• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevap lütttfeeennnnn!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin1989doruk2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aylin1989doruk2008

Ziyaretçi
merhaba hanımlar bnm 8 ay 3 günlük bi oğlum var o 6 aylıkken adet oldum bu aya kadar 2 defa adet oldum 3, adetım gecıkıyo eşimden ayrıyım bu konu çok kafama takılıyo birazda herşeyi kafaya takan bi yapım var önerilerinizi ve cevaplarınızı beklıyorum

stera labılr hamıe olma ıhtımalının olmadıgını anlatmayacalımıssn zten dogumda sonra 12 ay da vucut toparlanıyor
bıraz daha bekle dr gıt bakalım duzenleyıcı verıyorlar am hep bu sorunu duyuyorum gecmiş olsun

canım anlattığına göre adetin 1ay gecikmiş bildiğim kadarıyla doğumdan sonra böyle düzensizlikler oluyormuş ama sen yinede biraz daha bekle gelmezse kadın doğum dr. gidersin

zezaryanmı normalmi yazmamışsın zezaryanlı doğumlar genelde böyle oluyor.arkadaşlarımdan biliyorum.bide inanırmısın yada duydunmu bilmem ama halk arasında sütün koruyo derler.kimi kadın emzirdiği sürece adet görmez.ama yinede doktordan iyi bilemem tabii canım.

Back
X