• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cetrodite-gonalf ve puregon arıyorum

orkide76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
442
1
316
Kayseri
arkadaşlar merhaba aralık başı mikro enjeksiyona başlayacağım cetrodite gonalf ve puregon arıyorum yüzdesiyle çok acil lütfen yardım edin

bendede cetrotide var hemde baya çok istersen bana özel mesaj gönder ben hemen kargoyla göndereyim sana

selam canım ben yarın kargoyla gönderiyorum inşallah bişey olmazssa inşallah uğurlu gelir ilaçlar:D görüşürüz..

kızlar bu ilaçlar beklyince bişey olmuyormu.....buzdolabındamı saklamak lazım..banada lazım olacak ama doktoru arayıp sormskmı lazım ne kullanacağız diye..........

hangi kargo olursa farketmez önemli değil arkadaşlar daha ihtiyacım var tamamlanmadı elinde ilacı olan varsa alabilirim 5355168592 çaldırırsanız ararım sizi

cetrotide ihtiyacın var mı hala ?
esen81'le anlaştınız mı ?
ben bir arkadaşın konu başlığına elimde olan 1 tane cetrotide'ı verebileceğimi yazmıştım , dünden beri ses yok ondan , 1-2 gün daha bekleyip hala cevap alamazsam ve senin de ihtiyaç halin devam ederse sana gönderebilirim ;)

cetrodide de iğne mi onu hiç kullanmadım.tekrar tüp bebeğe gitmek istiyourm .üç gün önce tarnsfer sonucumu aldım .ilaçları temin edebilirsem çok mutlu olacağıjm.çünki ikinci hakkım ızı da kullandık.devlet artık yardım etmiyor.ilaçlarda çok para maalsef .yrd.olursanız sevinirim.

Back