Cevap bekliyoruz

Savci odasindan kovdu diye katledilmesi vacip midir bu mu sonuc...
Bence bu tur aciklama yapan herkes orgut uyesidir benim gozumde
Talebimiz vardi ne yaa....
Tamm talebi olan herkes savciyi rehin alsin sıkın basinaaa pessss....
Odasindan kovdu diye vaciptir mi diyor ne kadar saptiriyorsunuz mevzuyu okumaniz da mi yok sizin

Kardesi ölmüs ve katilleri elini kolunu sallayarak geziyor. Bunu hazmedemiyor abi hakli olarak. Hicbir zaman savcnin berkinin katilini bulup aciklayacagina inanmadigini soyluyor. Kendileri de bir ton kanitla savciya gittiklerinde savci katili serbest birakmis. Bundan bahsediyor. Aciklamama gerek dahi yok ama bazilarinin beynine beynine girmek gerekiyor galiba ben anlamiyorum. Okudugunuzu yanlis anlamayi nasil beceriyosunuz siz. Boyle bir kanli eyleme hak verdigi ile ilgili tek bir cumle yok ortada. Insanlar artik okudugunu da anlamaz olmuslar. Bazilarina ne kadar konussan bos ya sabah sabah sinir krizi gecircem yeminle.

Okuduğunu anlayamayanlar ya da anlamak istediği şekilde anlayanlar için o kısımları ekleyeyim.

Vacip midir? Değildir hatta hiç hoş değildir.

1.png

Ne talebi? Delilleriyle beraber insanca "adalet" talebi

Screenshot_2015-04-04-09-34-22.png

Vay bee..:KK57: Demek olen savcinin da olayi aydinlatmaya aslinda hic de niyeti yokmus... Cozume cok yaklasmisti, canla basla calisiyordu Berkinin katillerini bulup cezalandirmak icin diye gunlerdir yazarak bizi kandiriyorlar miydi yani? Gezide gorev yapan savcilar ozel mi seciliyormus? Olabilir valla, yargi artik bagimsiz degil, HSYK adalet bakanligina baglandi ve artik AKP hukumetinin adalet bakani istedigini gorevden alip istedigini surebiliyor. Yani artik savci veya hakim sikiysa iktidarin sozunden ciksin.. Dogrudur.. Ulkede hukukun, adaletin geldigi son nokta... Yazik oldu bu ulkeye..

X