Cevap bekliyoruz

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Cevap bekliyoruz
Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz ve 2 eylemcinin hayatını kaybettiği operasyonla ilgili cevap bekleyen birçok soru var.

Cevap bekliyoruz

1- Saat 12.36’da başlayan rehine krizi 20.27’de sona erdi. Neden 8 saat içinde operasyona başlandı?

2-15.15 sıralarında başlayan pazarlık sadece 5 saat sürdü. Eylemciler ile neden daha uzun görüşülmedi?

3- Görüşmeler sabaha kadar ya da daha uzun sürse savcı Kiraz kurtulabilir miydi?

4- Operasyon 27 dakikada bitirildi. Onlarca polis, küçük bir odada iki kişiyle yarım saat boyunca çatıştı mı?

5- Savcı, eylemcilerin mi yoksa operasyonu yapan polislerin silahından çıkan kurşunla mı öldü?

6- Doktorlar savcının getirildiğinde cansız olduğunu açıkladı. Ölüm haberi
neden saatler sonra verildi?

7- Davutoğlu, “Savcıyı rehin aldıktan sonra yurtdışından talimat aldılar” diyor. Neden engellemediler?

8- Eylemcilerin oldukça kabarık bir sicil dosyası var. O halde neden takip edilmediler?

1- Saat 12.36’da başlayan rehine krizi 20.27’de sona erdi. Neden 8 saat içinde operasyona başlandı?

Çünkü mesaileri bitti fazla kıllattılar sıkıldılar birazda

2-15.15 sıralarında başlayan pazarlık sadece 5 saat sürdü. Eylemciler ile neden daha uzun görüşülmedi?

Çünkü işlerine gelmedi.Oysa ki ortaya bir polis atıp ben yaptım dedirtebilir ve durumu bir şekilde kurtarabilirlerdi.Fakat işlerine gelmedi.10 Gün önce savcının korumaları alınmış olmasıda onu gözden çıkarmış olmalarının en büyük kanıtıdır.

3- Görüşmeler sabaha kadar ya da daha uzun sürse savcı Kiraz kurtulabilir miydi?

Kesinlikle hayır.Çünkü gözden çıkarıldı.Amaç kurtarmak değildi.

4- Operasyon 27 dakikada bitirildi. Onlarca polis, küçük bir odada iki kişiyle yarım saat boyunca çatıştı mı?

Bunlar toplumu uyutma politikası.

5- Savcı, eylemcilerin mi yoksa operasyonu yapan polislerin silahından çıkan kurşunla mı öldü?

Aksini inkar edecek hiçbir yaklaşımda bulunmadılar.

6- Doktorlar savcının getirildiğinde cansız olduğunu açıkladı. Ölüm haberi
neden saatler sonra verildi?

Biz elimizden geleni yaptık imajı vermek için.Ağır yaralı dendi arzu edersiniz ki ölümden daha sıcak.

7- Davutoğlu, “Savcıyı rehin aldıktan sonra yurtdışından talimat aldılar” diyor. Neden engellemediler?

İşte Ağzı varya konuşuyor.Söylemiştir büyükleri bunun kulağına bunları söyle küçük oğlan diye.

8- Eylemcilerin oldukça kabarık bir sicil dosyası var. O halde neden takip edilmediler?

Takip edecek adam mı bıraktılar istihbaratta.

Birde savcı yanlıs hatırlamıyorsam 5 kursunla ölmüş.
Bu eylemciler madem polis girmeden savcıyı tek kursunla öldürdü diğer 4 kursun nerden geldi?
Odada 10 kişi olsa hadi polis taradı savcıyada denk geldi dicem ama 2 tane eylemciye kursunu denk getiremiyorlar mı? Ki normal polis memuru değillerdi büyük ihtimalle özel eğitim almış polislerdi.

Amaç savcıyı öldürmek olsaydı girer girmez öldürüp kaçarlardı.Ardından biz yaptık diye açıklama yaparlardı.
Olay rehin alma olarak başladığına göre,amaçları istekleri neydi ?

Operasyon sonunda savcının vurulduğunu duyunca nasıl olmuş dedim,baskın sırasında mı vurulmuş ?
Haberlerde bir cevap alamadım nitekim şaibeli kalmış.

Kesinlikle bir balistik incelemesi yapilmaliydi. Korkarim ki savci polis kursunuyla gitti. Allahim nasil bir ulkede yasiyoruz?

