• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevap lutfen

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar vajınısmusu yenelı 15 gun oluyor esımle gerı cekme yontemıyle korunduk. bende 1 haftadır bas agrısı asırı vajınal akıntı dun gece bır kerelıgıne bulantı asırı ıstah artısı kasıgımın altında bı gergınlık var bole bısı var gıbı ınsan hıssedermı bılmıyorum ama sankı hamıleymısım gıbı bı hıs var ıcımde hıc aklımda olan bısey degıldı ama acaba ılıskı oncesı gelen prostat sıvısı dıger adıyla zevk suyu denılen seyle hamıle kalınır mı bukadar kolay mı yoksa benım kı psıkolojıkmı test al dıceksınızde ben sımdı sordum 25 tl dedıler bosuna para vermek ve hayal kırıklıgına da ugramak ıstemıorum esım ıstemıo sımdı cocuk ama ben ıcten ıce ıstıorum acaba ıstedıgım ıcın psıkolojık mı kı

canm ben erken sonuc verenlerden ıstedım onlar 25 yoksa 20 gunde sonuc verenler ucuzmus ıstanbuldayım buarada .ben bıraz fazla heycan yaptım galıba bana 5 tl ye de var gebelık testı ama yanılma payı cok dedı eczacı ne bılım

Merhaba arkadasim bende birkac aydir bebek istiyorum ve yazdigin belirtilerin hepsi suan bendede var, ama inan bana cogu psikolojikmen oluo, kafan dahi agrisa hamilelige yoruyoruz.. Adetin geciktimi ? gecikmediysen bekle gecikince bi test yap, hakkinda hayirlisi olsun ins..

Merhaba arkadasim bende birkac aydir bebek istiyorum ve yazdigin belirtilerin hepsi suan bendede var, ama inan bana cogu psikolojikmen oluo, kafan dahi agrisa hamilelige yoruyoruz.. Adetin geciktimi ? gecikmediysen bekle gecikince bi test yap, hakkinda hayirlisi olsun ins..

tesekkur ederım arkadasım allah ıns sanada banada verır

Back