahibi afyonluyuz
-
canım psikolojık olabılır, kantestınde cıkardı hamıle olup olmadıgın, sakın ol,, adet tarıhınde yenıden kontrole gıdersın.. panık yapacak bırsey yok kı
canım kan test,nde negatif çıktı ise gebe değilsin sadece stresten olmuştur
sağol canım ama benim merak ettiğim konu o zaman gebe değildim tamam ama tarlusal (adet söktürücü) kullanırken gebe kalmış olabilirmiyim bunu yaşayan varmı acaba
merhaba canım adet söktürücü kullanırken gebe kalan bir tanıdığım var ama ne zaman kullandı v.s hiç bilgim yok hala adet olmadıysan kan testini tekrarla ona göre doktoru git hormon bozukluğu olabilir geçmiş olsun...
canım rab'bim bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin inşaAllah insan dara düşünce kimse yardım etmiyor gelcek cumaya gün verdi doktor bakalım ne olacak
hayırlısı olsun canım
amiiin canım rabbim yar ve yardımcımız olsun kadın olmak çok zor
evet hem de çok zor dogum adet korunma kıl tüy derken bakıyoruz zamna geçip gidiyor
aynen canım dert bir değil ki kistti,bebekti,kanamaydı,kıldı,tüydü kaynanası ,eltisi ohoooo oo işimiz zor
merhaba .. lustral kullandigin anda hamile kalamazsin, yumurtlama olmasi lazim o esnada
lustralda buna musade etmez herhalde
bu arada bende afyonluyum canim, in$allah rabbim gonlune gore verir anne olmayi nasip eder sana hayirlisiyla..
sen en iyisi bi tane daha test yaptir
git bi kan testi yine verr egerr.....
negatifsee umudunuu kesersinnnnn
kızlaar
başlık yazımın sebebi kimsenin bana cevap vermemesi belkide bu duamla cevap verirsiniz diye düşündüm Allah rızası için
kızlar benim adetim tam tamına 22 gün gecikti test yaptım negatif doktorada gittim ultraonda baktı kan testi yaptı negatif ve bana tarlusal verdi kullandım bitti 4 gün oldu şimdi soruma geçeyim acaba ben tarlusalkullanırken gebe kalmış olabilirmiyim arada başım dönüyor ,göğüslerim dolgun ,kasıklarım ve belim ağrıyor çok tatlı yiyorum bu nedir yardım edin ne olur sanki
Canım sende kist yokmuydy eğer doğruysa gecikme yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?