CEVAP VERENLERE Rab'bim nur topu gibi evlatlar nasib etsin amiin

afyonluyuz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
905
32
18
34
Afyon
kızlaar

başlık yazımın sebebi kimsenin bana cevap vermemesi belkide bu duamla cevap verirsiniz diye düşündüm Allah rızası için
kızlar benim adetim tam tamına 22 gün gecikti test yaptım negatif doktorada gittim ultraonda baktı kan testi yaptı negatif ve bana tarlusal verdi kullandım bitti 4 gün oldu şimdi soruma geçeyim acaba ben tarlusalkullanırken gebe kalmış olabilirmiyim arada başım dönüyor ,göğüslerim dolgun ,kasıklarım ve belim ağrıyor çok tatlı yiyorum bu nedir yardım edin ne olur sanki

canım psikolojık olabılır, kantestınde cıkardı hamıle olup olmadıgın, sakın ol,, adet tarıhınde yenıden kontrole gıdersın.. panık yapacak bırsey yok kı

canım psikolojık olabılır, kantestınde cıkardı hamıle olup olmadıgın, sakın ol,, adet tarıhınde yenıden kontrole gıdersın.. panık yapacak bırsey yok kı

Allah razı olsun canım neden kimse kimseye cevap yazmıyor herkes sadece kendi derdi olduğu zaman cevap arıyor da kimseye cevap vermiyor bilmiyorum zor durumdayım kafam allak bullak canım hep ağlıyorum bu nedir diye ilk kez başıma geldi eşimde etkileniyor

canım kan test,nde negatif çıktı ise gebe değilsin sadece stresten olmuştur

merhaba canım adet söktürücü kullanırken gebe kalan bir tanıdığım var ama ne zaman kullandı v.s hiç bilgim yok hala adet olmadıysan kan testini tekrarla ona göre doktoru git hormon bozukluğu olabilir geçmiş olsun...

canım rab'bim bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin inşaAllah insan dara düşünce kimse yardım etmiyor gelcek cumaya gün verdi doktor bakalım ne olacak

merhaba .. lustral kullandigin anda hamile kalamazsin, yumurtlama olmasi lazim o esnada
lustralda buna musade etmez herhalde

bu arada bende afyonluyum canim, in$allah rabbim gonlune gore verir anne olmayi nasip eder sana hayirlisiyla..

sen en iyisi bi tane daha test yaptir

amiin canım amiiin ben bayat ilçesindeyim canım bazı yerlerde tarlusala rağmen gebe kalındığını okudum o sebepten dolayı içime kurt düştü en son cuma günü eşim test aldı akşam yaptım yok bişey burda hastanede kan testi yok,doktorun verdiği gün afyona gitcez hem o gün eşiminde tatili mermer fab. çalışıyor cuma günleri tatil

Canım sende kist yokmuydy eğer doğruysa gecikme yapabiliyor

Kalabilirsin canım benimde kan testimde muayenemde hamile olduğum tespit edilemedi doktor adet söktürücü vermişti 3-4 gün kullandım hala olmamıştım
Bir gece kasık ağrısıyla dandik :)) bir hastaneye acile gittim orda hamile olduğum tespit edilmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…