Cevabını Bulamadım Kızlar Zekasına Güvenen Var mı

azaysenur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
8
1
39
Türkiyenin en güzel, en tatlı, en yardım sever kadınlarının forumuna tekrar gelmek beni çok mutlu etti :) Ben ayşenur. Hepinizi öpyürorum fıstıklarım, eski üyeliğimin mailini kaybettim ne yazık ki;
Ya bu soruyu gördüm internette gezinirken, beyin olimpiyatları finalinde sormuşlar sanırım kızlar, adamın biri 10 saniye de bulmuş doğru cevabı ama açıkçası ben bulamadım :KK43:
Cevap bana salı gibi geliyor kızlar ama tam emin olamıyorum yardımcı olun bana hadiiii :)
Hepinizi çok çok çok öpüyorum biri bana bunun cevabını söylesin kafayı yiycem yaaa :KK43:

perşembe
kadın dün yalan söylüyordum derken çarşambayı kasteder. perşembe kadının doğru söyleme günü zaten.
erkek ben de derken yalan söylüyordur.çünkü perşembe onun yalan söyleme günüdür.

umarım yardımcı olmuşumdur. öpüyorum :KK15:

ahahaha bende az önce pazartesi dedim ama değiiil: )
yeni farkettim...
aslında içinde bulundukları günü sormuş bence soru: )
yani cevap bu sorunun sorulduğu gündür: )
nasıl bildimmi: )

Son düzenleme:
Türkiyenin en güzel, en tatlı, en yardım sever kadınlarının forumuna tekrar gelmek beni çok mutlu etti :) Ben ayşenur. Hepinizi öpyürorum fıstıklarım, eski üyeliğimin mailini kaybettim ne yazık ki;
Ya bu soruyu gördüm internette gezinirken, beyin olimpiyatları finalinde sormuşlar sanırım kızlar, adamın biri 10 saniye de bulmuş doğru cevabı ama açıkçası ben bulamadım :KK43:
Cevap bana salı gibi geliyor kızlar ama tam emin olamıyorum yardımcı olun bana hadiiii :)
Hepinizi çok çok çok öpüyorum biri bana bunun cevabını söylesin kafayı yiycem yaaa :KK43:

10sn demek: )) baya zekiymiş...
benimki 10dk oldu: D :confused::KK70::KK70:
tabi doğruysa: ) :confused:

Soruyu iyi anlayın.

Bu gün günlerden hangisidir?

Daha önceki anlatılan hikaye kafa karıştırmaya yönelik. Sorulan soru ise bu günün hangi gün olduğu. Cevap verdiğim gün Çarşamba...

Perşembe. Bu sorunun neresi karmaşık kpss ve ales te sorulan türkçe mantık soruları buna bin basar.

X