Cevap bulamadigim sorular !!!

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
Arkadaslar benim bi kac sorum olacak ben 21 yasindayim 2 senelik evliyim ve evlendigim gunden beri hic bi sekilde korunmadim fakat hamile kalmadim evliligimin birinci senesnde adetim duzenli oluyodu fakat ikinci senesinde 2 ayda 3 ayda bir hastalaniyorum bebek tedavisi icin zekai tahir hastanesine gttim hemde duzensz adet oldugumu anlattim dktr ultrasnda bkti yumurtalklarimin daha yeni yni gelistigini o yuzdn duzensiz hastalandigimi bunun icin bi tedavi yapmaya gerek olmadigini soyledi fakat son 6 aydr ilac kullnmadn hastalanmiyorum bile ( tarlusal die bi hap verdi ) yani merk ettigim hic bi seyn cevbni alamadgm icin brktm doktora gtmeyi fakat simdi ynidn baslicm ama rahim filmi veya histeroskopi yapilck cnku kanda ultrsnda hicbisey ckmadi ama bu islemlerin aci vermesndn korkuyorum bu sefer tedaviye baslaynca brkmk istemiyorum ama neden hastalanmadigimin cevabini alamadigim icinde aklimda soru isareti var biraz uzun oldu ama kusura bkmayin sadece ne yapacagimi bilmiyorum

canım merhaba.. sorularına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam.. bence öncelikle gerçekten işinde başarılı,bilgili ve tecrübeli bi doktor bulman gerek.. buda çok zor canım iyice araştır.. 2 senelik evliysen ve hala hamile kalamadıysan keşke tedaviye başlasaydında 2 seneyi boşa geçirmeseydin..
eğer adetlerin önceden düzenliyse ve yeni yeni düzenin bozulmaya başladıysa bu stresten dolayı hormonlarının farklı çalışmasından kaynaklanan bi durum canım.. adetinin 3. günü yapılan hormon testleri var onları yaptırman lazım.. bide buda çok önemli eşininde sperm testi yaptırması gerekli.. rahim filimini mutlaka çektir.. hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum ama onuda iyice araştır bu işlemi acısız yapan yerlerde var hiç korkma canım... bütün testlerini yaptırdıktan sonrada tedaviye başlaman gerek.. ama mutlaka iyi bir doktor araştır canım doktor çok önemli....... inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın

kadın hastalıkları ile ilgilenen bir hastanede yada üniversitelerde sorununa daha iyi çözüm bulabilirsin bence.ama tek doktorla yetinme bazen yanlış teşhis konabiliyor sorunu çözünceye dek üstüne git insan biraz kendi kendisinin doktoru olmazsa işi zor bu sağlık sistemi içinde.geçmiş olsun

Ben ankarada oturuyorum evliligimn birinci senesi bttiktn snra yavas yavas dktra gtmye bsladim ilk zamanlar sincan lokmn hekmde bu syledgnz testleri yaptrdm hormn testlerini falan hic bi sorun ckmadi simdilerde zekai tahir burk hastanesine gidiyorum ama bide soyle bisey var ben asiri derecede cok cocuk istemiyorum olsa iyi olur dynlerdnm o yzdn bebek knusnda hic bi stresim yok ama bu duzensiz hastalanmak hatta hastalanamamak cok kafami karistiriyo zekai tahir histeroskopiyi falan anestzi uygulamadn yapio o da cooook can yakioms ki bnm cnmda cok tatlidr hacettepeye gtmyi dusunuyorum ama ordnda randevu almak cok zormus yani bi karisiklk icersndym ama artik hastaneye gtmeye bslaynca yne yrim brkmk istemiyrum bi yol gsterin bana veya dktor onerin tecrubelerinizi paylasnki bende bi cikis yolu buluyum . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…