Bu benim kişisel fikrimdir
Bu dhkpc lilerin niyetleri savcı değildi niyetleri Berkin de değildi daha büyük bir hedefleri vardı toplumun hassas olduğu bir dava üzerinden toplumsal bir ayaklanma başlatmaktı eğer elektrikler olsaydı hedeflerine ulaşaşacaklardı ama hükümet daha stratejik davrandı ve za mm an ilerliyordu rehine olayı devam ettikçe gizli kalamazdı ve sonlandırıldı ve hükümet kendisine karşı bir girişiminde engellemiş oldu.
Bir teoride benden

Ne olduysa oldu ama olan savcıya oldu, Türkiye içinde hem madden hemde manen karanlık bir gün oldu. ALLAH rahmet etsin adamcağıza..

Cevabını veriyorum;
Şimdi bakın, şöyle izah edeyim. Benim savcımı katlettiler. Gördünüz mü bakın Berkin terörist.
Berkin, ekmek, sapan, terörist, muhalefet, elektrik, cemaat, paralel, Berkin, terörist, başkanlık sistemi şart!

Savcıya Allah'tan rahmet diliyorum ve ailesine de baş sağlığı.
Bir cinayeti daha faili meçhuller arasına sıralamamak için çaba sarfeden birinin bu ülkede yaşama hakkı işte bu kadar.

Umarım cevabım yeterli olmuştur.

Güzel özet

Kısacası yollarına çıkan herkesi yok ediyorlar ve danışıklı dövüş ile birileriyle uyum içinde halkın kafasını karman çorman edip kucaklarına düşürmeyi planlıyorlar, ONLAR.

"Savcımızın odasından silah sesleri gelmesi üzerine güvenlik güçlerimiz yasal müdahalede bulundu. Savcımız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 2 terörist, olayda 7.65 mm çaplı Fransız model tek silah kullandı. Şehit savcımıza saat 01.30'da adli tıp kurumunda otopsi yapıldı. Otopsi sonucuna göre şehit savcımızın başına bitişik atışla ateş edildi. Ateş edilen silah teröristlerin kullandığı 7.65 mm silah. Teröristlerin çantasında bomba olmadığı anlaşıldı.
http://www.mynet.com/

hadi gel senaryoyu değiştirelim.
teröristler maşa olsun. derin devlet işi. içeri girdiler teröristleri öldürdüler onların tabancasıyla savcının başına ateş ettiler.

Eylemciler dikkatimi cekti

Ewet o sorularin hepsinin cevaplanmasi gerekiyor

Ama bir insani katletmek nasil bir eylem onlar nasil olyuyor da eylemci katillere eylemci diyebilen zihniyeti kiniyorum ben

Bir insan oldurulmus ve yapilan haber yanli tarafli ve beni rahatsiz etti ayni sekilde iktidar yanlisi haber yapanlar da ayni olcude rahatsiz ediyor

Ne zaman gercek adaletin yasandivi seffaf bir ulkede yasayacagiz oyle bir zaman gelecek mi

hadi gel senaryoyu değiştirelim.
teröristler maşa olsun. derin devlet işi. içeri girdiler teröristleri öldürdüler onların tabancasıyla savcının başına ateş ettiler.
Burda ikna olmadığınız şey nedir??

o örgütün arkasında derin devlet oldu. teröristleri ideal ideal diyerek etkileyip istediklerini yaptırdılar. bu hep böyle oldu. geçmiştede günümüzdede. onlar birer maşadır,isttenileni elde etmek için.

dhkpc nin en güçlü zamanında bile içi polis kaynardı. sabancı suikastında da derin devlet vardı. içeriye alınmaları,mustafa duyarın öldürülmesi,fehriye erdalın kaçıvermesi.

peki şu zamanda silahlı bir örgütün içinde polis mit vs olmayıp bu olanların önceden bilinmeyeceğini aklına getiren romantikler var mı? devlet meşruluğunu kaybetmiş.kendisi terör örgütü olmuş. hala ama tarık akan terörist demedii de kalmak isteniyorsa zaten bu alavere dalavere amacına ulaşmıştır.kimsenin gerçekleri öğrenmek isteği yok.karşı taraf gördüğünü yok etmek,ölü yarıştırmak tek dert. haliyle sorunun ,cevabın bi ehemmiyeti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…