• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cevab vein lutfenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba 38+4 haftalik hamileyim iki gundurr sirtimda hafif bi agri var arada belime sanci giriyo cok fazla olmasada bide kasigima bicak saplanir gbi bi sanci giriyoo aradaa benim gibi olan varmI aranizdaa bu sancilar dogum belirtisimI acaba ayrica bebegin hareketlerini kasigimda hissediyorumm bazen cok canimi yakiyoohareket edincee

Arkadaslar merhaba 38+4 haftalik hamileyim iki gundurr sirtimda hafif bi agri var arada belime sanci giriyo cok fazla olmasada bide kasigima bicak saplanir gbi bi sanci giriyoo aradaa benim gibi olan varmI aranizdaa bu sancilar dogum belirtisimI acaba ayrica bebegin hareketlerini kasigimda hissediyorumm bazen cok canimi yakiyoohareket edincee
Tabiki normal doğum yakın canim olmaması anormal

Peki bbk hareket edincee canim yaniyo o ndn olabilir acaba bazen kasiklarima bi anda bcak saplanir gibi sanci giriyo

Peki bbk hareket edincee canim yaniyo o ndn olabilir acaba bazen kasiklarima bi anda bcak saplanir gibi sanci giriyo
Hareketleri kısıtlandı tabiki hiç sorun yapma canim az kalmış bol dua et allah analı babalı büyütsün bende yeniyim 5 hafta olcak benim içind e dua et yolunda gitsin ıns

Ins cnm rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsinn bnde korkuyorum boyle olunca acaba bi sorunmu var falan diee yarin gdcem.doktoraa ins bi sorun yoktur normal dogumdan cok korkuyorum zaten sezeryn istiyorum ama yapmiyolarr bide onun pskolojisi var tabii

Ins cnm rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsinn bnde korkuyorum boyle olunca acaba bi sorunmu var falan diee yarin gdcem.doktoraa ins bi sorun yoktur normal dogumdan cok korkuyorum zaten sezeryn istiyorum ama yapmiyolarr bide onun pskolojisi var tabii
Hiç korkma dua et kolay bir doğumun olur ıns allah yardım etsin inan sezaryen daha kötü normal yap

Bahsettigin türde ağrıyı 4-5 gundur ben de yaşıyorum. Erken doğum riskiyle bu haftaya kadar geldim ama nst de sancılarım çıkıyor. Alt tarafta bıçak saplanır gibi çok keskin ağrılarım oluyor ve iyice baskı hissediyorum artık. Serviks 34. Haftada 2 cm di benim. Bebek kanala mi girdi artık ne oldu anlamıyorum. Adet sancısı gibi agrım da oluyor. Pazartesi doktor tekrardan bakacak. Bu bıçak saplanması gibi ağrı için birşey dediler mi acaba. Ben idrar yolu enfeksiyonu falan mi acaba dedim çünkü çok çok sık tuvalete çıkıyorum artık ama temiz çıktı tahlil. Doktor duruma gire bu hafta alabiliriz sezeryana diyor ama daha erken bilmiyorum ne yapacagimi.

Yok o konuda hiçbirşey soylemedi doktor benimde erken doğum riskin varda şükür bu Haftaya kadar geldik ama benim bide yürüyünce çok af edersin ama sanki vajinamda böle bi şey kirt kirt sesler geliyor anlamadm bnde neysee bnde geceleri aşırı çıkıyorum tuvaltele gündüz fazla bi şey yokdaa

Yok o konuda hiçbirşey soylemedi doktor benimde erken doğum riskin varda şükür bu Haftaya kadar geldik ama benim bide yürüyünce çok af edersin ama sanki vajinamda böle bi şey kirt kirt sesler geliyor anlamadm bnde neysee bnde geceleri aşırı çıkıyorum tuvaltele gündüz fazla bi şey yokdaa
Anladım canım sagol. Sağlıcakla al kucağına inşallah.

Hangi ildesiniz yabanci ulkede mi sezeryan isteyene her doktor hemen yapmaknistiyor malesef bizim ulkemizde. Sizin nerede oldugunuzu merak ettim?

Back