• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cetrodite arıyorum

tuana86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
10
0
86
38
İstanbul
merhaba arkadaşlar ocak ayında rabbim kısmet ederse tüp bebek tedavisine başlıycaz ve bunun için cetrotidde ihtiyacım var elinde olan arkadaş varsa lütfen msj atsın ilginiz için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
bende var 1 tane . 1 tane de menogon var ihtiyacın varsa . ama tam emin olmamakla beraber ikisinin de son kullanma tarihleri ocak 2009 . dr.unla konuş istersen yollarım o zamana kadar . genelde bir çok dr. son kullanma tarihini 1 ay geçmiş bile olsa kullanıyor ama içine sinmezse ihtiyacı olan başka birine gönderebilirim .
tedavin şimdiden hayırlı ve olumlu olur inşallah ...

bende var 1 tane . 1 tane de menogon var ihtiyacın varsa . ama tam emin olmamakla beraber ikisinin de son kullanma tarihleri ocak 2009 . dr.unla konuş istersen yollarım o zamana kadar . genelde bir çok dr. son kullanma tarihini 1 ay geçmiş bile olsa kullanıyor ama içine sinmezse ihtiyacı olan başka birine gönderebilirim .
tedavin şimdiden hayırlı ve olumlu olur inşallah ...

merhaba, eger aarkadas almayacak ise ilaclari benim acil ihtiyacim var aralik ayinda basliyorum tedavime ve 6.ci denemem olacak.... bu kadar denemeden sonra ne yazikki ne ilac hakkim ne de rapor hakkim kalmadi.... lutfen yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar.....yuzdesiylen almaya hazirim..... bu arada gonalf ve menegon yada puregon bunlarda lazim......lutfenn

saygilarimlaaaa

merhaba, eger aarkadas almayacak ise ilaclari benim acil ihtiyacim var aralik ayinda basliyorum tedavime ve 6.ci denemem olacak.... bu kadar denemeden sonra ne yazikki ne ilac hakkim ne de rapor hakkim kalmadi.... lutfen yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar.....yuzdesiylen almaya hazirim..... bu arada gonalf ve menegon yada puregon bunlarda lazim......lutfenn

saygilarimlaaaa

witch arkadaşıma söz verdim , ona göndericem :utangac:
inşallah siz de en yakın zamanda tamamlarsınız ilaç eksiklerinizi :Saruboceq:

tsekkur ederim... cevabin icin.. ins. witch , arkadasiminda isine yarar ve hayirlisiyla hamile kalir..

saygilarimla

Back