Adetimin üzerinden 1 hafta geçti hastaneye gittim ultrason da bişey gözükmüyor dedi kan verdim 868.8 çıktı sonuç için gittiğimde kanda gebelik gözüküyor dedi kese için 1 hafta sonra gel dedi hamilemiyim eşime müjdeyi versem mi kafam çok karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ahh bide gelin bana sorun içim içimi yiyor söylememek için sonra hayal kırıklığına ugramasin diye sayenizde rahatladım teşekkür ederim akşam söylerim inşallahEvet hayırlı olsun hamılesınız
Tabiki verebılırsın
Ben 73 mü neydi soyledım
Nasıl beklıyosunuzkı
Yaaa içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimTabikisi söyleyin sonuçta gebesiniz değeriniz güzel 2000 binler civari kese görüyolar oda 3 4 güne gözükür
Akşam soylerim inşallah teşekkür ederimHamilesiniz gidişat takip edilecek. O süreçlerde yanınızda olmalı. Tabii ki söyleyin.
Ay hala akşam diyorsunTeşekkür ederim ahh bide gelin bana sorun içim içimi yiyor söylememek için sonra hayal kırıklığına ugramasin diye sayenizde rahatladım teşekkür ederim akşam söylerim inşallah
Hahahaha Rabbim size bağışlasın acılarını göstermesin ama napim şoför kendisi yüz yüze söylemek istiyorum mecbur bekliyorum beni gaza getirme zaten zor tutuyorum kendimiAy hala akşam diyorsun
Keşke bende bukadar rahat olabılsem
Ikıncıde gece gittim kan testi verdim aılemı herkesı ayaga kaldırdım
Benimde sağ kasık tarafımda ağrı oluyor aynı anlık bunlar gayet normal huzursuz olmanızı gerektirecek bir durum yok yerleşme kanamasını herkes yaşamayabilir bende yaşamadım kişiden kişiye değişiyor yine yok içim rahat etmedi diyorsan hastaneye git bı muayene ol :)7 haftalık hamileyim ve sol kasık tarafımda ağrı var 3 5 dk bir sancı gibi saplanıyor gibi oluyor ama uzun. Değil anlık oluyor ama korktum birşey olur mu öyle kanamam felan yok acaba kalbi durmuş olsa yada düşük yapıyor olsam kanamam olurmu çok huzursuz hissediyorum kendimi acaba doktora gitmem gerekirmi yoksa panik yapmama gerek yokmu normal mi rica etsem bilgi verir misiniz normalde Protestan ilaçı kullanıyorum acaba onun için mi kanamam olmuyor içim çok huzursuz
Tamam tamam sakin ol video filan cek bariHahahaha Rabbim size bağışlasın acılarını göstermesin ama napim şoför kendisi yüz yüze söylemek istiyorum mecbur bekliyorum beni gaza getirme zaten zor tutuyorum kendimi